39.rész-A barátnőm egy dög

37K 1.1K 42
                                    

🔵James szemszögéből🔵

Muszáj vol neki megint hazudnom..Miért nem jöhet össze semmi?Miért kell neki folyamatosan hazudnom?

Egyrészről ez az érzés fáj mivel nem lehetek vele másrészt viszont megvédem magam a szenvedéstől.Tudom nem kellene folyamatosan attól rettegnem ami a múltban volt. De nem tehetek róla.Ez a gondolat mindig ott van a fejemben.

-Most pedig légyszíves menj ki a szobámból és hagyj engem békén-mondta Sara.

Csak bólintottam és otthagytam.Nem mondhattam el neki,hogy Olívia megfenyegetett.Meg kell őt védenem és jelenleg ezzel teszem neki a legjobbat.A mellkasom erős fájdalom nyílalt és nem akart elmúlni.A telefonom rezgett majd ez ki is szakított a gondolataimból.

    Olívia:Helyesen döntöttél. Így mindkettőtöket megkíméled  az utálattól.❤️

    Én:Te beteg vagy.És attól mert nem szakítottunk én ugyan úgy utállak.

    Olívia:Majd változik a véleményed,ha meglátod az új fehérneműt amit vettem.

    Én:Azt ki is verheted a fejedből.Soha többet nem lesz gyomrom veled lefeküdni szóval amíg is "együtt" vagyunk a baszhatnékod mással végeztesd el.

     Olívia:Majd meglátjuk.Jóéjt James♥

Ezután már vissza sem írtam.Undorodtam ettől a lánytól.

És amikor az esti órákba nem tudsz aludni,bekattan az agyad és gondolkozol.Gondolkozol dolgokon,hogy mi az amit megváltoztatnál,mi az amit szeretnél  ha megtörténne.
Nálam jelen pillanatban ezeknek a kérdéseknek egy válasza van.Sara.Őt szeretném.Szeretném megváltoztatni a dolgokat,hogy ne utáljon.Szeretném ha engedné,hogy szeressem annak ellenére,hogy megfogadtam nem leszek többé szerelmes.Csak tudnám,hogy miért érzek így.Miért érdekel.Számomra miért más mint a többi.Hogy miért ilyen erős ez az érzelem.

241 words

Ellenségbe szeretve/JAVÍTÁS ALATT/Where stories live. Discover now