nineteen

9.4K 617 534
                                    

bölümde eklediğim videoları izleyin, daha da gerçekçi olacaktır.
ayrıca bebeğim jikookunkaridesi3 'e teşekkürleeeeeer💞💞💞💞

Aradan birkaç gün geçmiş, kendimi daha da iyi hissediyordum. Şansıma ki Jungkook, beni fazla zorlamamış ve iyileştikten sonra tadını çıkara çıkara devam edeceğimizi söylemişti. Ah, içim rahatladı(!)

Sabah uyandığımda yatakta yalnız olduğumu fark edince şaşırmış ve hemen aşağıya inmiştim. İsmini bağırdığımda bile cevap vermeyince telefonumu bulmak istemiştim. Ancak telefonumun neden mutfakta mükemmel donatılmış bir kahvaltı masasının orada durduğunu bilmiyordum. Mutfağa doğru ilerlediğimde Jungkook'un gerçekten evde olmadığına kanaat getirmiştim. Mükemmel masaya bakarken nerede olduğunu merak edip telefonumu elime almıştım ki, o aramıştı. Nasıl bir sezgisi vardı bunun, Tanrı aşkına. Daha fazla bekletmemek için hemen açtım.

"Bir şey deme, sadece beni dinle. Bir saat içinde kahvaltını bitirip stüdyoya gelmeni istiyorum. Dün bana söylediğin şeyi hatırlıyor musun? Senin için dans etmemi görmek istemiştin, ben de sana sırayla edeceksek neden olmasın demiştim. İşte sana bir fırsat. Geç kalmanı istemiyorum, 12'de burada olacaksın. Sabah seninle kalkmadığım için üzgünüm, telafi edeceğim. Seni çok seviyorum, hızlıca gel."
Jungkook'un dediğine uyarak susup konuşmasını bitirmesini beklemiştim. Cidden, bundan iflah olmazdı. Ne zaman, ne yapacağını ben bile bilmiyordum.

Hemen önümdeki kahvaltıya oturduğumda öyle bir hızla yemiştim ki, büyük porsiyon kahvaltı 20 dakikada bitmişti. Tabakları hızlıca bulaşık makinesine yerleştirip yine hızlıca merdivenlerden çıkmıştım. Merdivenlerden çıkarken dün yaptığımız konuşma gelmişti aklıma.

flashback
Jungkook'la yatağımda sarılarak yatarken, ona aniden bir soru yöneltmemle bana bakmıştı.

"Bir gün benim önümde dans eder misin? Bildiğin herhangi bir dans olabilir, cidden." Dedim yumuşak sesimle.

"Ah," derin bir nefes verip, konuşmaya devam etti. "Beni öyle görürsen, öleceğinden korkuyorum. Bu konuda emin misin? Hâlâ gençsin de, yazık olacak." Dedi ego dolu sesiyle. Yattığım çıplak göğsüne yavaşça vurdum. O da gülüp devam etti.

"Tabii ki, bebeğim. Ben de seni izlemek istiyorum ama bu yüzden sen de dans etmelisin. Bu arada, dansa başlamadan önce haber ver de kalp krizi önleyici ilaçlarımı içeyim." dedi. Ciddiyim, orada kırmızının tüm tonlarına dönüşmüştüm.

"Abartma, Kookie." Gözlerimi devirmişti. "Her neyse şimdi yatalım, sonra ayarlarız."
flashback ends

Odamıza vardığımda dolaptan rahat ama seksi bir şeyler seçtim. Neden öyle olmasını bilmiyorum ama sanırsam etkilenmesini istemiştim. Bir gömlek ve kot şort alıp giyindim.

 Bir gömlek ve kot şort alıp giyindim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
matched × jikookWhere stories live. Discover now