Tavsiyeler *-*

5.2K 136 75
                                    

*Tercihim okulda dar değil salaş ve uzun hırkalar giymeniz. Eteğinizin hizasında olsa çok daha havalı olur hatta ♥

*İlginç kırtasiye malzemeleriyle tüm dikkatler sizde olacak! :D

*Okulda kesinlikle ruj sürüp öğretmenlerin tepkisini çekmeyin. Fakat nemlendirici kullanabilirsiniz dudaklarınıza hafif bir pembelik verecektir :)

*Eğer okulunuzda izin verilmiyorsa, saçınızı salık bırakmayın. Öğretmen azarlarsa rezil olursunuz :)

*Okulda eteğinizin altından kalın veya orlon çoraplar yerine ince okul çoraplarını giymeyi tercih edebilirsiniz.

*Her kız öğrencinin çantasının bir bölümünde mutlaka yedek çorap bulunmalı. Olası durumları göz önüne aldığımızda bu çok işinize yarayacaktır.

*Okulda aksesuar kullanımı, okul kurallarına aykırı. Genç kızlar bu konuda biraz şanssız olabilirsiniz. Fakat saatler kurtarıcınız olabilir çünkü okulda izin verilen tek aksesuar saat. Seçeceğiniz saatle de tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

*Okulda külotlu çorabınızın üzerine babet gibi ayakkabılar giymeniz pek hoş bir görünüm sağlamaz. Bu sebeple spor ayakkabıları daha çok tercih etmelisiniz.

*Genç kızların bir zamanlar severek kullandığı tozlukların modası artık geçti. Okulda tozluk kullanmaktan kaçınabilirsiniz.

*Bu tüm öğrenciler için ilginç bir bilgi olabilir. Sınavınız olacağı zaman ders çalışırken sakız çiğnerseniz ve sınavda da aynı tür sakızı çiğnerseniz, çiğnediğiniz sakız size çalıştığınız bilgileri hatırlatacaktır.

*Defter seçimini pek çoğunuz önemsemeseniz de bu sizin derslerinizi de etkileyecek öenmli bir faktördür. Çünkü hoşuna giden, severek aldığınız güzel bir defter sizin çalışma arzunuzu daha da artıracaktır.

*Okulun kurallarından biridir, okula makyajlı gidilmez. Ve hiçbir öğrenci de okula makyaj yaparak gidip öğretmenlerden azar işitmek istemez. Fakat çok belli olmayan dudak koruyucularından faydalanabilirsiniz.

*Spor karşılaşmaları ve benzer yarışmalarda okulunuzu destekleyin. Okul takımına katılın. Bu basketbol da olabilir, münazara da... Seçim sizin...

*Bolca fotoğraf çekerek okul yıllarınızı ölümsüz kılın.

*Okul hayatınızın bir döneminde sınıf başkanı ya da öğrenci temsilcisi olun, sorumluluk alın.

*Henüz zamanınız varken ve kafanız meşgul değilken merak ettiğiniz bir konuda kursa gidin. Gelecekte yapmak istediğiniz mesleğe dair araştırmalar yapın. Hangi bölümlerin hangi üniversitede olduğunu bilin.

MultiMedia'daki defterler çok havalı ve çok hoş.Alabilirseniz onlardan alın. *-*

KIZLARA TAVSİYELER ♥जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें