●9●

1.9K 50 0
                                    



?????: Stále myslím aké sladké pery máš ;)))

Odkiaľ má preboha pán Dollan moje číslo?

***************

Keďže som ráno vstala skôr tak som do školy prišla keď tam ešte nikto nebol. Ľahla som si na lavicu a rozmýšlala. Dneska som všetko stíhla a to sa tak často nestáva. Ako ste si mohli už všimnúť skoro vždy meškám ale dneska som bola rada že som šla skôr.

Počuť matku a Luisa ako si to hneď z rána rozdávajú neni to čo chcete počuť. Vravela som že mám rada moju mamu a to veľmi ale aj ju nenávidím. Vymenila môjho otca za Luisa a to mi vadí najviac. Chýba mi. Ani som si neuvedomila že mi stekajú slzy po líci.

Moje myšlienky prerušili študenti vchádzajúci do mojej triedy. Utrela som si slzy a ľahla si na lavicu. Po pár minútach sa vedľa mňa odsunula stolička a ja som vedela že prišiel Damian. Nič nepovedal za čo som bola rada. Pomaly som bola v polospánku a čim ďalej tým viac som úplne zaspávala a spomienky sa mi premietali v hlave ako film.

*************

Damian POV

Keď som si sadol na miesto videl som, že Aria leží na lavici a zaspáva. Nič som nepovedal. Načo? Vystrašim ju niekde v strede hodiny aby zakričala a tak jej spravím poriadny trapas.

***************

Bože! zatvárajú sa mi oči a chcem spať. Dejepis s touto učiteľkov je ako uspávanka na dobrú noc.

***************

Konečne je polka z hodiny. Keď som sa išiel Arii dotknúť že ju vystraším iba otočila hlavu ku mne. Nezobudila sa stále spala. Ale pod očami mala rozmazanú mascaru. Plakala?

Pozeral som sa na ňu bola naozaj veľmi pekná ale na tak pekné dievča si naozaj dokáže otvoriť ústa. Zotrel som jej prstom mascaru spod očí a nechal ju tak. Vyzerá to tak že mala asi zlé ráno. Áno, áno viem ! Nepýtajte sa prečo som ju nechal na pokoji proste som ju nechal tak. Ja jej spravím trapas aj inokedy, ajtak sa na to teraz necítim. Položil som si aj ja hlavu na lavicu a a zatvoril oči.

Aria POV

Bola predlosledná hodina s pánom Dollanom ktorej som sa dosť bála ale zároveň som chcela vedieť aký bude mať Damian trest.

Keď učiteľ vošiel do triedy stŕpla som od pomyslenia na to čo sa medzi mnou a ním stalo. Naše pohľady sa hneď stretli a on sa iba usmial. No ja som odvrátila pohľad. Sadol si za stôl a služba mu povedala chýbajúcich. Potom začal.

,,Opravil som vaše písomky a jedna mi chýba" povedal a začal sa rozhliadať po triede.

Fuuuu ktorá to asi bude? Uškrnula som sa popod nos a podoprela si hlavu. Jedným okom som sledovala aj Damiana ktorý bol zvedavý tak isto ako zvyšok triedy.

,,Damian chýba tvoja" povedal učiteľ a pozrel sa na Damiana.

,,Dal som vám ju" povedal Damian.

,,Nemám ju Damian" povedal učiteľ a zabíjal ho pohľadom.

,, To je váš problém , zbieral ste ich vy a ja som vám ju dal " prekrížil si ruky na hrudi.

Damián mal ale pravdu ak ich zbieral učiteľ bude mať z toho problém on a nie Damian. Notáaaak mysli Aria.

,,Pán učiteľ, Damián vám dal iba prázdny papier" povedala som a pritom som sa pozerala na Damiana.

,,To neni pravda! Mal som to všetko vypracované a odovzdal som vám to!" zvýšli hlas.

,,Nenápadne si potom písomku dal do tašky keď ste sa nepozerali sedím vedľa neho a všetko som videla" povedala som znova. Prepáč Damián za moje klamanie, ale toto mi za to čo si mi spravil stojí.

,,Toto neni....." začal ale pán Dollan ho prerušil

Musela som na Damiana žmurknúť.

,,Damián toto bola predposledná písomka, z ktorej ti dávam päťku. Posledná písomka je o pár mesiacov a ak z nej nebudeš mať jednotku prepadneš" povedal učiteľ kľudným hlasom.

Vyzeralo to tak že učiteľ a Damian sa fakt moc nemusia. Zazerali na seba dobrú chvíľu kým sa Damian zdvihol a so slovami ,,Odchádzam" odišiel z triedy.

****************

Na poslednej hodine som nebola. Išla som hľadať Damiana aby som sa mu pekne vysmiala ale jeho nebolo nikde. Keď som sa pozrela na hodinky o 10 minút mala končiť posledná hodina a keďže som mala v triede veci šla som z školského ihriska pomaly do budovy školi a kráčala k mojej triede. Keď ma zrazu niekto chytil a ťahal ma do prázdnej triedy.

Snažila som sa kričať ale osoba ktorá ma držala v zovretí mi dala jeho ruku na ústa. Keď som osobu lakťom udrela do brucha pustila ma. Následne som zistila že to bol Damian.

,,Čo si myslíš že robíš idiot?!" spýtala  som sa so znechuteným výrazom na tvári.

,,Pomstu" povedal a chytil moje ruky.

,,Danian okamžite ma pusti lebo začnem kričať!" Povedala som zvýšeným hlasom.

,,Len krič nikto ťa nebude počuť!" teraz pre zmenu zvýšil hlas aj on.

,,Naozaj si si istý?" spýtala  som sa s vážnym výrazom, ale čo veď potreboval neakú tú menšiu príučku.

,,Áno som si istý a to veľmi!! Prepadám a to iba kvôli tebe!!" zakričal na celú prázdnu triedu a moje zápästie držal v zovretí silnejšie a silnejšie.

,,Tvoja chyba máš sa učiť alebo lepšie klamať napríklad tak ako ja" povedala som a snažila sa vytrhnúť z jeho zovretia.

,,Takže pripúšťaš že za tú písomku môžeš ty ?" spytal sa dosť nahnevane.

Iba som sa ušmrnula.

,,Dobre teda....chceš sa hrať tak sa poďme hrať" povedal a ťahal ma neznámym smerom.

,,Hej kam ma ťaháš Damian to fakt bolí!!" už som na to nemala nervy a kričala po ňom.

Z vrecka si vybral kľúče a odomkol dvere od strechy. Strčil ma cez dvere a ja som spadla na zem. Následne povedal.


,,Toto je moja odplata" nakoniec dvere zavrel a bolo počuť zvuk zamknutia.

Ten kretén ma zavrel na streche!!!!!!!!






13.4.2019

Niečo Za Niečo, Fuckboy!Where stories live. Discover now