●6●

2.1K 52 6
                                    


,,Si panna?'' spýtal sa má Damian s úškrnom na tvári''

*****************
,,Nie som Baran"  usmiala som sa.

Mali ste vidieť ten jeho výraz, ako vôbec nechápal.

Následne som vystúpila z auta. Nebudem v jednom aute z idiotom ktorého poznám jeden deň. Ako som vravela už predtým vzala som si taxi a šla domov.

********************

Klasika, opitý blbec vyvalený na gauči. Maminin priateľ je naozaj plesnivý, červami napadnutý veľký kus hovna.

Neviem či som sa zmienila ale jeho meno je Luis. Neviem naozaj čo na ňom vidí. Doma zadkom nepohne a je totálne neschopný ale vlastní naozaj veľkú firmu kde je šéfom. Vraj to je ,,pravá láska". Teda aspoň  tak mi to hovorila mama no ja v tom vidím skôr iba peniaze.

Nie jeden raz som sa s ním pohádla. Jednoducho lepšie byť s hoci kým iným ako s týmto blbcom. Iba som prekrútila očami a prešla okolo neho.

,,Ale počkaj" zasmial sa. Tiahne z neho alkohol na kilometre.

,,Čo chceš Luis?" spýtala som sa a prekrútila očami.

,,Choď mi prosím kúpiť ešte jedno pivko, ja ti to potom vynahradím" povedal a ďalej sledoval futbal.

Pobrala som sa do svojej izby a zabuchla za sebou silno dvere. Proste čistý debil ale ak nepôjdem bude matka podráždená že spolu zasa nevychádzame. Vydýchla som si, dobre.... dobre....iba pre matku tam pôjdem. Vzala som si peňaženku a vyšla z domu.

*************

Nikdy! Už nikdy!! Ma neposielajte samú do obchodu! Vždy nakúpim niečo aj pre seba ako sladké,čipsy,cukríky,energy drinky, a potom s tým sedím pred počítačom a pozerám seriály.

Išla som teda z dvoma plnými taškami ako blbec po ulici a s peňaženkou pod pazuchou. Bola som v polke cesty, prechádzala som cez park keď sa mi jedna taška roztrhala a celý obsah nej mi spadol na zem. Do riti! Čo to sú za tašky keď nevedia nič udržať?

Začala som to teda zbierať zo zeme ako posledná chudera a to nehovorím o tom že tam bola tma ako v čiernom vreci. Zrazu sa moja ruka dotkla inej a zapišťala som.

,,Ukľudnite sa slečna Aria" povedal mi známi hlas. Keď som na neznámu osobu zasvietila telefónom zistila som že to je pán Dollan.

,,Ukľudniť sa? Keď sa pred vami zjaví silueta neznámeho človeka bol by ste kľudný?" spýtala som sa vytočene.

,,Prepáčte, mal som vás predtým asi pozdraviť" povedal a zasmial sa.

Pomohol mi zdvyhnúť všetko zo zeme a ešte sa ponúkol že mi to pomôže odniesť domov. Odmietla som asi 3 krát ale tunak pán Albert Einstein povedal že mu to vôbec nevadí.

,,Slečna Aria vy pijete?" spýtal sa a pozeral sa na pivá ktoré boli na vrchu tašky. Nemám rada keď mi hovorí slečna Aria je to fakt dosť otravné.

,,Volajte ma iba Aria prosím, žiadna slečna a nevykajte mi, je to otravné" povedala som sa a rozhliadala som sa či niekto nejde za nami stále som mala divný pocit.

,,Dobre Aria, odpovedz mi teraz" povedal vážne.

,,Áno pijem" povedala som a žmurkla na pána učiteľa. Už sme stáli pred mojím domom a tak som mu vzala z rúk jednu tašku ktorá bola ešte v celku a druhú ktorá už sa skoro celá rozpadla.

Keď som vošla dnu tak som iba po Luisovy hodia jeho pivá a pobrala sa do izby kde som sa nasledne uložila do postele. Rozmýšlala som ako by som Danianovy zasa uškodila, a vrátila mu čo dneska spravil v tom aute.

Prísť na neaký plán  je celkom ťažké, sme v jednej triede a celkovo by sa ťažko na neho niečo našilo bez toho aby som z toho práve ja vyšla ako tá dobrá. Nakoniec som od toľkej únavy a rozmýšlania zaspala.



23.3.2019

Niečo Za Niečo, Fuckboy!Where stories live. Discover now