46 Kedves naplóm

472 23 0
                                    

Kedves naplóm!

Mivel Jack és én megspóroltunk egy csomó pénzt, elmentünk világot látni, de nem csak Amerikán belül. Európa sok más területét is meglátogattuk, például Franciaországot, Spanyolországot, Hollandiát és Lengyelországot.
Mind mind csodás hely volt. A lengyel vidék friss levegője nagyon szépen kitisztította belőlem a városi levegőt. Hollandiában különböző sajtokat kóstoltunk, meglátogattuk a szélmalmokat, amik nagyon érdekesek voltak. És az a hosszú, színes tulipán völgy...Gyönyörű volt! Spanyolországban istenien finom fűszeres ételeket ismertünk meg, mint például a Paella, a Gazpacho, a spanyol krokett és a Churros. Van egy vicces történetem is onnan:
Jackel el akartunk menni szuvenírt vásárolni, ám mire kiértünk volna a vásárcsarnokba, minden be volt zárva. Hozzá teszem, délután kettő volt, mikor elmentünk. Másnap is vissza mentünk ugyan abban az időpontban, de ugyan úgy zárva volt a szuvenír bolt. Aztán megnéztük a táblát, amire szieszta volt írva. Összenéztünk és elnevettük magunkat, majd megvártuk, hogy újra megnyíljon a kirakat és vásároljunk.
Ezen belül a tengerpart is mesés volt. Szépen le lehetett ott barnulni. A víz tiszta volt, langyos és a nap is úgy csillogott rajta, hogy majd megvakultunk tőle, így mindig napszemüvegben voltunk.

Ám Franciaországban maradtunk a legtöbb ideig. Párizs egyszerűen mesés város. A virágos fák alatt volt a legjobb sétálni, az Eifel torony tetején volt a legjobb nézni a csillagos égboltot. Akkor volt a legszebb, mikor a telihold is beborított fényével mindent.
A sanzelize-nél sétálva elgondolkodtunk a jövőbeli házunkról, hogyan és miként nézzen ki.

Szóval egy csomó élménnyel és fotóval tértünk haza. Nem tudunk este Jackel nem arról beszélni, milyen varázslatos helyeket látogattunk meg egy hónap alatt.
Szinte napokig meséltük Helenának, Dereknek, az én szüleimnek, Brianéknek és Berryéknek az élményeinket. Persze örömmel hallgatta mindenki. A sziesztás résznél egy csomóan nevettek. Geraldról sajnos azóta nem hallottunk semmit, nem is jelentkezett. De a bandával mindig összegyűltünk, úgy mint régen. Volt, hogy együtt is aludtunk.

Szóval mondhatjuk, hogy minden rendben van a banda feloszlása óta. Minden ugyan úgy alakul, mint régen, persze pár részletében sokkal másabb, de jobb.
Most megyek, mert a barátaim és Jack nagyon várnak engem. A szülőket és a bandát meghívva tartunk egy bulit, ami rólunk szól. Remélem minden sínen lesz ezek után is.

Rocky +BEFEJEZETT+Where stories live. Discover now