Mojito Macaron

358 30 15
                                    


Üdvözlöm önöket a Kitchen Boss következő izgalmas ám nem túl értelmes adásában ahol ma Mojitós Macaront fogunk készíteni, de a Google Fordítónak azaz a séfnek valamilyen építési tervrajzot adhattak, mert szerinte a mai fogásnak Berendezés, telepítő tésztaüzlet-nek kellene lennie. Mindegy biztos jó lesz.

Az eredeti recept így hangzik:
Eredeti:

hozzávalók / 12 adag

A mandulás habcsókokhoz3 db tojásfehérje (amit előtte 1-2 napig pihentettünk)30 g cukor200 g porcukor125 g mandulaliszt2 csepp ételfesték (zöld, vagy ételszínező paszta)A krémhez2 közepes db lime (leve és reszelt héja)2 db tojássárgája60 g porcukor60 g vaj (szobahőmérsékletű)
1 ek mentaszirup (ízlés szerint)

Google Fordító:Felszerelés/Szolgáltatások 1

Rövid édesem Ezeket a tojásokat tojások töltik meg.Harmadik generációi cukorforró pontgomb

A krém elkészítésének tervrajza:Rizsfőző illetve napkollektoresőcsepp60 gramm csokoládéörökké késő buszsofőr körme40 Teáskanál só (ízlés szerint)

Nos kezdeném azzal a meglátásommal, hogy sem a Macaronhoz sem egy tésztatelepítő üzlethez nem kell csokoládé, de nem is ez a lényeg mivel volt egy olyan dolog amin hangosan felröhögtem amikor ezt kiadta. "Örökké késő buszsofőr körme" nos ez gyakorlatilag kissé ijesztő, hogy ismeri a buszokat a kedves főző mesterünk, de alapjáraton undorító, hogy egy körmöt kell megszereznünk szerencsétlentől, hogy a legfinomabb... szaküzlet kerüljön a tányérunkra. Abba meg bele sem gondolok, hogy mi a fene az a harmadik generációi cukor, mert így feltüntetve sehol sem láttam, de biztos van valahol erről is valami recept (nincs).


Elkészítés/Eredeti:

elkészítésA mandulás habcsókok elkészítése:Szitáljuk össze egy nagy tálba a mandulalisztet a porcukorral.Verjük fel a tojásfehérjét lágy habbá, majd adagoljuk hozzá a cukrot és egy késhegynyi színezőpasztát (tényleg csak egy keveset), és verjük addig, míg fényes, borotvahab állagú tojáshabot kapunk. Akkor jó a tojáshab, ha az edényt megfordítva a hab megáll benne, a habkart kihúzva pedig kampókat formál, de nem törik.Adjuk hozzá az átszitált mandulalisztes keveréket, és először határozott mozdulatokkal, szilikonlapáttal, majd 20-25 keverő mozdulat után habkártyával lassan keverve dolgozzuk össze a masszát. A massza ebben a fázisban akkor jó, ha egyenletesen elkevertük, a habkártyát kihúzva pedig úgy emelkedik, mint egy cunami. A helyes keverési technikáról érdemes megnézni egy videót itt. Vigyázat, ha a masszát túlverjük, sütés közben összetörik a macaronok vékony héja.Habzsákba töltve kb. 3 cm-es pöttyöket nyomjunk a masszából dupla sütőpapírra (ennek az alsó rétegét elő is rajzolhatjuk), vagy szilikonlapra.Hagyjuk így pihenni legalább egy órát, ettől nőnek majd ki a talpacskái.150 °C-on kb. 10 perc alatt süssük meg a habcsókokat. A sütőből kivéve hagyjuk kihűlni, ezután szinte magától leválik majd a sütőpapírról vagy a szilikonlapról.A krém elkészítése:Reszeljük le a lime héját, és facsarjuk ki a levét.Porcukorral morzsoljuk össze a héjat az ujjaink között, míg szemcsés keveréket nem kapunk.Keverjük össze a tojássárgáját ezzel a keverékkel, és öntsük bele a lime levét is.Vízgőz fölött főzzük össze a krémet sűrűsödésig (kb. 83 °C-ig hevítsük, különben a tojás kicsapódik, és nem lesz egyenletes állaga).Szűrjük le az így kapott masszát, és hagyjuk egy kicsit hűlni.Amikor langyos, kis darabokban adjuk hozzá a szobahőmérsékletű vajat, és keverjük simára.Ízesítsük a krémet egy kicsi mentasziruppal.A macaronok összeállítása:Ragasszuk össze a mandulás habcsókokat a lime krémmel.Hagyjuk fél nap hűtőben pihenni, hogy egy kicsit puhuljon, és az ízei is összeérjenek.
A Google Fordító eredetinek vélt receptje:

Ez mindenFő banán:

Helyezze a lisztet és a cukrot egy nagynál nagyobb tálba.Csökkentse a fehérje mennyiségét, adjon hozzá cukrot és kést - adja hozzá a színt (világos) és verje bele a tálba, amíg a tojás meg nem főzött. Adja hozzá a kenyeret, és mentse el a PIN-kódot.Sózzuk és lágyítsuk a keveréket. Először: 20-25 centiméter méretű cserelap és szilikon betét. A szökőár után nagyon nagy és jól keverhető. Itt található egy jó gyűjtemény. Legyen óvatos, ha növeli a fényt, amikor ételeket készít érzékeny bőrre.Fedje le 3 cm-es (nyomtatható alsó lemez) vagy mindkét oldalán szilikonpapírral bevonva.Tartsa nyitva a szád egy órán keresztül, hogy a genny bele mehessen.Süssük 10 percig 150 ° C-on. Hagyjuk lehűlni a 150 fokos sütőben. A papír vagy a szilikon film tiszta pala.Délután:

Forgalmazásra szétosztvaAz ujjai közötti cukor tele van cukorral és hazudsz.Keverje össze ezeket a tojásokat alaposan. Adjuk hozzá a citromlevet.Fűszeres vízben oldjuk (sütő 83 ° C-on, különben a gyümölcs eltűnik vagy kiszárad).Ellenszerként megengedett a szűrők és a kis hűtőborítók számára.Hűtés után adjuk hozzá a szeleteket szobahőmérsékleten, és tegyük félre.Tálaljuk kenyérrel és forró gólyával.makró:

Sörös sütemények.zárja be éjszakára egy hűtőszekrény beton.
Ez kajak undorító... ez valahogy egy Zs kategóriás pornó film lett azzal, hogy a tálba bele kell verni, meg, hogy nyitva kell tartani valakinek a száját, hogy a genny... na mindegy fúj... mi a rossz seb?
Valamint már az is lehetetlen, hogy egy 150 fokos sütőben lehűtsünk valamit, de nem a kémia az erőssége a séfnek. 
Várjunk... 

Tálaljuk kenyérrel és forró GÓLYÁVAL

MIÉRT? NEM! NEM! NEM! Hagyd már csóri állatfajt békén, nem veszed észre, hogy miattad fognak kihalni? Ez egy ehetetlen fos lett, ha egyáltalán akart ez bármi is lenni aztán képes vagy egy lelőtt, megkopasztott, megfőzött gólyát díszként oda rakni mellé? Miért? Én... én szeretem a gólyákat, nincs velük bajom. DE TE! TE kinyírsz kecskéktől fogva mindent... te egy szociopata állat vagy Google Fordító!

bocsánat elragadtattam magam...













Du hast das Ende der veröffentlichten Teile erreicht.

⏰ Letzte Aktualisierung: Feb 27, 2020 ⏰

Füge diese Geschichte zu deiner Bibliothek hinzu, um über neue Kapitel informiert zu werden!

Google fordító receptek! :3Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt