12

126 3 0
                                    

Se deplasează spre stânga și accelerează dar pune frână brusc. Ma incrunt pentru ca nu cunosc schema și accelerez din nou la 600km/h. Mai vine o curbă dar trec și de aceasta repede și trec linia de finish. Opresc în fata prieteniilor mei și las geamul în jos. Un Darius nervos și încordat la maxim vine spre mine și pot sa prevăd ca nu va ieși bine.

-...

- Ce a fost în capul tău?! Puteai sa mori în cursa asta!! striga el super nervos.

- Cumnate liniștește-te și ai grija de perechea ta nu de mine. Și în plus, mașina e și ea bine. spun eu enervant de calmă.

Vad cum o vena ii sta sa explodeze pe gat și îi trimit din priviri lui Den sa îl liniștească. Ca prin minune se calmează imediat ce Den îi atinge antebrațul.

Alex vine spre noi și îmi înmânează servieta cu bani și cheile de la mașini. Număr banii și caut prin mașina după un pistol. În torpedou găsesc un Glock și ies cu servieta și din mașină. Ma îndrept spre tejgheaua de unde îți iei premiul și vad acolo un boșorog trecut de a doua vârstă aproape chel cu putina burtă. Îi arunc servieta cu bani pe  masă și îndrept pistolul spre el.

- Dă banii boșorog asurisit!

Cu mâinile în sus îmi dă banii. Îi iau și ii numar. După ce ma asigur ca sunt cei adevărați demareze în trombă și nu ma opresc decât acasă. Las jumatate din premiu în mașină și ies val vârtej. Merg în camera mea și îmi iau un ghiozdan și îmi pun în el o bustiera sport, o pereche de pantaloni de trening și un hanorac de la Liam. Iau o foaie de hârtie și un pix și scriu cât pot de scurt și la obiect.

"Vino dupa mine la periferia orașului. Ia și mașina în caz ca rămân fără conștiință. Nu vreau sa rămân pe undeva și sa ma trezesc mâncat de vie. Cod zero! REPET! COD ZERO!!!"

Îmi arunc ghiozdanul de în spate și sar pe fereastră în timp ce simt cum îmi cresc ghidare și ochii mi se schimbă. Ajung pe pământ și fug cât de repede pot spre poartă. Simt cum colții îmi străpung buza inferioara și fug cât de repede pot. Aud în spatele meu sirene dar nici ca ma interesează. Fug cât de repede pot și ajung la periferie. Îmi dau ghiozdanul jos și îl apuc cu colții. Fac o săritură în aer și când aterizez ma uit în jos și văd două labe mari și albe. Las ghiozdanul din gură și o iau la fuga pe unde apuc.

Liam pov.

După ce Andreea dispare din raza noastră vizuala îmi pun mâinile în cap și trag de păr.

- ARGH!

- Liam liniștește-te. Se descurcă.

- Axel, oricât de mult te iubesc trebuie sa te dezamăgesc. Andreea nu mai e aceea fata de 12 ani naivă și sensibilă. Sa schimbat mult. Și faptul ca tu nu erai aici sa o ajuți a dus-o pe căile negre. spun eu și îmi iau mâinile din cap.

O iau pe Cat de mana și merg cu ea la mașină. Intră-m în mașină și ma gândesc la ce e mai rău pentru Andreea. Ultima data când sa enervat asa tare am avut nevoie de o ora sa o liniștim.

Încerc sa deschid linkul cu Andreea dar ma lovesc mereu de o barieră. O durere de cap ma lovește dintr-o data și îmi pun mâinile la tâmplă. Simt o mână mica pe bratul meu și din reflex ma uit pe locul pasagerului. O vad pe Cat și pot sa văd îngrijorarea din ochii ei. Inspir adânc și o trag la mine în brațe. Stam asa 2 minute și o aud zicând.

- O să o găsim. spune ea cu vocea supțire.

- E sora mea Cat. Dacă pățește ceva nu știu ce ma fac. A suferit o groaza și eu nu am făcut nimic. Am acceptat sa venim aici doar din cauza ei. Am crezut ca dacă veinim undeva unde nu cunoaștem pe nimeni totul se va rezolza. Dar am greșit. spun eu cu vocea stinsă și cu capul pe umărul ei.

- Gata. Totul va fii bine. spune și îmi freacă spatele, gest la care ma relaxez imediat.

Se așează pe scaunul pasagerului și eu pornesc motorul. Plecăm de acolo și mergem direct acasă. Am lăsat mai încet pentru Cat. Nu vreau sa o sperii mai mult.

Ajungem acasă și ieșim din mașină. Blochez mașina și urc la Andreea în cameră. Când deschid ușa mirosul ei ma izbește și îmi dau seama ca a fost aici de curând. Ma uit prin camera și pe pat vad o foaie. O iau în mână și citesc. Când am zăcut ca scrie cod ZERO inima mi-a stat în loc pentru câteva secunde. Îmi iau cheile de la mașină și fug în fața castelului unde erau toți. Merg la Den și Axel și le spun ca avem cod ZERO. Fugim spre mașina mea și intră-m. Pornesc motorul și demareze de acolo. Accelerez și simt cum sângele îmi fierbe în vene. Ajungem la periferie și coborâm din mașină. La 25 de metrii de mașină vad ghiozdanul ei. Lângă acesta sunt urme mari de labe de lup și câteva haine rupte. Iau ghiozdanul și fugim prin pădure. O strigam dar nu auzim nimic.

############

După doua ore jumătate de căutare ne decidem sa mergem înapoi la mașină. Ne întoarcem și vedem ca la 15 metri de noi sta trupul Andreei. Fug către ea și o întorc cu față în sus. Scot din ghiozdan hanoracul meu și il dau pe ea. O ridic și mergem la mașină. O pun pe bancheta din spate alături de Den și eu ma urc la volan. În dreapta mea vine Axel și plecam înapoi. Ajungem într-un final acasă și acolo sunt Scott, Jane, Profesorul, Oliver și Cat. Ies din mașină și merg la portiera din spate. O iau pe Andreea în brațe și o scot. Axel blochează mașina și noi mergem înăuntru. O duc în camera ei și o așez pe pat. Den rămâne sa o schimbe și eu și Axel ieșim. În fața ușii camerei mele așteaptă Cat. Când o vad un zâmbet tamp îmi apare pe buze. O iau în camera mea și închid ușa. Închid cu cheia și îmi merg în dressing. Îmi iau o pereche de pantaloni de trening și lui Cat îi arunc un tricou de la mine. Ne punem în pat și adormim, eu cu nasul în parul ei și ea ghemiuta la pieptul meu.

Am postat aleluia!

P.s. La media e Cat.

#1108cuvinte

Sentimente Distruse: Dragoste Spulberată ✅Where stories live. Discover now