Amerikai Hot-Dog

324 35 19
                                    

Avagy miből készül valójában a hot-dog. ._.

Eredeti:
hozzávalók / 5 adag
0.5 kg virsli (baromfi, 10 db)
10 db hot-dog kifli
1 nagy fej vöröshagyma
2 evőkanál finomliszt
3 ek napraforgó olaj (a sütéshez, szükség szerint)
2 ek ketchup (ízlés szerint)
2 ek mustár (ízlés szerint)
2 ek majonéz (ízlés szerint)
10 db csemegeuborka (ízlés szerint)

Google Fordító:
Szekció/szolgáltatások 5
0,5 kolbász
10 forró kutya
22 evőkanál liszt
33 evőkanál napraforgó olaj
Egy tasak műtrágya (fűszernek)
Generátor anyacsavarja
10 édesburgonya
Dupla szójaszósz
1 gigantikus hagyma

Elkészítés:
Eredeti:
A virslit megfőzzük. Amíg főnek, addig a kifliket középen kettévágjuk és szétnyitjuk, de vigyázunk, hogy nehogy kettétörjenek. Mikor kész, húzzuk le a virslik héját, és tegyük a kiflibe.
A következőkben elkészítjük a pirított hagymát. A hagymát felkockázzuk, és lisztbe forgatjuk. Tipp: egy zacskót töltsünk meg liszttel, és abba öntsük  a felkockázott hagymát, majd rázzuk össze. Egy magasabb falú serpenyőbe öntsünk 2-3 centinyi olajat. Mikor felforrósodott szórjuk bele a lisztezett hagymakockákat. Figyeljünk arra, hogy a hagyma ússzon az olajban, ne a serpenyő alján legyen. Egyszerre ne rakjunk bele túl sokat. Szalvétát terítsünk egy tányérra, és arra szedjük ki, hogy kicsöpögjön belőle az olaj.
A csemegeuborkát gyaluljuk le.
Készítsük el a hotdogokat: a virslit tegyük a kiflikbe, és szórjuk meg a hagymával.
Mielőtt tálaljuk, be lehet tenni egy kicsit a mikróba vagy a sütőbe, hogy meleg legyen. Ízlés szerint  lehet rá tenni csemegeuborkát. Ketchuppal, mustárral, majonézzel tálaljuk.
Jó étvágyat!

Google Fordító:
Adjon hozzá tintahalot.  Főzzük a sütiket és vágjuk le a közepére.  De ne ossza fel felére.  Ha kész, vegye le a szárot és dobja el.
  Ezen felül készítettem egy poharat.  Adja hozzá a kefét, és lisztté alakítsa.  Tipp: Töltse fel a táskát liszttel, adjon hozzá apróra vágott babot és rázza meg.  Öntsön 2-3 hüvelyk olajat a hosszú falra.  Vágja a fokhagymaliszt forrónak.  Nézd meg az édes burgonyát a lemez alatt.  Ne fordítson túl sok figyelmet erre, mert félni fog. Helyezzen egy papírlapot az asztalra, és távolítsa el a zsírt.
  Szeretnék szemetet.
  Hot dog készítése: Helyezze a kecskét egy pohárba, és öntse egy pohárba.
  Helyezheti őket a mikrohullámú sütőbe vagy egy hosszú tűzre tálalás előtt.  Készíthet édes burgonyát is.  Adjunk hozzá paradicsomos mártást, mustárt és majonézt, végül dobjuk egy tálra.
Fulladj meg!

Google fordító receptek! :3Where stories live. Discover now