7. Bölüm (İlk Aşk)

109 14 12
                                    


Sehun'la geçirdiğim koca bir yılın sonunda kalbimdeki aşkla aynı oranda büyüyen bir şeye sahiptim. Acı..

Sehun benim ilk aşkımdı. Bunun gerçekten özel bir şey olduğunu düşünüyordum. Herkes birilerine karşı bir şeyler hissedebilirdi. Fakat gerçek aşk kesinlikle farklı bir şeydi. Bence insan sadece hissettiği zaman anlayabilirdi.

Ona öylesine bağlıydım ki, beni sevdiğini söylediği zaman bile ağlıyordum. İçimdeki aşk kalbime sığmıyordu. Göğsüm onun aşkından patlayacak gibi hissediyordum. Gözlerinde kocaman bir gökyüzüm vardı. Dünya üzerinde bana huzur veren tek şeydi.

Bana karşı biraz fazla kayıtsızdı. Nasıl bu hale geldiğini anlayamıyordum. Deli gibi kıskanıyordum evet ama bu bir sorun olmamıştı.

Sosyal medya üzerinde hangi sitede hesabı olsa bana da açtırıyordu. Hatta onun adına uyumlu bir kullanıcı alıyordum. Ona tüm şifrelerimi veriyor, hayatımdaki herkesle arama mesafe koyuyordum.

Ona dair bildiğim tek şey bir hesabının şifresiydi. Aldığım hediyeleri bile göndermeme izin vermiyordu. Onu arayıp sesini duyamıyordum. Onun evde olduğu ve benimle mesajlaşabileceği saatlere göre telefonumu elime alıyordum. Bütün hayatımı, onun bana ayıracağı vakitlere göre, baştan kurmuştum.

Bir gün.. Bir yıl sonra bir gün.. Gördüğüm şey kalbimi paramparça etmişti. Bana verdiği şifreyi, başka bir hesabında denemiş ve ihanetiyle karşılaşmıştım. Evlenme hayalleri kurarken.. Onun için tüm dünyayı karşıma alabilirken.. Gülüşüyle nefes alırken.. Dünya başıma yıkılmıştı. Beni oyalamak için açtığı hesapların yerine asıl kullandığı hesapları görmüş olmak bile bu kadar acıtmamıştı. Onun için feda edebileceğim hayatımı umursamazca mahvetmişti. Hayatımda yaşadığım en büyük acıydı.

What's Up 10 ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin