Kacsamell paradicsomos babsalátával

679 63 23
                                    

Hozzávalók

Eredeti

50 dkg főtt bab (lóbab, vörösbab, fehérbab, akár vegyesen, konzerv is lehet)
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 dl extra szűz olívaolaj
50 dkg darabolt paradicsom (konzerv)
kakukkfű

bors
petrezselyemzöld
A kacsamellhez:50 dkg hízott kacsamell
4 evőkanál étolaj
2 dl vörösbor
1 szál répa
1 szál póré fehér része
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál egész bors
0,5 dl vörösborecetsó

Google fordító

50 kg-os méret (bab, bab, zöldség, bab, keverék, keverék)
számszeríj
Líbia
Olaj 1 mg
A szoba az 50 méteres szobában található.


Múlt héten
Salsa
kép
Hús, £ 50
Négy fül és csirke
2 tonna ml (😂😂)
Nincs szívem.
Fehér vonal
Líbia
Egy hét hetente
Igyon 0,5 csésze vörös bort.

Elkészítés

Eredeti

A kacsamellet bepácoljuk, amihez a zöldségeket megtisztítjuk, felkarikázzuk, és 4 evőkanál forró olajon megpirítjuk. Rádobjuk a borsot, felengedjük a vörösborral és az ecettel, felforraljuk, majd hagyjuk kihűlni. A kacsamell bőrét beirdaljuk, majd a már kihűlt páclébe tesszük bőrével lefelé. Ügyeljünk arra, hogy a húst teljesen ellepje. 1 éjszakát pihentetjük hűvös helyen.

Másnap a vöröshagymát szálasra, a fokhagymát finomra vágjuk, megfuttatjuk az olívaolajon, hozzáöntjük a paradicsomot, sózzuk, borssal és kakukkfűvel ízesítjük, és 10 percig főzzük. A babot leszűrjük, és a paradicsomos szószhoz öntjük, még 10 percig főzzük, hogy jó sűrű legyen. Félrehúzzuk, belekeverjük a felaprított petrezselymet, és hagyjuk kihűlni.

A kacsamellhez serpenyőben olajat hevítünk, a mellet kiemeljük a pácléből, felitatjuk a nedvességet róla, és a beirdalt felével lefelé a serpenyőbe tesszük. Pirosra sütjük a bőrt, nem forgatjuk. Amikor már piros, megfordítjuk, és 100 fokos sütőbe toljuk 10 percre. Kivesszük, pihentetjük 5 percet, majd vékonyra szeleteljük, és a babsalátával tálaljuk.

Google fordító:

Négy volt a növényi és az olaj tisztítására is, és jó talajforrás volt. A lő, a vörösbor és a megsértés. Alkalmazza a bőrt és kérje a nyári hőt. Győződjön meg arról, hogy a hús zárva van. Hideg éjszaka

Egy nap, a hagymát, a sót, a levest, az olívaolajat, a borsot és a paradicsomot, a szél 10 perc alatt. 10 percig, főzött fülekkel és gyorsított szénnel szűrjük. Törjük meg a hűtőszekrényt, keverjük össze, keverjük össze.

Kőszénrák keverése hővel. A hús főtt és főtt. Amikor a szín piros, és 100 perc alatt 100 perc. Képzeld el, hogy 5 percig ülsz, így nagyon kicsi és nagyon gyors és zöldségek.

Google fordító receptek! :3حيث تعيش القصص. اكتشف الآن