31. Bölüm (Kaderi zorlamak..)

88 15 6
                                    


(2 ay sonra)

Geçmişi düşünüyordum. Tao'yla yaşadığım berbat günler benim için hatırlanmaya bile değmezdi. Fakat Sehun'un yeri hayatım boyunca değişmeyecekti. İlk aşkın büyüsü sona ermiş olsa bile sıcaklığı ve acısı duruyordu. İhanetinden daha fazlası vardı hazmedemediğim. Benimle geçirdiği bir yılı hiç olmamış gibi anlatması.. Hiç sevgilisi olmayan masum biri gibi rol yapması.. Bu çok acımasızcaydı. Hem bu yalanı söylediği kişilere hem de geçmişinde, bende bıraktığı derin yaralara karşı büyük acımasızlık.

Sehun'dan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını biliyordum. Çünkü hayat durmuştu. Fakat Jongin'le devam etsin istiyordum. Belki de onun sayesinde farklı bir sevginin de olabileceğini öğrenmiştim. Evet, kimse ilk aşk gibi olmayacaktı. Kimseyi onu sevdiğim gibi sevmeyecektim. Yine de biliyordum ki farklı sevgiler de vardı. Hayatıma giren birini çok daha başka sevebilirdim. Ona duyduğumdan daha farklı, tarifi olmayan bir aşkla..

Jongin'den sonra yaşadığım şey ise tam anlamıyla duygusal boşluktu. Hayatımın en kötü deneyimi olduğunu düşünüyordum. Yarım kalmış bir şeyin yaşanması gerektiğine inanmak büyük aptallıktı. Zaten Tanrı onun yaşanması gerektiğini düşünseydi yollarımızı ayırır mıydı? Tabi ki hayır. Kaderi zorlamak kadar saçma bir şey daha yok diye düşünüyordum.

Aylardır hayatımda olan kişiyi düşününce yalnızca gülümsüyordum. Kalbimde tam olarak nasıl bir etkisi olduğunu bilmiyordum. Eskiden tanıdığım ama şimdi kim olduğunu bilmediğim gizemli biriydi. Bu beni etkiliyor muydu ondan bile emin değildim.

Onunla ilk konuşmaya başladığımız zamana göre daha yakındık. Sık sık yazışıyorduk. Hatta birlikte sabahlıyorduk. Sanırım en eğlencelisi de buydu.

Onunla konuşmadığım zamanlarda özlediğimi hissediyordum. Ne yaptığını merak ediyor, yazmasını heyecanla bekliyordum. Hayat karşımıza ne çıkarır bilmiyordum. Fakat kalbimin değişmesini gerçekten istiyordum.

What's Up 10 ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin