●1●

3.3K 69 0
                                    

Začneme od začiatku......moja matka vždy najradšej utekala od problémov. Bolo jej jedno kam. Od kedy otec zomrel, nerobíme nič iné iba sa sťahujeme.

Áno, po čase si našla ďalšieho priateľa, a momentálne je šťastná....som za ňu rada ale, ten chuj by si mohol uvedomiť rozsah mojich hraníc. Nevchádzať mi do izby pokým nepoviem ďalej, prosím a ďakujem ho asi jeho matka neučila, ale to nechajme bokom teraz. Veľa ľudí sa ma pýtalo už predtým....

,,Prečo ti zomrel otec?"

,,Kedy zomrel?"

,,Ako zomrel?"

Vždy som povedala že bol chorý.
rakovina, nádor, klasické výhovorky ale, je to inak. Môj otec bol prakticky z úpne iného vreca ako si ostatný myslia. Spáchal samovraždu.

Ťažko sa mi o tom rozpráva....ale, mal veľmi veľa známostí. Dokonca si pamätám, ako sa o ňom šírilo to, že je zabijak. Kto vie kde je pravda však? Možno mal dôvod prečo si život vziať, alebo to bola náhoda či omyl. Možno ho niekto zavraždil a zmazal stopy. Tým pádom to môže byť aj vražda.

Polícia, my, naše známosti, kamaráti, nikto by to netypoval na môjho otca že práve jemu sa niečo ako toto prihodí. Polícia to teda nechala tak a vyhlásili to za samovraždu a to sme nenašli žiaden rozlúčkový list alebo podobne, čož je divné. Nikdy nám nepovedal že má problémi, ani sa tak netváril ale viem že niekde odpovede sú.

Sem sme sa presťahovali pretože je tu málo ľudí, čiže keď budeme zasa odchádzať tak nebude ťažké sa opäť rozlúčiť. Zajtra nastupujem do novej školy.
Som zvedavá, s kým sa zasa pobijem a kto mi ako prvý povie že som divná. Vždy to tak je, robím problemy....dokonca je to dakedy už cez čiaru ale, keď mi stojí život za hovno čo ďalej dodať? Aspoň niečo v tom živote lebo, by som dopadla tak isto ako moja matka.

Neberte mi to za zlé, mám ju rada, ale občas mi chýba tá stará trojka ja, otec a matka ale, o tom by som mohla rozprávať hodiny. Dúfam, že aspoň táto škola nebude taká, ako tie ostatné. Inak moje meno je Aria. Myslím si, že sa budeme vydieť častejšie ak si teda vypočuješ môj príbeh.







16.3.2019

Niečo Za Niečo, Fuckboy!Where stories live. Discover now