eleven

12.9K 987 431
                                    

Jimin ile karşı karşıya oturmak her ne kadar hayal gibi gelse bile gerçekten olmuştu. Onun buralarda oturduğunu az çok tahmin etmiş ve o çevrede evlere bakmıştım. Hayır, sapık değilim, o fikri aklından çıkar. Sadece konuştuğumuz o kısa sürenin içinde beni kendine çekebilen birisini bulunca etkilenmeden duramamıştım. Onun erkekleri kıskandıracak derecede güzel bir vücudu ve yakışıklı bir yüzü vardı. Tanrı'm! Kızlar bile onu kıskanırken, ben nasıl etkilenmeyeyim?

Saçma sapan bir uygulamaya üye olduktan sonra onun kadar mükemmel birisiyle tanışmak, hayal gücümü zorluyordu. O sırada çalan telefon beni düşüncelerimden uzaklaştırmaya yetmişti.

Hoseok hyung arıyor.. [Kabul Et]

"Hey, Jungkookie. Sanırım bir sıkıntımız var. Taşındığın için dans stüdyosundan ismini silmişler ve taşındığın yerdeki stüdyoya eklemişler. Bana buraya gelmenin zor olacağını, bu yüzden seni yakınındaki şubeye kaydettiklerini söylediler. Umarım sorun olmaz, seninle koreografi yapmayı planlıyordum. Şansıma birkaç ay oraya sadece eğitmek ve seninle ilerlemek için gelmeme izin verdiler." dedi daha ben selam veremeden.

"Ah, şey... Pekala, sorun değil. Sanırsam halledebilirim. En erken ne zaman gelebilirsin?" dedim sabit bir ses tonuyla.

"İki haftaya... Buradaki haftalık planım o zaman bitiyor. Gelecek stajyeri gözden geçirmem gerekiyormuş, üzgünüm."

"Üzgün olmana gerek yok, hyung. Sadece ne zaman ve nereye gideceğimi söylesen diğerlerini halledebilirim." dedim küçük bir gülüşle.

"Oh, doğru. Bugün, saat 4'ten sonra boş saatleri varmış. Adresi konum olarak atacağım, çünkü ben de bilmiyorum." kıkırdamasından sonra telefonuma mesaj geldi.

"Sanki buradaymışsın gibi davran, zaten pek bir fark yokmuş. Seni özleyeceğim Jungkook-ah. Şimdi gitmem gerekiyor, kendine iyi bak." uzatarak söylediğin son kelimesiyle birlikte telefonu kapattı.

~♡~

Saat 4'e yaklaşırken, spor çantamın içine ihtiyacım olan şeyleri tıkıştırıp evden çıktım. Arabaya bindim ve navigasyonun söylediklerini takip edip, bir süre sonra KK1dancing binasının önünde durdum.

Binaya girmeden aklıma Hoseok hyungu özleyeceğim geldi ve danışma masasına ilerledim.

"Merhaba. Ben Jeon Jungkook. KK1dancing'in diğer şubesinde ana dansçılardan biriydim. Taşındığım için kaydımı buraya almışlar. Yardımcı olabilir misiniz?" dedim endişeyle.

"Ah, Bay Jeon! Hoş geldiniz. Geleceğinizin haberi verilmişti. 4. kattaki en son stüdyoda çalışacaksınız. Sizinle beraber Bay Park ve Bay Kim'de orada çalışıyor. Asansörle çıkabilirsiniz. İyi günler!" dedi kadın sevinçle.

Bay Park mı?

Asansöre bindiğimde aklıma Jimin'in de burada çalıştığı gelmişti. Belki de Bay Park oydu. Tanrı'nın planlaması gerçekten iyiydi.

Koridorda en sonra kapının önünde durduğumda derin bir nefes aldım ve kapıyı açtım. Sonuç, hayal kırıklığı.

Çünkü o büyük odada sadece ben, boş olduğunu sanıp buraya gelen stajyer ve kocaman bir ayna vardı. Stajyer beni gördüğünde dansını bırakıp eğildi ve selam verdi. Ben de kafamı eğip, aynısını tekrarladım.

"Ben Baekhyun. Siz?" dedi heyecanla.

"Jungkook, Jeon Jungkook. Ana dansçılardanım, yeni geldim buraya ancak. Stajyer misin?"

"J-Jungkook mu? Siz o Jeon Jungkook musunuz? Tanrı'm, sizin büyük bir hayranınızım!" dedi ve elimi sıktı. Şaşırmış ancak mutlu bir ifadeyle ben de karşılık verdim. O sırada telefonuna mesaj geldi ve bana.

"Tanıştığıma memnun oldum, hyung. Gitmem gerekiyor. Çok mutluyum!" dedi. Son cümlesini yumruk yaparken gülerek söyledi ve çantasını alıp çıktı.

Arkasından gülerek baktım ve çantamı kenara atıp telefonumdan koreografisine çalıştığım "Own It" şarkısını, hoparlöre bağlayarak açtım.

Şarkının ortasındaydım ki, bir anda kapı açıldı ve O belirdi. Terlemişti, ıslak saçları alnına yapışmış, tişörtü de vücuduyla bir gözüküyordu.

Bana şaşkınca bakarken, "Sana da selam, yeni komşum." dedim ve sırıttım.





selam bebükler. bölüm atmayalı neredeyse 3 hafta oldu, özür dilerim. ilham gelmiyordu, Wattpad'e de sadece okumak ve yorumları cevaplamak için girdim. bölüm kötü olduysa çooook özür dilerim.

ayrıca yeni bir jenlisa kitabı yazmayı düşünüyorum, ama okunur mu hiçbir fikrim yok. başlangıç konusu belli, ancak devamı doğaçlama olacak gibi gözüküyor.

ÇOK KONUŞTUM SİZİ SEVİYORUM
7 RINGS'İ DİNLEMEYİ VE JİKOOK'UN OWN IT DANSINI İZLEMEYİ UNUTMAYIN ;)

matched × jikookWhere stories live. Discover now