EN BÜYÜK ACI PART 2

7.2K 319 12
                                    

Erken yayınlanan bir bölüm oldu. Umarım seversiniz.

Keyifli okumalar...

Yorgun ve bitkin haldeydi kadın. Adamın da ondan kalır yanı yoktu. İkisi de yoğun bakım ünitesinde saatlerdir beklemenin durgunluğunu yaşıyordu.

Kadının gözünden akan yaşlar yüzünde kuru bi iz bırakmıştı. Artık ağlayamıyordu. Bekliyordu sadece. Güzel bir haber bekliyordu. İyi olacaktı annesi. Olmalıydı. Kızlarını bırakamazdı ki..

Bırakmamalıydı.

Bırakmasındı.

Adam derin düşüncelere dalmıştı. Kadının durumu ağırdı. Yaşama olasılığı az gibiydi. Ama bu durumda ne yapılır onun da hiçbir fikri yoktu. Kendisi de kaybetmenin eşiğine gelmişti. Bir canını kaybetmişti de zaten. Ama annesine sıkı sıkı tutunmuş acısını hafifletmeye çalışmıştı.

Belki de sadece alışmıştı.

Acıya,yokluğa alışmıştı.

Ama Denizin hali hal değildi. Kalbindeki acı yüzüne vurmuştu. Canı çok yanıyordu. Destek olacak biri bile yoktu yanında ondan başka. Ama adam da bilmiyordu ki bi insan nasıl teselli edilir. Ne denir de acısı hafifler. Ne yapılır da yüreği soğur.

Bilmiyordu.

Denemek istiyordu.

Bilmek istiyordu.

Ve kızı kendine çekti. 

Onu göğsüne yasladı. Ve konuşmaya başladı.

"Geçecek" dedi genç adam. "Geçecek küçük"  "Geçsin savaş bey artık" dedi genç kadın. "Geçsin nolur. Bu acı çok büyük. Kaldıramıyorum."

Kızı kendine daha çok çekti ben varım demek yerine hissettirmek için. Korkusunu,acısını,üzüntüsünü biraz olsun hafifletmek için.

Ve hiç beklemediği bişey oldu.

Deniz ona sıkı sıkı sarıldı ve hıçkırarak ağlamaya başladı. Gözünden akan yaşlar sarıldığı adamın gömleğinde iz bırakıyordu. Tenine değen her gözyaşı tenini kavuruyordu genç adamın.

Korkma annen iyi olacak demek istiyordu. Annen şu kapıdan sağ Salim çıkacak demek istiyordu. Annenle daha yaşanacak çok şeyin olacak demek istiyordu. Ama bunun gerçekliğine kendisi bile inanamıyordu. Ve göğsünde ağlayan kızı umutlandırıp daha da üzmek istemiyordu. Yeterince acı çekiyordu ve üstüne birde hayal kırıklığı yaşatamazdı.

🔥🔥🔥

Selim ne kadar Alya ve Esma Sultan'a çaktırmamaya çalışsa da meraktan ölüyordu. Abisi de haber vermemişti. Ve kötü bi şey olmasından endişe duyuyordu. Esma sultan ve Alya çok iyi anlaşmışlardı. Hatta küçüğün o çekingen hali bile ortadan kalkmış güle oynaya konuşuyordu onlarla. Ama arada bir de ablasını sormayı ihmal etmiyordu.

Esma sultan da biraz şüphelenmiş ve Selim'i sıkıştırmak istemişti ama selim konuyu kapatmıştı ustalıkla. Lakin içi içini yiyordu.

O da annesini erken yaşta kaybetmişti. Annesizlik nedir çok iyi biliyordu. Ama küçüklüğünden beri elinden tutan bi abisi ve Esma Sultan olmuştu. Ve annesizliğin acısını yaşamasına da hissetmesine de izin vermemişlerdi.

Şimdi bu küçüğün de Denizin de annesizlikle imtihan olmamasını istiyordu. Çok zordu çünkü. Hele de kimsen yoksa. Annesizlik çok zordu.

KÜÇÜK HANIMWhere stories live. Discover now