●3●

2.4K 60 1
                                    


,,Nič nesľubujem'' povedala som a odišla z riaditeľne

*********************

Pozrela som sa na čas 8:25. Vydýchla som si, a pobrala sa do svojej triedy ktorá bola na 4. poschodí školy. Konkrétne na najvyšiom.

Komu sa chce do riti chodiť tak vysoko? Nevzala som si teraz knihy, nevedela som rozvrh a ani sa to neoplatilo keďže hodina o chvíľu končí. Bez klopania som vošla do triedy a prerušila hodinu. Každý sa na mňa pozeral. Dosť nepríjemný pocit. Keď nad tým tak rozmýšlam, mala som tuto hodinu blicnúť.

,,Si nová žiačka však? Ja som tvoj učiteľ Matematiky a fyziky pán Dollan. Rád ta spoznávam, prosím predstav sa aj ostatným" povedal a usmial sa.

Nenávidím matematiku a fyziku, aj keď mi idú veľmi dobre takže s týmto učiteľom nebudeme ťahať sa jedno lano. No, musím povedať že na učiteľa je dosť mladý a pekný. Otočila som sa k triede.

,,Volam sa Aria. Rada vás spoznávam.''

,,Dobre Aria choď si sadnúť.... napríklad k tomu chlapcovi menom Damian v tej zadnej lavici ktorý ako vždy spí na mojich hodinách!" pri konci zakričal a hodil po ňom kriedu, ale netrafil sa.

To znamená, že bude hádzať takto kriedy aj po mne? Pretože ja tiež vždy spím na týchto hodinách. Pobrala som sa k tomu chlapcovi, a keď som si chcela sadnúť odtrhol hlavu z lavice a pozrel na na mňa, následne si vyložil si nohy na stoličku kde som mala sedieť ja.

Damian POV

Čakal som do ktorej triedy z nás troch čo sme sedeli v aute príde to nové dievča. Či k Jamesovy, tomu blbcovy sa volantom, alebo k Alexandrovy, čo sedel vedľa mňa. Bol po opici a spal.

Keď prešlo 20 minút z hodiny zistil som že sa mi už nechce ďalej čakať, a tak som si ľahol na lavicu. No, po piatich minútach niekto vošiel. Čakal som že riaditeľ no, môj typ bol nesprávny.

,,Si nová žiačka však? Ja som tvoj učiteľ Matematiky a fyziky pán Dollan. Rád ta spoznávam prosím predstav sa aj ostatným"
povedal ten idiot čo nikoho nevie nič naučiť.
3 krát ma bonzol sa fajčenie v školskom areáli a stále má so mnou neaký problém.

,,Volam sa Aria. Rada vás spoznávam"
Takže Aria je tvoje meno zlato, usmial som sa.

,,Dobre Aria choď si sadnúť.... napríklad k tomu chlapcovi menom Damian v tej zadnej lavici ktorý ako vždy spí na mojich hodinách!" toto bolo už asi 10. krát čo sa po mne snažil hodiť kriedu a netrafil sa. Veď vravím nevie učiť, držať jazyk za zubami a ani sa trafiť no niekoho kriedov.

Tak ťa poďme trochu vytočiť Aria. Keď už máš sedieť pri mne tak, nech si to aspoň poriadne užiješ. Odtrhol som hlavu z lavice a vyložil si nohy tam, kde mala sedieť a pekne som sa na ňu usmial.

,,Daj ich dole" povedala Aria neutrálnym hlasom. Je naozaj veľmi pekná, ale pre mňa ajtak každá skončí iba v posteli.

,,Nie" povedal som s úškrnom na tvári. Ona si iba prekrížila ruky na hrudi.

Aria POV

Výborne našla som školského Fuckboya.

,,Dávam ti 3 sekundy aby si tie nohy dal dole" povedala som vážne.

Baví ma, hrať sa s týmito najviac hlúpymi, ale za to sexy chalanmi na škole i keď dakedy by som sem nabehla so zbraňou, a vystrielala každého jedného. Na školách predným by som vám mohla hovoriť ako každý jeden dopadol buď v nemocnici, alebo som mnou v posteli. Podľa mojej nálady.

,,Prepáč, ale nemám v pláne si ich dať dole"

,,Jeden" povedala som.

Iba sa na mňa pozeral a stále sa usmieval.

,,Dva.."

,,Tri" povedala som, a teraz som sa usmiala ja.

Chytila som mu nohy, a zdvihna ich vysoko do vzduchu čo spôsobilo to že náš milý Damian sa krásne prekotil do zadu a spadol na zem. Celá trieda sa smaiala dokonca aj učiteľ. Potom už stihlo aj zazvoniť.

,,Povedala som ti že ti dávam tri sekudny" smiala som sa.

Akurát sa zhvíhal so zeme, a držal si jednou rukov hlavu ktorú si narazil kvôli tvrdej zemi na ktorú spadol ako vrece zemiakov.

,,Rozpútala si pekno zlato" povedal naštvane. Následne odišiel z triedy.


Keby si ale vedel že to peklo som ja.




17.3.2019

Niečo Za Niečo, Fuckboy!Where stories live. Discover now