Burrito

364 35 22
                                    

Eredeti:
Hozzávalók:
20 dkg kukoricaliszt
4 darab tojás
1 liter tej
olaj
40 dkg csirkemell
1 fej lilahagyma
20 dkg vörösbab konzerv
20 dkg csemegekukorica
2 darab paradicsom
őrölt chili

bors
2-3 dl tejföl
Elkészítési idő: 70 perc

Google Fordító:
A munkához használt anyag.
20 kg burgonya
Építészek
1 liter tej
Olaj.
40 csirkemell
Hagymát.
A vörös szőnyegen üti a 20. napot.
Szag 20%.
2 dönthető
Vége van

T
3. 2-3
Kertben töltött idő - 70 perc

Eredeti:
Elkészítés

Verjük fel a tojásokat, majd keverjük hozzá a kukoricalisztet és a tejet. Melegítsünk kevés olajat egy palacsintasütőben, majd egy merőkanál segítségével, oszlassunk el vékonyan tésztát a serpenyőn, süssük meg az egyik oldalát, majd fordítsuk meg és süssük meg a másik oldalát is. Ezt ismételjük meg annyiszor, amíg el nem fogy a tészta.

A töltelékhez, kevés olajon dinszteljük meg az apróra vágott lilhagymát, majd dobjuk rá az apró kockákra vágott csirkemellett, és főzzük puhára. Ha nem elég a saját leve, önthetünk hozzá egy kevés vízet. Ízesítsük sóval, borssal és chilivel. Közben vágjuk fel a paradicsomot apró kockákra, a kukoricát és a babot pedig csepegtessük le. Ha már majdnem megpuhult a hús, adjuk hozzá a paradicsomot, főzzük addig, míg minden teljesen megpuhul majd adjuk hozzá a babot és a kukoricát, melegítsük össze, majd vegyük le a tűzről.
A tejfölt fűszerezzük sóval, borssal, majd kenjük meg vele a tortilla lapokat, és szórjuk rá a zöldséges-csikrés tölteléeket, végül tekerjük fel.

Google fordító:

Adjunk hozzá egy tálba tojást, filctollat, kukoricát és építkezési savt melegítsük fel a tésztát és keverjük össze kanállal. Ezt az eljárást addig készítsük, amíg a tömegek megszilárdulnak.
Mossa ki a csirkét, főzzön, robbantson sötétségig, adjon hozzá sajtot és rostot Ha nincs víz, inni fog. Megszórjuk sóval, hóddal és fekete borssal. Közben ossza meg a sziklákat és a paradicsomot olajba és csontba áztassa
Só és bors növényekkel, gyógynövények és őszibarack segitségével egye meg nagyon egye meg. Ketté válik folyó.

Google fordító receptek! :3Where stories live. Discover now