7.rész-Mássz

45.8K 1.4K 88
                                    

🔵James szemszögéből🔵

A buli egész jól ment míg egy vasalt,barna hajú, ezüst ruhás csaj rám nem mászott.Általában nem zavar ha a csajok ilyen élményben észesítenek ,de ez esetben itt volt Olívia(a barátnője).

Aki nem mellesleg idegesít már,de nem akarom dobni,mivel nincs kedvem a hisztijéhez és ha engedtem volna ennek a barna hajú csajszinak utánna hallgathatnám egész este a dühkitöréseit,amihez jelenleg nincs kedvem.

Aztán jött egy vörös ruhás csaj aki kiosztott mindenki szeme láttára,ami egy kicsit valjuk be bejött.Vagyis nem..nem jött..Midegy.

Mikor elment eléggé lesokkolodtam,mivel így még nem beszélt velem senki.Szörnyen dühös lettem inkább hazahúztam a picsába.

-Hova mész James?-kérdezi nyafogva Olíva.

-Haza-válaszolom,majd be akartam szállni a kocsiba de megragadta a kezem.

-De ígértél nekem valamit-mondja nagy mosollyal.

-Olívia most nem érek rá-Kirántottam a kezemet, beszálltam a kocsiba majd elhajtottam.

Amikor neki akart menni a vörös ruhás csajnak akkor odasúgtam neki,hogy utánna kap egy kis kényeztetést ha befejezi,de nincs hozzá kezdem,mivel minden gondolatom az idegesítő lány körül forog.

Hazaérve letusoltam majd befeküdtem az ágyra és elővettem a telefonom.A Facebook tele volt videókkal ahogy a csaj kioszt.A videó felett meg voltam jelölve de láttam még egy nevet.

Sara Davis.

Rányomtam a névre és szembe találtam magam a vörös ruhás lány profiljával.

16 éves és ahogy látom az a csaj akire rákiabáltam a legjobb barátnője.Fasza.

Megnéztem a kommenteket és 50-50% volt az arány.Voltak egész kacifántos káromkodások is.Elég sok üzenetet kaptam,hogy mekkora egy gyökér vagyok vagy a másik része pedig,hogy teljesen igazam van az egészben és szarjam le azt a kis cafkát.Egy kicsit zavart mivel tényleg leoltottam azt a szerencsétlen lányt aki rámmászott de inkább a barátnője maradt meg bennem.

A videót még megnéztem egy 5x és mire kellően felbasztam újra magam inkább letettem a telefont és aludtam.Utálom ezt a csajt.

310 worlds

Ellenségbe szeretve/JAVÍTÁS ALATT/Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα