●8●

2K 52 0
                                    


Keď učiteľ začal zbierať písomky napadol má dokonalý plán ako sa Damianovy pomstiť.

********************

Učiteľ si sadol za katerdu s písomkami a hneď ich začal aj opravovať. Dal ostatným pokyn že môžu opustiť triedu a ísť domov. Všetci si začali baliť veci a pomaly odchádzať. Iba ja som sedela na mieste a pozerala sa na ostatných.

Damian prešiel okolo mňa a poťapkal ma po ramene, následne sa uškrnul a vyšiel z triedy. Všetci boli z triedy vonku a zostala som tam iba ja a pán učiteľ. Pozrel sa na mňa a ja na neho. Naše pohľady sa stretli. Má naozaj krásne oči. Síce sedím v poslednej lavici ale ajtak som na ne mala krásny výhľad.

,,Slečn.....tada Aria vy neodchádzate ?" pozrel sa na mňa nechápavým pohľadom.

,,Vy ma tu nechcete?" spýtala  som sa ho a podoprela si hlavu rukov.

,,Aria neviem ako vám na toto mám odpovedať a tak isto neviem ani definíciu toho čo sa mi tým snažíte naznačiť" prečo  kurva rozpráva ako prekladač google?

Postavila som sa z lavice a mierila si to rovno k nemu. Chytila som mu rameno a naklonila sa nad stôl kde boli písomky. Boli tam dve kôpky. Jedna na ľavo, kde už mal rovno aj známy a druhá na pravo, bola stále neopravená. Na vrchu neopravenej bol Damian. Výborme ešte mám šancu Dianovu písomku zobrať.

Pozrel sa na hodinky ,,Aria ste tu už 10 minút po skončení školy, prečo ste neodišli so spolužiakmi?" naše pohľady sa znova stretli.

,,Nechápem tomuto príkladu" povedala som a ukázala na náhodný príklad.

,,Aria......na tomto príklade ste mali najviac bodov" pousmial sa alebo sa uškrnul? Áno bol to jednoznačne úškrn.

Krásne som sa okašlala. Do riti Aria, čo to robíš?

,,O čo presne vám ide Aria?" Postavil sa z jeho miesta a bol až moc blýzko. Jeho hruď sa dotýkala mojej a tak som spravila krok dozadu. No on my chytil boky a oprel ma o katedru. Keď som sa snažila ísť preč držal moje boky pevnejšie a jeho telo bolo nalepené na mojom.

,,Čo sa snažíte spraviť Aria? Zviesť ma ? Alebo ste naozaj nerozumeli tomu príkladu, ktorý ste mali bez jedinej chyby?" spýtal sa veľa otázok naraz a pousmial sa.

Nebol už taký ako predtým zlatý a milý ale bol zvodný? Možno... neviem ako to opísať. Stratila som slová.......do čoho som sa to namočila? Mala som rátať s tým že on asi blbý nebude.

,,Stratili ste slová Aria? Alebo vás snáď prekvapuje že učiteľ by nemal byť tak blýzko pri žiakovy?" teraz sa uškrnul. Do riti Aria povedz niečo noták.....

,, Nó....jaaa....ehm" začala som ale nevedela som vydať ani jedno slovo.

,,Mal by som ísť blyžšie aby vás to prinútilo rozprávať?" naklonil hlavu blyžšie k mojej. Srdce mi dosť bilo a nevedela som aký ďalší krok mám od pána učiteľa očakávať.

Znova sa uškrnul a pobozkal ma. Ja som automaticky moje ruky dala okolo jeho krku. Začak ma bozkávať a ja som spolupracovala. Potom prišiel jeho jazyk. Musím uznať že sa bozkáva naozaj dosť dobre.

Nenápadne som po chvíli dala ľavú ruku za seba a začala hmatať druhú kôpku kde sú stále ešte neopravené písomky. Damián bol na vrchu tak to bolo ľahké. Keď už som konečne nahmatala druhú kôpku a prvú písomku čo bola na vrchu dala som so ju za chrbát kde som mala zapravenú aj blúzku. Presne tak isto som tam zapravila aj tú písomku. Potom som prerušila bozk s pánom učiteľom lebo už som potrebovala kyslík.

V tom momente začalo aj zvoniť čož znamenalo že prešla 20 minútová prestávka a niektorý žiaci mali ešte hodinu ale naša trieda nie ako som sa už zmienila predtým. Pozerali sme sa navzájom na seba. Čo som to kurva spravila ? Damian za toto zhoríš v tom blbom pekle. Zabijem ťa za toto! Čo som spravila je už moc. Naklonil sa k mojemu uchu lebo by som ho cez to zvonenie asi nepočula.

,,Takže si ma chcela zviesť? Ale nakoniec som zviedol ja teba. Musím ale povedať že mi tvoje pery naozaj zachutili Aria" potom mi kúsol do ucha a ja som vydala vzdych.

Mierne som ho od seba odstrčila a vzala si tašku. Následne som šprintovala von z triedy ako najrýchlejšie som vedela. Teda nie len z triedy ale aj rovno domov.

***************

Prišla som domov a automaticky som šmarila tašku na zem a hodila sa na posteľ. Nevedela som či mi srdce bije od toho ako rýchlo som bežala alebo od rozkoše ktorú som zažila s pán učiteľom v triede.

Keď som sa ukľudnila, šla som na svoj balkón kde som si zapálila. Ukľudnuje ma to.... a následne som do môjho celkom dosť veľkého poplníka dala Damianovu zkrčenú písomku ktorú som mala za chrbtom. A zapálila ju. Krásne to horelo a ja som bola rada že z toho bude mať Damian veľký prúser.

***************
Mala som už všetky domáce úlohy za sebou tak isto ako aj večeru a dlhú sprchu. Pobrala som sa do postele a ľahla si unavená na posteľ. Bola som už v polo spánku keď mi prišla správa.

??????: Stále myslím aké sladké pery máš ;))

Odkiaľ má pán Dollan preboha moje číslo ???

28.3.2019

Niečo Za Niečo, Fuckboy!Where stories live. Discover now