40.rész-Nehéz lesz

34.9K 1.1K 54
                                    

🔴Sara szemszögéből🔴

"Amikor simogatásra vágysz, de csak pofont kapsz az élettől." Jelenleg ez a mondat összefoglalja a mai napom.
Megint egy álmatlan éjszaka.
A gondolatok csak úgy cikáznak a fejemben.Egymás után jönnek a megválaszolatlan kérdések.
A könnycsatornáim már konkrétan kiszáradtak és egy 100-as zsebitől is megválhattam az este.Naív voltam.Naív voltam,hogy lehet köztünk valami de azt elfelejtettem,hogy a naív kislány mindig rábaszik.

Tudtam,hogy most jön el az az idő ahol távol kell magam tartanom tőle.El kell engednem és vele együtt ezt az érzést is amitől megszakad a mellkasom akár a neve hallatán is.Bennem ma összetört valami.Elvett valami olyat tőlem amit már nem kaphatok vissza.Elvett valamit amit hiába fogok másnál keresni nem fogom visszakapni.

A mikulásnak van igaza,hogy évente csak egyszer megy emberek közé..

Még egy fél csomag zsepit elhasználva könnyes szemekkel aludtam el.

/Másnap reggel/HÉTFŐ/

6:50-kor keltem,hogy legyen időm rendbe szedni magam de csak 7:00-ra vettem arra magam,hogy ki is keljek az ágyból.A tükörbe most inkább nem néztem bele,hogy megkíméljem magam a torz látszatomtól.

Gyors lezuhanyoztam,fogat mostam majd magamra kaptam egy fehér farmert és egy rózsaszín pólót.Hajamat egyszerű lófarokba fogam mivel nem volt kedvem még azzal is vesződni.Nagy levegőt véve még mondogattam magamban amiket tegnap összeszedtem a továbblépéshez.

-Ne feledd!-figyelmeztettem magam-Nem mehetsz a közelébe,nem ölelheted meg,nem beszélgethetsz vele sokat,nem mondhatod el neki,hogy szereted.-hajtogattam magamnak.

Leérve azonban ahogy megláttam a konyhapultnál üdögelve megint csapkodtak azok a fránya pillangók.Rámemelte gyönyörű zöld szemeit.Úgy nézett engem mint akinek tetszem.Ami lehetetlen..Egy kicsit megráztam a fejem nem feltűnően,hogy ezt gyorsan ki is verjem a fejemből.

-Szia-mondta mélyen a szemembe nézve.

-Hello-mondtam érzelemmentes hangon.Tegnap ezt is vagy egy óráig gyakoroltam,hogy a lehető legjobban alakítsam a "leszarom" énem.Csak most vettem észre,hogy valószínűleg ő sem sokat aludt az éjjel.Szeme alatt nagy karikák,nyúzott arc az eddig beállított haja most csak rendezetlenül hullik a homlokára.Vajon valami baja van?Nem nem érdekel...már nem...

334 words

Ellenségbe szeretve/JAVÍTÁS ALATT/Where stories live. Discover now