Thirty-three

2.2K 140 8
                                    

Harry mě jemně hodil na postel a já se tak zabořil do měkkých peřin. S úšklebkem po čtyřech došel až ke mě a tvrdě, přesto ale vášnivě si přivlastnil mé rty. Okusoval mi můj spodní ret a občas po něm přejel i jazykem. Já své prsty zamotal do jeho kudrlinek a občas za ně zatahal, načež se mi dostalo Harryho zamručení.

Za stálého líbání prsty přejížděl po mé těle, až mi nasločila husina.

Z mých rtů se přesunul na krk, který zasypával polibky. Občas do jemné kůžičky i kousl a způsoboval mi tak neskutečnou slast.

,,Ahh..." zasténal jsem, když jazykem přejel po mé pravé bradavce. Jazykem kroužil okolo a přitom rukou přejížděl po mém bříšku. Rukou masíroval mou druhou bradavku a já opravdu myslel, že se z toho zblázním.

V tu chvíli jsem zapomněl na všechno problémy v mém životě. Alespoň na chvíli jsem z hlavy vytěsnil všechny ty strašné věci co stalo a soustředil se na tenhle moment. Na tenhle moment prožívající s někým, koho z celé srdce miluju.
S někým, kdo byl pro mě před pár lety jen chladnokrevný zabiják bez citů.

Polibky pomalu sjížděl až na můj podbříšek a poté ještě níž. Políbí mou špičku a až smrtelně pomalu jí olízne. Poté si jí strčí do pusy a rychle začne sát, jazykem přejede po celé mé délce, až já křečovitě prsty sevřu prostěradlo. Z mých úst se linou hlasité steny a vzdechy, mezitím co Harry hlavou rychle kmitá v mém rozkroku. Pohledem pomalu sjedu níž a až skoro až zvířecím hlasem zasténám. Jen pohled na jeho kudrliny lechtající můj podbříšek a penis mizející v jeho puse, mě dohání k šílenství.

V momentě, kdy to čekám nejmíň, tak nalubrikovaným prstem začne kroužit po mém vstupu.

Pomalu s nim vnikne do mého těla a hned s nim začne pohybovat. Nečeká dlouho a přidá i druhý prst. Pohybuje s nimi ve všech úhlech a já se nezmůžu na nic jiného, než na tiché vzdychy a občasný hlasitější sten.

Když svými prsty pootočí o něco víc, tak se dotkne mého slastného bodu, načež v překvapení vykřiknu. Na jeho tváři se objeví spokojený úšklebek a prsty přiráží už jen na to místečko.

,,Harry-ah... neprodluž-uj to, prosím" zasténám a v očích se mi skoro až objeví slzy.
Tak moc ho potřebuju. Tak moc ho potřebuju v sobě...

,,Tvé přání je mým rozkazem" zašklebí se a nečekaně se vrhne na mé rty. ,,Uhmm" vykulím překvapeně oči, hned ale začnu spolupracovat. Jeho rty zapadají do těch mých jako puzzle a naše jazyky spolu dokonale spolupracují.

Mezi našimi polibky si Harry nalubrikuje celou svou délku a nasměřuje ji k mému vstupu.

,,Ready babe?" hluboce se mi zadívá do očí a po mém možná až moc horlivém přikývnutí do mě s úsměvem zasune celou dovou délku. Konečně, po takové době...

Své přírazy každým momentem stupňuje, až mám pocit, že mě roztrhne vejpůl. Ten pocit se mi ale svým zvráceným způsobem líbí. Naprosto se oddávám pohybům jeho těla a své nehty slastně zarývám do jeho zad.

Ten pocit, kdy jsou naše těla projena, je opravdu neskutečný. To souzení.

Harry mi chytí ruce nad hlavou a pokud to je vůbec možné, tak své přírazy ještě zrychlí. Už je blízko, stejně jako já.

 Už je blízko, stejně jako já

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Ahhh, ano..." zasténáma slastí se prohnu v zádech.

,,Pojď babe" zavzdychá mi Hazz do ucha a opět si přivlastní mé rty. Nepopsatelný pocit...

,,Hazz, j-já už-" můj dech se stane více než nepravidelný a já cítím, že se můj vrchol rychle blíží.

Mým tělem proběhne slastná křeč a hned ma to i Harryho tělem. V neustálém spojení prožíváne náš společný orgasmus, který je tak silný, až mi z očí vyhrknou slzy.

,,Ahh..miluju tě Hazz" vydechnu.

,,Já tebe Lou" vydechne a procítěně mě políbí.

.
.
.
Holla!

Nová část je na světě guys. Tak co na ni říkáte? 😈 uspokojila jsem vaše touhy? 🤣😈
Hahah...

Criminal&Baby|| •Larry Stylinson•Kde žijí příběhy. Začni objevovat