Dankwoord

291 23 11
                                    

De Tweede Wereld Oorlog is een vreselijke gebeurtenis wat nooit had mogen gebeuren. Onschuldigen hebben zoveel moeten lijden. Zoveel hebben zich opgeofferd voor de vrijheid. Door oorlog leer je wie er mens is en wie niet. Want de echte verraders en monsters zijn de aanhangers van Adolf Hitler.

Velen willen de verhalen niet horen. Velen willen het niet weten. Maar het is belangrijk om het te weten. Zodat we er telkens aan herinnerd worden hoe erg het was en dat we ervoor moeten zorgen dat zoiets nooit meer gebeurd.

Er zijn in mijn verhaal 3 echte rollen van belang: Louis, Harry en Niall. Een Joodse jongen, de zoon van een NSB'er en een verzetsheld. Alle drie getroffen door oorlog. Alle drie beschadigd. Ze maken deze vreselijke dingen mee maar ze overleven het. Ze overleven door elkaar. Ze geven niet op voor elkaar.

Dat hoop ik iedere lezer bij te brengen. Dat je nooit moet opgeven. Ook al dreig je alles te verliezen. Ook al pakken ze alles van je af.

Pure wilskracht houd je op de been. Soms lijkt alles uitzichtloos.

Maar stop nooit te vechten voor de liefde.

Iedereen bedankt voor het lezen. Ik ben jullie onwijs dankbaar en ik hoop dat jullie iets hebben aan de boodschap die ik hiermee wilde overbrengen.

LoveYouu Xxx

Een verboden liefde in een kille oorlog|L.SWhere stories live. Discover now