-Karakter Açıklaması-

3.9K 288 337
                                    


Merhaba!

Artık çoğu şeyi öğrendiniz fakat kafanızda soru işaretleri var ki -bunu bazılarınızın sorduğu sorulardan anladım sksksjs- bunları gidermek adına böyle bir bölüme ihtiyaç olduğu kanısına vardım :)

Artık çoğu şeyi öğrendiniz fakat kafanızda soru işaretleri var ki -bunu bazılarınızın sorduğu sorulardan anladım sksksjs- bunları gidermek adına böyle bir bölüme ihtiyaç olduğu kanısına vardım :)

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Öncelikle, ergen ve aşık veletimiz
Jeon Jungkook.

Jungkook, okulda ilk zamanlar sıradan bir öğrenciydi. Özgüveni bu denli yüksek değil ve sessiz bir tipti. Daha sonradan Yugyeom, transfer olan öğrenci ile tanışmak istiyor. Konuşuyorlar ve karakterleri öylesine uyuyor ki zamanla en iyi iki dost haline geliyorlar. Jungkook da Gyeom sayesinde açılıyor, sıcak kanlı olup özgüven kazanıyor. Daha sonra küçüğümüzün başına beklenmedik bir şey geliyor. Aşkı öğreniyor. O imkansız sayılabilecek birine kalbini kaptırıyor. Matematik öğretmeni Min Yoongi. Başlarda uzaktan izleyip göz göze gelince kafasını çevirse de öğretmeni ona samimi davrandıkça hislerine hakim olamıyor. Yugyeom'a da bunu anlatınca iş sarpa sarıyor ve hocasını elde etmek için tam iki yıl uğraşıyor. Bu süreçte de bunu öğrenmeyen kalmıyor. Sebebi nedendir bilinmez -ki Jungkook bunu Yoongi'nin yaptığını  düşünüyor- çok çalışkan olmasına rağmen matematik notuna çok düşük geçiyor. Bundan dolayı da sınıf tekrarına kalıyor. Yoongi'nin yanında olmasını istediği için böyle bir şey yaptığını düşünüp daha çok bağlanıyor ve sorgulamıyor durumu. Daha sonra kendisini kabul etmeyen hocasına içinden meydan okuyup elde etmek için her şeyi yapacağına söz veriyor.

Jungkook hakkında sorularınız varsa buraya yazabilirsiniz

Jungkook hakkında sorularınız varsa buraya yazabilirsiniz

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Min Yoongi

Genç matematik hocamız şu ana kadar iki okulda çalıştı. İlki kesinlikle iyi bir okul değildi. Tüm pisliklerin döndüğü hatta yasal kuralların dahi çiğnendiği bir okul. Şehrin en düşük puanlı okulu. Yaklaşık iki yıl orada çalışan Yoongi, en az öğrenciler kadar okulun pisliğinden etkilenmiş, en az o veletler kadar serseri bir kişiliğe sahip olmuştu. Ama Min Yoongi'nin çiğnenmeyen kuralları vardı. Mesela o okulda kendine sarkan hatta sevişmek isteyen tüm öğrencilerini reddetmişti. Orası bir okuldu ve o bir öğretmendi. Mesleğine ihanet edemezdi zevkleri için. Aslına bakarsanız Yoongi sevgiyi, aşkı pek bilmez. İhtiyaçlarını bir gece bara gider karşılar ve ertesi gün okula gider.
Daha sonra bu okulun kuralsızlığına dayanamaz ve iyi bir okulda çalışmaya başlar. Çalışmasından yaklaşık yarım dönem sonra kahve saçlı bir transfer öğrenci gelir. Böylesine masum ve içten bakan çocuğa karşı sıcak hisseder. Yakın davranmaya başlar çünkü içindeki bir şeyler bunu yapmaya iter onu. Daha sonra küçüğün kendine aşık olduğunu farkedince geri durur. Yakınlaşmaz ona. Ama hani olur ya kötü hisseder veya derslerinde sorun olursa diye-ki bu tamamen bir bahane- geri çevirmez onu yanına geldiğinde.
Yoongi küçüğe karşı aşk denen illeti hissetmeye başladığını anladığı gün bara gitmeyi bırakır. İçindeki bir his kötü hisseder. Başka tenler zevkten çok siyahi duygular uyandırır içinde. Ilk defa hissettiği bu şeyden ötürü  ne yapacağını bilemez. Çünkü deneyimsizdir. Duyguları ona yakın olmaya iter, Yoongi yakın olur küçüğe. Daha sonra kalbi hızlı atan küçüğün notları düşer çünkü umut yeşerir içinde ve hayal kurmak, onu düşünmek daha güzel tatlar uyandırır içinde. -ki buna en iyi örnek sınıfta kalması diye düşünür. Ona göre Jungkook sırf kendisinden ayrılmamak için bilerek sınıfta kalmıştır- Yoongi notları düşmesin diye uzak durur, yeter ki hak ettiği bir yer kazansın diye. Bu acımasız dünyada para denen kağıt parçası yüzünden yüzü düşmesin, mutlu olsun diye. Fakat Jungkook bu kez üzüldüğü için derslere odaklanamaz. Matematik derslerinde kafasını sıraya koyar ve dinlemez, küser ona dile getiremese de. Min Yoongi ne yapacağını şaşırır. Bir yandan küçüğün durumu bir yandan kendi duyguları... Dengesizleştirir bu onu. Bir yakın olur bir uzak, bir eski Min Yoongi olur bir aşık Min Yoongi

Fuck Me My Teacher |YoonKook ✓Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon