14

116 3 1
                                    

Îl las sa o ia înainte și vad cum iese din raza mea vizuală. Odată ce dispare de după porțiile castelului, ambalez motorul și ies rapid pe poartă. Îi văd motorul lui Liam la 100 metri în fata mea și accelerez. Turez motorul și îl vad cum întoarce capul și când ma vede accelerează și mai mult. Îl las pana la jumătatea drumului apoi accelerez și îl întrec. Turez motorul sa îi fac în ciudă. Aud un urlet și îmi dau seama ca am dat de dracu. Ori cât de înrudiți suntem, sau cât de mare e diferența de putere, niciodată, dar niciodată să nu te pui cu un Alpha nervos. Mai ales când e Alpha Suprem. Atunci poți spune ca nu mai scapi nici mort!

Încetinesc și îl las pe el în față. La doar 10 metri de școală îi iau fața și ajung prima. Am făcut asta deoarece știam ca va face o criză și, cum stă rău cu nervii, trebuie sa învețe sa se controleze.

Parchez la locul meu obișnuit și văd motorul lui Liam lângă mașina mea. Cobor din mașină și blochez masina. Îmi pun cheile în buzunar și aștept sa înceapă "spectacolul".

Se dă jos de pe motocicleta și vine spre mine. Își da casca jos și vad ochii de un verde spălăcit și îmi dau seama ca a reușit sa se controleze.

- Cum ai reușit? îl întrb pe pampalaul de Liam a.k.a. fratele meu.

- M-am gândit la Cat și m-am calmat. zice fratele meu visător.

- Mi-am dat seama. Și nu îmi vine sa cred ca un player mai mare decât Rusia, a început sa iubească. spun eu șocată.

- Dar nu am fost singurul!

- Da! Ați fost un trio! Serios acum! Cred ca a-ți dezvirginat tot liceul! Inafara de mine.

- Aici trebuie sa îți dau dreptate. spune și își deschide dulapul.

- Ce ora ai? îl întreb și îmi iau cărțile de istorie.

- Sport. Tu?

- Istorie. spun și vad gașca venind spre noi.

- Careva istorie? spune Axel și eu și Den ridicam mâna.

- Sport? se aude Darius și Liam e singurul care ridică mâna.

- Noi restul avem fizică. spune Scott și prin restul se refera la el, Jane, Adam și Rouge.

- Ne vedem ora viitoare! spun și o trag pe Den după mine și ea îl trage pe Axel.

Ajungem în clasa fix când sa sunat și ne punem în ultima banca din mijloc. Axel sta în mijloc și eu și Den la margine. Povestim și pe ușă apare profu' de istorie și începem ora.

După jumătate de ora în care nici ca suntem atenți - ma refer la cei trei crai de la răsărit din ultima bancă - primesc un bilet. Îl desfac și citesc.

"Azi, tu+eu+la mine acasa= sex nebun"

Imi dau ochii peste cap și motolesc biletul. Îl arunc pe catedră și ma las pe spate. Vad ca profu' a terminat de scris pe tablă și se întoarce la catedră. Vede biletul și îl ia în mână. Când termină de citit se întoarce către clasă și începe să vorbească.

- Cine a scris asta? spune și arata biletul către clasă.

- Azi, tu plus eu plus la mine acasă egal sex nebun. Ty. spune o fată din primul rand și toată clasa izbucnește în râs.

Profu' îl trimite pe Taylor la director și își continuă ora.

_________________________

Se sună și mergem la cantină. După ora de istorie am avut două ore de chin de engleză. Spun de chin pentru ca avem o cotoroanță care zici că e dracu în persoană.

Acum stam toți la masa și vorbim vrute și nevrute.

- Sa vedeți ce sa întâmplat la istorie. spune Axel și parca ma simt puțin rău pentru ca va trebuii sa ii dau explicați lui Liam.

- Am primit un bilet și pe el scria:,, Azi, tu plus eu plus la mine acasă egal sex nebun.". L-am aruncat pe catedra și când profu' a citit toată clasa a izbucnit în râs. spun si pot sa vad că Liam e super încordat.

- De la cine era? spune și pot sa simt nervozitatea pe care o are în glas.

- Unu pe nume Tyler. spun cu indiferența.

Ma uit prin cantina după acel Tyler și îl vad la masa popularilor care va ajunge a noastră cât de curând.

Vad majoretele și jucătorii echipei de fotbal la masa și îmi vine sa vomit când vad un băiat cu par negru și ochi căprui deschiși ținând o blonda supra siliconata și plina de botox în brațe. Îmi atintesc privirea pe acel băiat și vad cum îmi face cu ochiul și zâmbește șarmant. Îi răspund la fel și ma întorc toată un zâmbet de drac pe față. Ma uit către fratele meu și Den și le trimit din priviri ca avem cod punga de hormoni și îl vad pe Liam cum se abține cu greu sa nu râdă. Ma ridic de la masa și plec spre baia fetelor singură. Dar la jumătatea drumului îl observ cu coada ochiului și îmi schimb traseul. Merg pana la dulapul meu și îmi iau geanta de sport. Închid dulapul și merg către sala de sport. Întru în vestiare. Ma schimb într-o pereche de pantaloni de trening și o bustiera Nike albă. În picioare îmi iau adidași turcoaz și merg în sala de sport. Merg la sacii de box și îmi imaginez cum în loc de sac e Ioana, târfa fostului liceu. Încep sa dau ușor cu picioarele și apoi cu pumnii.

Îl vad pe băiatul care ma urmărește cu coada ochiului cum se apropie de mine. Ma opresc din a da în acel sac de box și merg la geanta mea. Îmi șterg fata cu un prosop moale și beau jumătatee de sticla de apă.

- Nu știam ca poți lovi atât de tare. spune urmaritorul meu și îmi pune o mana pe umăr.

- Nu știți multe despre mine. spun cu un ton arogant și îi dau mana de pe umărul meu.

- Derek. Derek Moon.

- Andreea Hell.

- Da știu. Tu și prietenii tăi sunteți cunoscuți pe aici.

- Nu sunt prietenii mei... spun și ma așez un pic pe bancă dar sunt întrerupta de Derek.

- Poftim? Dar stați mereu împreună.

- Nu îmi sunt prieteni. Sunt familia mea cap de tablă. Lasă oamenii sa termine de vorbit data viitoare. spun cu un ton rece.

Îmi las capul în jos și de parca ceva ma macină. Derek se pune lângă mine și îmi las o lacrima falsa sa îmi părăsească ochii.

- Hei, ce sa întâmplat?

- Iubitul meu...













La media e Derek.

Sentimente Distruse: Dragoste Spulberată ✅Where stories live. Discover now