1

942 16 2
                                    

Hey, numele meu e Andreea și vreau să vă povestesc cum e viata mea. Locuiesc în Los Angeles fix lângă apartamentul munteniilor. Ce pot spune? Norocoasa nu? Nu. Nu sunt deloc norocoasă. Cel pe care îl iubeam cel mai mult mă lăsat pentru alta. Mi-a frânt inima în bucăți de un milion și bucățile mici s-au rupt în alte bucăți de un milion. Și și ele s-au rupt în bucăți de un milion. Vorbesc prea repede? Să dam o secundă înapoi.

In urmă cu 2 ani.

Mă trezesc de dimineață și merg la baie. Îmi fac rutina de dimineață și merg în bucătărie unde mă așteptau mama, tata și fratele meu mai mare, Liam. Eu și Liam ne înțelegem de minune. Cum nu am prieteni mă înțeleg doar cu el. Liam are parul negru ca cărbunele și niște ochi verzui spalacit.

- Neața!

- Neața dragă. mama.

- Neața scumpo. tata.

- Neața surioara. Liam.

- Ai ceva în plan astăzi? spune tata.

- Nu. Cred că am să merg la Mall mai târziu.

- Bine. spune mama.

- Liam poți să mă duci la școală?

- Sigur. Hai în mașină.

Urcam în mașină lui Liam și mergem spre școală.

- Și te-a observat?

- Nu. spun tristă.

Numai Liam știe de Cristi.

- Ar trebui să te bagi în seama cu el.

- Ști că mă bâlbâi ca o proasta când sunt în preajma lui.

- Dar trebuie sa prinzi tupeu altfel nu cred că va fi nimic între voi.

- Nu știu. Dacă mă răneste exact ca Alex sau Maria, Lina, Anna, Bianca, Nelly și Paula?

- Nu se va întâmpla.

- Da, ușor de zis pentru tine. Tu ești în echipa de fotbal și baschet și ești și un adevărat Casanova pentru toate fetele.

- Da dar nu sunt nimic pe lângă Cristi. Ști doar că el e căpitanul echipei de fotbal, baschet, conduce echipele la naționale și e și șeful școlii. Pe lângă asta are toate fetele la picioare și e împreună cu cea mai hot fată din școală.

- Mai degrabă curva școlii. Serios acum, chiar nu-și dă seamă că e o prefăcută? Sa culcat cu toți băieții din echipele de fotbal și baschet. Și pe lângă asta, când voi sărbătoriți un meci câștigat ea se culca cu altul. Plus de asta ești și Alpha în devenire.

- Hei hei hei! Eu nu am făcut-o cu ea!

- Da, încă! spun punând accent pe încă.

Cât timp vorbeam nu mi-am dat seama că ajunse deja la școală.

- Hai jos din mașină și azi trebuie să-i spui.

Îmi dau ochii peste cap și ies din mașină. Iese și Liam și închide mașina. Lângă noi apare un Porsche negru. Din el ies Cristi și Vlad. Eu mă uit la Cristi, care merge la Ioana. Cu o urmă de tristețe în privire merg la dulapul meu. Îmi iau cărțile pentru ora de Mathe și închid dulapul. Lângă mine apare Liam.

- Nu îmi place să te văd așa tristă.

- Asta e viața.

Îmi iau cărțile și mă îndrept spre clasă. Când întru îi văd pe Ioana și Cristi sărutându-se. Mă așez în bancă și aștept ca ora sa înceapă și sa se termine calvarul ăsta odată.

Sentimente Distruse: Dragoste Spulberată ✅Where stories live. Discover now