19

116 3 0
                                    

Eu și Liam mârâim grotesc și putem sa simțim cum pământul se cutremura sub picioarele noastre.

- Trădător afurisit...

- Trădător afurisit! strigăm împreună și simt cum ochii își schimba culoarea.

Fug în garaj și îmi iau în fugă cheile unei mașini random. Apăs pe cheie și văd că am nimerit un Lamborghini Reventon negru metalizat.

Mă urc repede la volan și demarez în același timp cu Liam. Facem slalom printre mașinile de pe străzi și în 10 minute ajungem la sediul mafiei Blackheart. Intrăm în sediu și mergem direct către sala de antrenamente. Acolo îl găsim pe Scott și când ne vede, se uită la noi uimit dar în același timp, și prudent.

- William Wood are un om infiltrat în casa noastră! spunem noi la unison.

Trăsnit ca de fulger, se oprește și aproape că e lovit de un coleg care vroia sa îi de-a una un maxilar. Întind mana în fără și îl salvez pe Scott la limită. Băiatul își revine și toți cei prezenți pleacă în alte locuri. Noi mergem în biroul lui Scott și așteptăm să înceapă cu morala.

- Ce plan aveți? întreabă Scott și pot sa vad în ochii lui dorința de răzbunare.

- Trebuie sa ne apropiem de omul lui Wood și sa aflam ce vrea de la noi. spune Liam și eu ma concentrez mai mult pe Scott.

Nu știu de ce, dar am impresia ca Scott nu e ceea ce pare. Pentru o fracțiune pot sa văd un corp subțire încolăcit în infinit pe gatul acestuia. Nu stau mult pe gânduri și ma transform pe jumătate. Îmi scot ghearele și îi bag mana în piept lui Scott și ii smulg inima cu sânge rece.

Liam se uita la mine ca la mașini străine. Îmi dau ochii peste cap și merg lângă cadavrul lui Stilinski și ii arat lui Liam semnul mafiei Dragon.

- Trădător. spun eu cu scârbă către cadavrul de lângă mine și ieșim din birou.

Mergem la ieșirea din clădire și când suntem afară, îmi folosesc puterile și dau foc întregii clădiri cu toată lumea înăuntru. Intram în mașini și mergem înapoi acasă. Cum spunea Liam. Trebuie să fim cu ochii pe varcolacul acela.

Nu îmi vine sa cred că Scott era unul dintre dragoni. Am avut încredere în el și el ne-a trădat. Spune Liam dezamăgit și în același timp scârbit de Scott.

Nici mie nu îmi vine sa cred asa ceva dar nu ai ce face. Fapta e consumată. Trebuie sa ne descurcăm singuri. Spun eu și închid link-ul cu frate-meu.

Ajungem acasă și parcăm mașinile în garaj. Întra în castel și mergem fiecare în camera lui.

Cum întru în camera mea, dau de Lans care stătea pe patul meu. Îmi dau ochii peste cap enervată.

- Ce vrei? spun și merg la dulap.

- Îmi vreau mașina înapoi. spune el și pe mine ma pufnește râsul.

- Nu ști că după ce pierzi un premiu nu îl mai primești înapoi? Dacă îl vrei, învinge-mă într-o cursa doar noi doi deseară. spun și întru în baie sa ma spăl puțin pe față. Ah, și, PLEACĂ DIN CAMERA MEA! strig la el și acesta pleacă numaidecât.

Ma schimb de hainele negre și ma îmbrac puțin sport. Adică bustieră, pantaloni de trening și adidași și merg cu Liam afara în fata castelului. Ne punem în poziție de lupta și începem.

Liam vrea sa ma atace dar ma feresc la milimetru. Vreau să îi dau un pumn în mufă dar îmi anticipează mișcarea și îmi prinde pumnul. Îmi sucește mana la spate și îmi da un ghenunche în stomac. Ma aplec din cauza durerii și, când nu se așteaptă, îi dau un chenunchi la boase.

Autor pov.

Liam se strânge împreună dar se transforma în lupul lui de 6 metrii și o ataca pe soră-sa. Andreea nu se lasă mai ușor și se transformă în lupoaica ei de 6,5 metrii. Sar amândoi la atac și ajung sa se ridice pe labele din spate și încearcă sa se atace unul pe altul.

Din camera lui, Axel și Den îi urmăresc pe cei doi cum se relaxează.

- Ce crezi ca să întâmplat? se aude glasul fetei de 16 ani în camera imensă.

- Nu știu. Dar ori ce ar fii, i-a supărat rău. îi răspunde băiatul, aproape bărbat, către verișoara lui, sora mai mica de suflet.

Sper doar că nu se vor răni. Își spune mezina dintre cei 4 veri, în minte.

Afară iadul sa mutat pe pământ. Mafia Dragon vrea răzbunare pentru omul lor Scott Stilinski. Capatenii vor sa se rezbune pe cei doi Hell și alții fac planuri sa îi convingă pe cei doi frați sa li se alăture lor. Cei mai mulți se antrenează zi și noapte pentru a-l răzbuna pe prietenul lor acum mort din cauza fraților.

În sufletele celor patru frați de suflet și veri de sânge se duc războaie pentru dominație. Cei doi frați sunt cu corpuriile acolo dar mințile lor sunt complet altundeva.

Doar un om, sau mai bine zis Demon, se amuza de toată confuzia și stresul din jur. Stand în biroul său cu un pahar de vin își admira tatuajul de la mana dreapta și rânjește murdar.

- În curand lupisor, în curând. râde demonul și rade bolnav.




























URMEAZĂ EPILOGUL! EPILOGUL VA FI SCRIS DIN PERSPECTIVA AUTORULUI!

Sentimente Distruse: Dragoste Spulberată ✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat