Kalbimden damlayan intikam.

3.2K 240 223
                                    

14. Kalbimden damlayan intikam.


Aynanın karşısında bu zamana kadar sevdiğimi söyleyerek kendimi kandırdığım bedenimi izledim. Diğer kadınlardan fazlasıyla büyük göğsüm, basenimdeki çıkıntılar... Asla kendimi güzel bulamıyordum ki. Üst bacağımdaki selülitler de kusurlarımın en başında geliyordu. Sırtımdaki sivilceleri de düşündüğümüz zaman ortaya çıkan tablo kaotikti. Haddinden kalın bacaklarım, incelikten çok uzak olan belimle birlikte klasik güzellik tanımlamalarını uymuyordu vücudum. Bembeyaz tenim de yoktu. İncecik dudaklarımda dolandırdım parmaklarımı. Bunca zaman marka giyinişim bu yüzdendi. Fiyatlar artınca üzerime yakışır, kendimi sevebilirim sanmıştım. Kusurlarımı para örter sanmıştım ama yanılmıştım. Şimdi aynanın karşısında eskiden bana kusur gelen vücudumu izliyordum. Nedense artık eskisi kadar kusurlu gelmiyordu bedenim. Alışılmış güzellik kurallararına uymak zorunda da hissetmiyordum kendimi. Myung Soo'nun bacakların fillere benziyor, senden tiksiniyorum deyişi yankılanmıştı kulaklarımda. Bu bağırışından sonra 2 hafta boyunca sadece su ile beslendiğim için bayılıp kalmıştım sokaklarda ama Myung Soo hastahaneye bile gelmemişti. Değişik bir uyanmayı yaşıyordum. Gözlerimi nasıl kapatmıştım bütün gerçekliklere de Myung Soo'nun beni damla damla mahvettiğini görememiştim. Nasıl bir aptaldım da para her şeyin ilacı olur sanmıştım. Chanel markalı elbiselerim, Pradalar... Her şey şimdi o kadar değersiz geliyordu ki gözüme. Bomboş. Bomboş bir israf, boşuna yaşanmış bir hayat.

Düşüncelerimi toparladıktan sonra üzerimi giyinip çalıştığım cafeye gitmiştim. Hastahaneden dün çıkmıştım ve yeterince dinlenmiştim. Artık çalışmalıydım ve zihnimde dağınık olan düşünceleri toparlamalıydım. Dün gece Yuri'ye bir mail atmıştım.

'' Jeon seni aldatmadı. O gece ikiniz ayrıydınız ama eğer Jeon'u affetmeyeceksen ben onun için savaşacağım. Eğer Jeon'u eskisinden daha az seviyorsan ve o senin için sadece bir bağımlılıksa lütfen bu olayın arkasına sığınmadan ondan ayrıl. Eğer Jeon'u seviyorsan ve onu affetmeye karar verdiysen hayatınızdan tamamen çıkacağım. Ben dürüst ve adil oynamayı seviyorum. '' 

Kısa ama etkili bir maildi. Eğer birbirlerine yeniden bir şans verdiler ve mutlu olacaklarsa  ben Jeon için yeniden savaşmayacaktım. Onun için savaşan tüm uzuvlarım yenilmişti. Kapkaranlık bir geleceğimiz vardı bizim Jeon ile. O asla gözlerimin aydınlanmasına izin vermiyordu benim de gözlerim karanlığa alışamıyordu.  Yuri onu sevmekten çoktan vazgeçtiyse ve tüm düşünceleri bir bağımlılıksa Jeon için savaşacaktım. Jeon beni sevene kadar beklerdim, hayatım yeteri kadar hızlıydı zaten. Jeon için yavaşlardım, Jeon için en nadide hislerimi bulup çıkarırdım sevmeyi bile unutmuş kalbimden. Ruhumun paslarını atar, Jeon'a adımlardım bütün kalbimle. Şimdi sadece cevap bekliyordum maile. 

Cafeden içeriye adımımı attığımda heyecanlıydım. Bu gece istediğim ve keyifli olacağını düşündüğüm bir gece olacaktı. Seulgi beni kapıda görünce viledayı bir kenara bırakıp bana doğru koşturmuştu. Dudakları neşeyle iki yana kıvrıldığında saçlarımı karıştırmaya başlamıştı.

'' Seni yeniden aramızda görmek ne kadar güzel. Tamamen iyileştiğine sevindim, şimdi viledayı sen kullan. '' Elinde tuttuğu viledayı elime tutuşturduğunda gülümseyip cafenin arka kısımlarına ilerlemiştim. Yoongi görünmüyordu. Paspaslamak için viledayı her ileriye götürüşümde o gece canlanıyordu zihnimde. İnsanların kahkahaları, alaylı gözler,  Jeon'un bana nefret ve tehditkar dolu bakışları...  Bembeyaz araba, sırtımda bir sızı ve kan. Gözlerimi sıkıca yummuştum belki eski kareler silinir diye ama sırtımda tarifi imkansız bir acı hissi doğmuştu yine. Sırtımdan kalbime kadar uzanıyor, sevilmeye layık biri değilsin diyen Jeon'un sesi kalbimi paramparça ediyordu. 

Mücevher - Jeon Jungkook.  ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin