11.rész-Az anyja legalább jófej

41.7K 1.3K 45
                                    

🔵James szemszögéből🔵

Annyira felbasz ez a lány.
Bár amit Olíviáról mond az részben igaz.Tényleg agyon van sminkelve és idegesítő is de ezt eddig senki nem merte neki szóvá tenni mivel tudják,hogy Olívia tönkre tenné az életüket.De ez,ez a csaj más.Van vér a pucájában.

Tetszik.

Akarom mondani idegesítő.30 perc után Mary(Sara anyja) lépett be az ajtón.Letettem a konzolt és kérdőn nézren rá.

-Bocsi James a zavarásért de beszélhetnénk?-kérdezte félénken.

-Persze Mary,gyere csak be-mosolyogtam rá.Attól mert a lánya egy bestia ő még lehet jófej.Nem?

-Tudom,hogy nehéz most nektek.Főleg neked és Sarának mivel mindketten egykék vagytok és épp a fiatal korotokat élitek ezért nem tudtam,hogy ki-e fogtok jönni.Remélem nem utáltátok egymást meg már most.Tudom Sara elég önfejű és szókimondó de hidd el nem rossz lány.Remélem nem ölitek meg egymást már az első héten-mondta Mary mosolyogva.Pff ha a lányát önfejűnek és szókimondónak hívta az enyhe kifejezés volt.

-Nem,egész jól megvagyunk-hazudtam Marynek, aki láthatóan megnyugodott.

-Köszönöm,hogy nem borultál ki,hogy ideköltözünk.-mondta és kiment az ajtón.

Egész kedves nő. Megértem,hogy apám miért szeretett bele.Mivel tudom,hogy apa mennyit dolgozott azért,hogy így éljünk ezért támogatom a kapcsokatukban.

Persze ezt az énemet nem mutogatom ám én csak úgy mindenkinek.Elég ha én tudom.Apával elég sokat veszekszünk főleg a cigizésem és a piálásom miatt de így, hogy talált megának egy nőt így talán nem fog ennyire belszólni az életembe és ez már bőven elég is nekem.

251 words

Ellenségbe szeretve/JAVÍTÁS ALATT/Where stories live. Discover now