2

399 11 1
                                    

- Unde ați fost? întreabă tata.

- Și ce e cu parul tău? ma întreabă mama.

-...

- M-am vopsit. Nu va place?

- Ba da. spun ei la unison.

Am mai stat puțin și am mers în camera noastră. Ne-am schimbat hainele inconfortabile și ne-am pus la somn. Când sa ma ieie somnul, se trezește idiotul de frate'm-iu sa spună ceva.

- Crezi că îi va plăcea schimbarea ta?

- Dacă pana acum nu ma observat, nu cred că se va supăra.

- Noapte bună surioară.

- Noapte bună frățioare.

Am adormit numai decât.

/////////////////////

Mă trezesc de dimineață din cauza lui Liam care înjură în cel mai colorat mod posibil alarma de la telefon.

- Da' mai taci dracu din gură idiotule!!! îl înjur eu pe Liam.

Ne-am ridicat din pat și eu eram să cad din pat de oboseală.

Am întrat în baie și mi-am făcut rutina de dimineață. Dușul îl fac mai târziu. Ieșim din baie și mergem jos unde erau mama și tata. Eu era sa cad pe scări și să-mi rup gâtul dacă nu era Liam. E adevărat ca nu prea am dormit astă-noapte. Am fost cu gândul la ce reacție vor avea toți din școală.

- Neața. spunem noi la unison.

- Neața. spun mama și tata la unison.

- Ce vreți sa mâncați? ne întreabă mama.

- Cereale. spunem noi la unison.

- OK. Ar trebui să lăsați vorbitul la unison. E cam înfricoșător din partea voastră. ne spune tata.

Noi i-am dat o privire rece și rea și el a ridicat mâinile în aer în semn de predare. Ne-am așezat la masa și am început sa mâncăm. Nu după mult timp am terminat și am mers sa ne luam ghiozdanele din cameră. Am mers sus și am luat ghiozdanul meu și al lui Liam și am coborât jos și am urcat în mașină. Tot drumul a fost tăcut. Când am ajuns în fata școli am oprit mașina și am ieșit. Am așteptat sa vina prietenii lui Liam ca să mă "prezinte" pe mine. Nu după mult timp a ajuns și mașina gemenilor Munteanu în spatele mașinii lui Liam și au coborât. Au venit direct către noi. În acest timp au venit se prietenii lui Liam din echipele de fotbal și baschet. Toți dau mana cu Liam și au întrebat cine sunt eu. Atunci eu și Liam ne-am uitat unul la altul și câte un zâmbet de drac ne-a apărut pe buze. Știți acel moment când ajungi sa cunoști o persoana atât de bine încât va înțelegeți din priviri? Ei bine noi am trecut de faza asta. Noi știm la ce ne gândim doar din simplul fapt că rânji. Și ne putem citi gândurile. La propriu.

- E iubita mea. răspunde Liam.

- Bravo ție frate. spune Shane.

- Eu nu te cred. spune Vlad.

Atunci neam uitat iar unul la altul și Liam mă sărutat pe buze scurt. Poate va pare ciudat dar pentru noi e perfect normal. Noi avem o legătură super strânsă. Mai de mult tot timpul făceam asta. Acum am cam renunțat la acest obicei.

- Acum ești mulțumit? îl întreabă Liam pe Vlad.

- Sa zicem. răspunde el.

Dintr-o data îmi simt cum Saphire se agită și devine neliniștită.

Liam, Saphire e neliniștită și agitată. îi comunic eu fratelui meu prin telepatie.

Nu te teme. Sigur e o alarma falsă. Îți mai aduci aminte de ce sa întâmplat ultima data când era agitată și neliniștită?

Da. Poate ai dreptate.

- Ce ziceți de o petrecere de sfârșit de semestru? întreabă Marcus.

- Nu ar fi o idee rea. îi afirma Darius.

- Eu nu pot sa vin. Trebuie să merg cu tata pana undeva. spune Liam.

- Dar unde trebuie sa mergeți? îl întreb eu pe fratele meu.

- Nu te interesează. îmi răspunde el rece.

- OK. Nu te enerva asa. spun eu către el.

Dintr-o dată auzim cum o mașină oprește în spatele nostru. Ne uitam și vedem mașina tatei. El coboară din mașină și îmi aruncă cheile mașinii lui.

- Liam, Andreea. Am fost anunțat ca un pericol e pe pământul nostru. Mergeți acasă și pregătiți totul. Eu am sa merg sa verific locul. Dacă nu mă întorc acasă într-o oră trimiteți pe cineva EXPERIMENTAT după mine! spune tata punând accent pe experimentat.

Eu și Liam ne uităm unul la altul după care eu întru în mașină tatei și Liam în a sa. Pornim către casă și în spatele nostru auzim o altă mașină. Mă uit în oglinda retrovizoare și îl văd pe Cristi în spatele meu. Lângă el îl văd pe Vlad.

Îl apelez pe difuzor pe Liam.

- Cristi și Vlad sunt în spatele mau. îi spun eu.

- Ne despărțim și ne întâlnim la granița din vest. Dacă ne urmăresc ne anunțăm.

- Am înțeles.

Închid apelul și mă observ cu coada ochiului un drum prin pădure care duce către casă. Cotesc la stânga și îl apelez pe Liam.

- Mă urmăresc. Am luat-o pe drumul către casă din pădure. Ne vedem la graniță.

- Ai grijă. Pe acolo sunt urși.

- Nu te teme. Sunt antrenată.

Cu astea spuse închid apelul cu Liam și o sun pe mama.

- Mamă, sunt în mașina tatei am sa trec pe lângă casă și în spatele meu ai să vezi un Porsche negru. Să nu încerci să mă oprești. Anunță haita să rămână în case și copii sa nu facă zgomot.

Nu mai aștept să-mi spună ceva și închid apelul. În scurt timp ajung la o casă mare. Trec de acea casă și măresc viteza. Văd că și ei o măresc și mă îndrept spre un loc pustiu. O iau la dreapta și ies din raza lor vizuală. Mă îndrept spre casă ca să îmi iau frumusețea. Ajung acasă și opresc în fața casei. În ușă o vad pe mama. Cobor și merg în garaj. Acolo îmi văd mândria și mă urc pe el. Pornesc motorul și o iau la dreapta, pe unde am scăpat de gemeni, pentru a ajunge la Liam.

Nu durează mult și dau de gemeni.

- Rahat! îmi spun eu.

Ochiesc un drum îngust și o iau pe acolo. Aud cum ei se opresc și eu zâmbesc satisfăcută. După 100 de metrii aud mai multe motoare. Mă uit în spate și văd în jur de 30 de motociclete. Pe ele erau toți prietenii lui Liam. Măresc viteza. După 300 de metrii sunt înconjurată și forțată să încetinesc. Îl apelez pe Liam.

- Prietenii tăi idioți m-au încolțit. Nu mai ajung la graniță. îi spun eu.

Închid apelul și îmi bag telefonul în buzunarul jacketei de piele. Observ un tunel mic în munte și un zâmbet de drac îmi apare pe buze. Opresc brusc și întorc minunăția la 90 de grade și pornesc din nou, în micul tunel din munte. Aprind farul motocicletei și mă las mai jos. Nu după mult timp observ o lumină slabă. Măresc viteza și ajung la granița de vest. Acolo sunt întimpinată de băieții care m-au fugărit mai devreme. Rahat! îmi spun eu în minte.

Sentimente Distruse: Dragoste Spulberată ✅Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora