16.rész-Hello újra barbie baba

40.8K 1.3K 24
                                    

🔴Sara szemszögéből🔴

-Legyen szép napod bestia-kiáltotta amit én csak egy középső ujjal jutalmaztam amire elnevette magát.

Voltál már úgy,hogy legszívesebben öngyilkos lettél volna,hogy ne keljen elmenned egy adott helyre?Na én most ebben a helyzetben vagyok.

Féltem mivel nem tudom,hogy mi fog rám várni.Persze meg tudom magam védeni de ez csak a látszat.Néhány ember egy-egy mondattal a földre tudnak küldeni.
Csak ezt nem mutatom ki.Jobb egyedül a négy fal között sírni. Azért ha az egész suli már most gyűlölni fog az nem fogja megkönnyíteni a dolgaim.Beérve a suliba egyenesen a K10 felé mentem mivel anyának azt mondták,hogy oda menjek mivel ott lesznek az osztálytársaim.

Beérve minden szem rám szegeződött.Kaptam elismerő és utálatos pillantásokat is.

-Nem ez az a csaj a videóból?-kérdezte kissé hangosan egy szőke lány.

-De igen-válaszolta neki egy barna hajú-Nagyon menő voltál-nézett rám mosolyogva.

-Szerintem meg inkább csak a figyelemre vágyott-vágott közbe egy fekete hajú.

Míg ők kitárgyaltak engem én inkább leültem egy szabad helyre.Ekkor belépett a barbie baba és egyenesen oda sétált az asztalomhoz.

-Te mit keresel itt?-kérdezte hisztérikusan.

-Mivel ez egy iskola ezért gondolom ide járok-vázoltam fel mire felhorkantak az osztálytársaim de Olívia amint rájuk nézett inkább befogták.Miért vannak ennyire befosva ettől a smink bombától?

-Gyere Sara beszélgessünk egy kicsit-mondta majd az ajtó felé kezdett ráncigálni de én kirántottam a kezem.Hiába jopofizik velem én attól simán megtépném.

-Nem kell semmiről sem beszélnünk és most ha nem baj akkor visszaülnék a helyemre mivel nemsokára kezdődik az órám-válaszoltam és hátat fordítottam neki majd leültem a helyemre.

A többiek döbbenten néztek hol rám,hol Olíviára aki csak egy helyben toporzékolt majd hisztérikusan kiment a teremből.

263 words

Ellenségbe szeretve/JAVÍTÁS ALATT/حيث تعيش القصص. اكتشف الآن