9. Bölüm (Farklı sevmek)

121 14 8
                                    


Jongin'le birkaç ay süren rp eşi olmamızın sonunda bana hislerinden bahsetti. Bir yıl süren ve kötü sonlanan ilk aşkımdan sonra birine güvenmek benim için fazlasıyla zordu. Fakat yaptım. Onunla denemek istedim. Sehun'un gidişiyle duran dünyamın tekrar hayat bulmasını istedim.

Sehun'un en büyük mutlulukları yaşatıp, en büyük hayal kırıklığıyla dünyamı başıma yıkması.. Bunu unutamıyordum. Jongin'le yaşadığım bir yıllık ilişkimde de hep aynı korkulara sahiptim. Yanılmadığımı öğrenmek başka bir hayal kırıklığı daha olmuştu.

Jongin'in başka bir grupta bir rp eşi daha vardı. Onunla da gerçekten sevgiliydi. Çevresine, ikimizi de sevdiğini, vazgeçemediğini söylüyordu. Nedense duyduğumda hiç şaşırmamıştım. Tam da ondan beklediğim bir şeydi.

Bu bir yıl içinde hayatımda çok şey değişmişti. Gruptan eksilen çok kişi olmuştu. Chanyeol'le kopmuştuk. Aralarını yaptığım Eunki beni deli gibi kıskanıyordu. Onun yüzünden ikisinden de uzaklaşmıştım. Kaç kişi sevgilisini, kardeşim dediği insana yakıştırır ki? Bu fazla itici..

Grupta sadece birkaç kişi kalmıştık. Luhan ve Jongdae vardı. Yakın arkadaşlarım..

Tao hala arada bir yazıyordu. Fakat umursamaz biriydi. Bana mesaj atıyor, sonra yanıtıma uzun süre bakmadan başkalarıyla yazışıyordu. Böyle insanları oldum olası sevememiştim.

OVERDOSE sayesinde hayatıma pek çok insan girip çıkmıştı. Tuhaf arkadaşlıklar ve bir sürü kötü tecrübe..

Tüm bunların sonunda Tao bir gün tekrar karşıma çıktı. Hayat bizi sürekli karşılaştırıyorsa yaşanmalıydı. Zaten kendisi de, arada bir mesaj atmasını 'iki yıldır peşimde koşmak' olarak tanımlıyordu.

Kimseyi Sehun gibi sevemeyeceğimi biliyordum. Fakat aşkın farklı halleri olduğuna da inanıyordum. Sehun'la yaşadığım büyük aşkın bir tekrarı yoktu. Yine de farklı sevebilirdim. Çok sevebilirdim. Denemeye değerdi..

What's Up 10 ✓Where stories live. Discover now