18

99 4 0
                                    

- De ce...

- De ce sunt un așa mare dobitoc? Ah stai. E din cauza tatei. De ce mereu trebuie sa îți fac rău când vreau sa mă apăr pe mine? Nu voi avea niciodată răspunsul la aceasta întrebare idioată. spun și îmi trag un scaun lângă patul ei și îi iau mână în a mea. De ce mereu trebuie sa suferim? Defapt, mai mult tu trebuie sa suferi. Tu ți-ai pierdut sufletul pereche nu eu. În loc sa mă comport ca un frate mai mare, stau pe margine și privesc cum tu suferi. spun și o lacrima mi se scurge pe mâna ei. Trebuie sa îți mai spun ceva. Mai bine îți spun acum decât să îți spun mai târziu și să nu mai am puterea de a vă privi în ochi. Mama și tata au murit. Haita a fost atacata de haita Moon. Au fost mulți lupi în Haita rivală și părinții noștri au fost măcelăriți de căpetenia haitei Moon. Mătușa Emma și unchiul Dominik au fost și ei cu mama și tata și au fost și ei omorâți. Tatăl lui Axel a murit și el în încercarea de a-și apară copilul cel mai mic și soția mult iubită.

Mai stau câteva minute meditând și o mai privesc o dată.

- Te las. Sa nu uiți un lucru. Mama, tata, unchii și mătușile noastre... ne-au iubit foarte mult. spun și mă ridic de pe scaun.

Îi mai las un sărut pe frunte și ies din salon. Știu ca mă auzit. Și sper din tot sufletul sa nu mă urască după ce se trezește.

Un doctor vine lângă mine și mă privește nervos.

- De ce ai întrat în salonul ei? Ți-am zis că încă nu aveți voie acolo.

- Oh mai lasă-mă, boșorog afurisit! De parca tu nu ai 0ersoane dragi și nu ai face totul pentru ele. spun și merg la automatul de cafea.

Andreea pov.

Tot ce văd e negru. Încerc să deschid ochii dar parca am pleoapele lipite cu superglue. Nu îmi simt corpul. Sunt amorțit-ă.

Dintr-o dată, o lumină alba, slabă apare în fata ochilor mei. Îmi deschid ochii și încerc sa merg mai aproape de lumină. Văd că acum mă pot mișca. Mă îndrept cu pași mici spre lumina care devine tot mai mare.

Din lumină ies mama și tata.

Tata: Draga mea. Trebuie sa ne grăbim dar să-i spui fratelui tău ca suntem mândrii de voi. Noi nu mai suntem în viață. Haita va fi condusa de tine. Acum tu ești Alpha Suprem. Îți vom trimite pe cineva care sa te ajute cu toate și sa te iubească. Sa nu uiți ca va iubim și suntem mândrii de voi.

Apoi mama și tata dispar încet.

Încerc să-mi deschid ochii dar parca pleoapele îmi sunt lipite cu superglue. Până la urmă îmi deschid ochii și tot ce văd în jurul meu e alb.

- Urăsc locul ăsta. îmi spun și deschid link-ul cu fratele meu.

Ce face prințesa? îl întreb în batjocură.

Mda. Se pare ce te-ai trezit și tu. spune enervat.

Oh, scuze. Te-am întrerupt din treburile tale? spun sarcastic.

Îmi vine sa te omor. Ai noroc că numai pe voi 3 va mai am.

4 idiotule! Ai uitat de Cat?

Nici în ruptul capului. Dar mă refer la rude.

Mda. Și trebuie sa îți mai spun ceva. Cât timp am fost inconștientă, i-am văzut pe mama și pe tata. Mi-au spus ca de acum...

Tu vei conduce haita. Da știu.

Ești supărat?

Mai degrabă dezamăgit. Dar mă bucur că au ales bine pe cine sa lase la comandă.

Eu Alpha, fratele meu Beta și ne mai trebuie un Gama.

Serios? Mă pui pe mine Beta?

Hei! Am nevoie de cineva de încredere în dreapta mea.

Ce zici sa îl avem pe Axel Gama?

Tu ești nebun?! Cum dracu sa pui la comandă trei nebuni cu acte în regulă?! Ne trebuie un strică-chef.

Aici ai dreptate. Haita ar ajunge arsa din temelii! spune și îl aud chicotind.

Bine. Acum, VINO DRACULUI DUPĂ MINE CA DĂRÂM SPITALU'!!! îi urlu în cap lui Liam.

Mă ridic din pat, îmi scot toate aparatele și perfuziile din mâini și merg la baie. Mă spăl puțin pe față și intri iar în salon unde 3 doctori și 5 asistente țipă unul la alții ca nebunii. Când mă observă, se retrag toți. Nu după mult timp apare și Liam cu câteva vaine și merg iar la baie. Mă îmbrac și când ies, Liam stătea pe pat și buton telefonul.

- Hai sa mergem o dată. am spus și am plecat amândoi în parcare unde am fost întimpinați de Mustangul roșu al lui Liam.

 am spus și am plecat amândoi în parcare unde am fost întimpinați de Mustangul roșu al lui Liam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Intrăm in mașina de lux și pornim către casă. Când ajungem îi vedem pe toți la antrenamente. Ne ducem lângă ei și vedem iar acea fata vârcolac cu rasă misterioasă.

- Tot nu îmi dau seama ce rasă ar putea fi. se aude Liam din stânga mea.

Acea fată face o tumba și se transforma în om. Se ferește de un disc de atac și pot sa observ sub maieul ei un cap de șarpe și o coroană.

- Ai văzut și tu? spune Liam și eu doar îi aprop.

"De ce se tot uită ăștia doi la mine? Nu au mai văzut un vârcolac care sa facă parte și dintr-o mafie? Și chiar cea mai bună dacă îmi permiți."

Eu și Liam mârâim grotesc și putem sa simțim cum pământul se cutremura sub picioarele noastre.

- Trădător afurisit...



















Scuze ca am postat abia acum dar am câteva probleme. Telefonul mia fost confiscat de părinți și nu am nici idei. Îmi pare rău.

Sentimente Distruse: Dragoste Spulberată ✅Where stories live. Discover now