31.RÉSZ🌹

518 40 8
                                    

-Várod már? - kérdi izgatottan a fiú.

-Alig várom. - nevetek. Ahogy a kocsi beindult, a zene is bekapcsolódott, vagyis inkább a rádió. Ahogy meghallottam a dalt, lesápadtam és Harryre néztem, de ő csak halványan mosolygott, közben pedig az utat figyelte.

-Zayn és Taylor Swift dalát halhatták, ami már három hete a toplista elején van. I don't wanna live firever. - mondja a rádiós nő. - Mindenki kíváncsi, hogy vajon a két énekes között csak munka kapcsolat van? Vagy Harry Styles ex barátnője egy újabb áldozatot kapott? Ne menjenek sehova, mert egy kis reklám után hallhatják, hogy mit nyilatkozik az énekesnő. - fejezi be.

Nem tudtam róla, hogy jártak, valójából tényleg keveset beszél a kapcsolatairól a srác. Nem volt számomra kérdés, hogy elkapcsoltam a rádiót, mivel elég kínos lenne ezt hallani, miközben, pont most megyünk Harryvel egy romantikus hétvégére egy hotelbe.

-Sajnálom. - néz rám. - Viszont Taylor Swift már a múlt. Évekkel ezelőtt voltam vele együtt. - teszi kezét a combomra.

-Miért ért véget a kapcsolatotok? - fogom meg a kezét, majd össze is kulcsolódnak ujjaink.

-Valójából ő egy igazi dráma királynő. - neveti el magát. - Túl nagy nyomás alatt tartott, mindig panaszkodott és hisztizett. El sem tudod képzelni miken veszekedtünk. Mint két gyerek. - látszólag, nem zavarta a dolog, hogy a lányról beszéljen, így kicsit megnyugodtam. Ezek szerint tényleg nincs semmi féle kapcsolat közöttük.

-Akkor ezek szerint van egy pirospontom. - kacagok. Az való igaz, hogy nem szokásom hisztizni.

-Nem csak egy. - szorítja meg jobban a kezem.

***

Kiderült, hogy nem egy hotelbe vitt el Harry, igaz volt medence, sőt még masszás és kozmetika szalon, viszont a hely csak a miénk volt. Útközben Harry beszélt valamit az ügynökével, gondolom beszámolt róla, hogy itt vagyunk. Habár nem egyszer említette a fiú, hogy titkolózni akar, nagyrészt azért is, hogy a fotósok, a riporterek és persze a rajongók ne zaklassanak. Tudtommal még az ügynöke sem tudja a nevem.

A szobába érve teljesen meglepődők, mindenhol a piros szín uralkodik, szív alakú párnák és lufik. Nagyon aranyos volt a szoba, és persze romantikus.

-Harry ez elképesztő. - ugrok a nyakába. Azonnal megcsókolt.

Nem habozik sokat azzal, hogy felvegyen az ölébe, könnyedék a dereka köré kulcsolom a lábam. Éreztem, hogy megfordul és a falnak tol.

-Hosszú volt az út, Emily hiányom van. - mondja cukim.

-Igen? Mennyire? - húzom félre a fejem. Szeretem, ha viccelődhetek vele.

-Hmm. Nagyon. - puszilja meg az arcom. - Nagyon. - mondja újra és ezúttal a homlokomat puszilja meg. - S még jobban. - tér vissza a számra.

Akaratom ellenére elmosolyodom így a csókból inkább csak puszi lett.

-Tudod. - távolodik el. - Megnéztem egy videót, ahol megtanítják az embert hogyan kell masszírozni. - vigyorogja el magát. - Valójából nagyon ügyesen tudok dolgozni a kezeimmel. - harapja be az ajkát.

-Hm. Ez nagyon kecsegtetően hangzik. - hajolok közel, hogy újra megcsókoljam de ő gyorsan lép és az ágyra dob. - Héé... - tettem a sértődöttet.

-Azt hittem, hogy kíváncsi vagy a technikámra. De ha nem akkor nem. - rándítja meg a vállát és készül megfordulni. Gyorsan a keze után kapok.

-Én nem ezt mondta Harry. - kacagok fel.

Nem válaszol csak mosolyog, ahogy az ágyra térdel az első dolga, hogy letépje rólam a pólót. Ahogy a melltartómhoz kap elfordulok.

CSÚFOSÁLOM *(H.S)* (Átírás Alatt)Where stories live. Discover now