•15•

1.8K 49 0
                                    

,,Už stačilo hádok nemyslíš ? Budme kamaráti čo ti na to Aria?"

****************

Mierne som sa zasmiala a pár krát som ho mierne udrela do hrude. Načo on len zdvihol jedno obočie a pravdepodobne vôbec nechápal čo sa deje.

,,Počuj si naozaj vtipný vieš to?'' smiala som sa ešte viac a postavila sa z gauča.

Kamaráti? Po tom všetkom čo spravil? Ani sa milión.

,,Ja to myslím vážne, noták nehovor mi že nechceš populárneho chlapca samozrejme múdreho a pekného ako som ja za kamaráta?'' povedal bez akýchkoľvek zábran.

,,Nie''

,,Ako myslíš'' jeho ruky už neboli obmotané okolo mňa a mierne ma odstrčil na pravú stranu. Ledva som udržala rovnováhu no našťastie má zachránil roh gauču.

,,Idiot'' povedala som

,,Krava'' odvrkol

*****************

Po našej miernej hádke som sa rozhodla zbaliť si veci a ísť domov a presne tak sa aj stalo. Damian niekam zmizol a len tak ma nechal v jeho dome samú, možno som ho mala viac preskúmať ale už je neskoro.

Momentálne som na ceste domov. Keď som otvorila dvere od svojho domu zistila som že nikto nieje doma za čo som bola aj rada. Mám rada ticho a svoj osobný kľud. Rozhodla som sa vymeniť si obväz na svojej nohe keď som sa pozrela na to koleno už bolo celkom vpohode nebolelo až tak a chodiť som mohla už normálne bolelo iba vtedy keď som utekala alebo skákala či robila prudký pohyb.

Vydýchla som si, možno som sa nemala smiať Damianovy za to že chce byt doktorom . Aach bože? Dakedy rozprávame veci čo nechceme.

*****************

Večer prišiel domov prvý Luis, ako inak než opitý ako troska. Vážne nechápem ako tento človek môže zarábať tak veľa peňazí a nechápem ani ako môže byť tak atraktívny pre moju matku. Akurát som bola dole v kuchyni a robila som si niečo pod zub keďže už bol teoreticky čas večere.

,,Kde je tá skurvená štetka?'' začal  sa rozkrikovať po celom dome. Predpokladám že tým myslel moju matku.

,,V práci'' odpovedala som potichu. Pri takých opilcoch je lepšie ak im neodvrávate a necháte ich vykričať sa.

Len sa na mňa pozrel a prišiel bližšie ku mne. Naco ja som automaticky spravila krok dozadu. Rýchlo má chytil pod krk a povedal.

,,Tak jej zavolaj nech sem tá štetka okamžite príde!'' kričal viac a viac. Silno mi zvieral krk a ja som cítila ako neviem dýchať. Následne ho pustil a dal mi silnú facku až som spadla na chladnú kuchynskú zem.

,,Rozumieš mi!''

,,A-n-o'' povedala som potichu

Potom odkráčal preč do svojej izby kde za sebou zabuchol silno dvere. Toto sa nikdy predtým nestalo, vždy iba vykrikoval a nadával ale nikdy sa ma takto nedotkol. Príde mi že jeho závislosť na alkohole sa čím ďalej tým viac zhoršuje.

Triasla som sa na zemi a nevedela som čo mám robiť. Po asi 10 minútach sedenia na studenej zemi a rozmýšľania nad tým čo sa práve stalo som sa zdvihla a pobrala sa do svojej izby.

Pozrela som sa do zrkadla a videla som ako mám otlačený stisk jeho ruky na mojom krku a ako mám celé červené líce a môj pravý kútik na perách zakrvavený. Vyzerám strašne......

Dala som si na seba mikinu a vybehla von. Bola zima dokonca si dovolím povedať že kosa. No do domu pre lepšiu bundu som sa vrátiť nechcela. Vytočila som mamine číslo.....nič....potom znova .....zasa nič.
Kde mám kurva teraz ísť? Sadla som si na lavičku pri jednom opustenom parku skoro nikto tam nechodí teda myslím. No je 22:00 tak tu snáď nikto nebude. Vytočila som Layline číslo. Po chvíli mi to zdvihla.

,,Layla?'' povedala som potichu.

,,Áno? Prečo voláš takto neskoro večer ? Si v poriadku ?'' spýtala sa a v jej hlase bol strach.

,,Môžem u teba prespať ? Niečo sa stalo a ja......'' začala som no prerušila ma.

,,Aria ja som u priateľa, prepáč ale....''

Zrušila som ju.

Pár sĺz mi stekalo dole po lícach. Veď takto to bolo od začiatku vždy to tak bolo, každý sa vám obráti chrbtom keď ho najviac potrebujete. Vždy som dávala ľuďom čo chceli a oni to iba využívali. Teraz to beriete tak že sa ľutujem ale ak by ste boli v mojej koži tak to pochopíte.

,,Aria?'' Započula som neznámi hlas.






19.4.2020

Niečo Za Niečo, Fuckboy!Where stories live. Discover now