Okul Formalarınıza Renk Katın

5.2K 115 9
                                    


Çoğumuz için okul formaları çoğu zaman sıkıntı olmuştur. Kimimiz okul formalarının berbat olmasından kimimiz de rahatsız edici olmasından yakınırız kimimiz ise sıkıcı olduğundan. Fakat okul formalarını birkaç küçük şey ile güzelleştirebiliriz.


Hırkalar okul formaları için vazgeçilmez bir unsurdur. Eğer okul formasının rengine uygun bir hırka seçilirse gayet hoş durabilir. Aynı zamanda bir hırka sizi doğru kombin ile cool yapabilir.

Eğer okulunuzda okul dışı hırkalar giymenize izin vermiyorlarsa üzülmeyin! Okul formanızın üstüne birkaç şirin rozet ekleyin. Güzel görünecektir.


Tabii okul formalarımızın altına giydiğimiz çoraplarımız var bir de! Çoraplar için tavsiyem ise mümkünse renkli olmasın. Siyah bir çorap daima en iyisidir.

Cırtlak renk tonlamalarında çoraplar giyen bir kızı kimse cool bulmaz öyle değil mi? İnsanlar sizin hala daha bir çocuk olduğunuzu düşünebilir. Bu yüzden çorapta tercihiniz mümkünse siyah renkte olsun!


Eğer okul formanız koyu renkli ise (siyah lacivert vb.) ve idare renkli ayakkabı giymenize izin veriyorsa seçiminiz bordo beyaz siyah krem koyu yeşil kırmızı tonlarında converseler seçebilirsiniz.

Converse günümüzde en yaygın kullanılan ayakkabı modellerinden birisi ve yaz için en ideal ayakkabı çeşidi! Bu modeller okul için de ideal modeller! Okul formanızı converseler ile tamamlayın!

Okul çantaları da okul hayatımızın bir vazgeçilmezi! Bu çantaları gerek okulda gerek dersanelerde gerek günlük hayatlarda kullanıyoruz. 

Farklı modeller desenler bizi daha havalı göstermeye yetiyor. Okul çantaları bizim tarzımızı yansıtıyor! Ee tarzımız farkımız kızlar

KIZLARA TAVSİYELER ♥Where stories live. Discover now