Fifty-five (konec)

2.3K 140 9
                                    

,,Jsem tak nervózní Ni" řeknu se značnou nervozitou v hlase. Každou chvíli má začít svatební obřad a já si až teď uvědomuji, do čeho se to vlastně pouštím.
Ano, s Harrym jsme spolu už několik let a máme spolu i děti, ale to nemění nic na mém strachu. Zažil jsem už opravdu hodně věcí, které ve mně vyvolávaly obrovský strach, tak je zvláštní, že i tohle ve mně vyvolává jakýsi strach.

,,To je samozřejmé Lou, není to nic lehkého, takhle vystoupit před všechny ty lidi. Bude to pro tebe ale ta nejlepší chvíle v životě, tak si ji nenech překazit nervozitou" poplácá mě po rameni Ni a v tom momentě dovnitř vtrhne Liam.

,,Je čas"

Naposled tedy nervózně vydechnu a odhodlaně vyjdu z místnosti. Upravím si rychle své sako a čekám.

V momentě, kdy začne hrát hudba, tak se s Niallem po mém boku rozejdu uličkou.

A až přesně ve chvíli, kdy spatřím Harryho, tak se všechny mé obavy zcela vytratí. Uklidní mě jeho sebevědomý úsměv a klid ve tváři. Nepřetržitě sleduje každý můj krok a já se nemůžu dočkat až budu u něj.

Cestou pohledem vyhledám děti, které sedí společně s Derekem a ostatníma chlapama v první řadě. Oba mě pozorujou s jejich roztomilými úsměvy a samozřejmě mi nezapomenou zamávat. Jak roztomilé.

Když dojdeme nakonec, tak naposled obejmu Nialla a postavím se vedle Harryho.

,,Tak zkurveně moc ti to sluší" šeptne směrem ke mě a sjede mě hladovým pohledem. Já se zmůžu jen na zčervenání ve tvářích a sklopení zraku. ,,A pořád jsi tak roztomilý" dodá a já se na něj podívam pohledem naznačujícím, aby už přestal. Tolik lichotek v tenhle moment nezvládnu.

...

,,...a tak se Vás ptám Louisi Tomlinsone, vezmete si zde přítomného Harryho Stylese za muže?"

,,Ano" odpovím se slzičkami v očích. Ano...

,,A vy Harry Stylesi, vezmete si zde přítomného Louise Tomlinsona za muže?"

,,Ano" odpoví Harry a na jeho tváři se usadí ještě širší úsměv.

Následný polibek zpečetí naší lásku a já se stanu tím nejšťastnějším mužem na světě. Odteď jsem Louis Styles, manžel obávaného Harryho Edwarda Stylese.

O několik let později:

,,Lottie, naskládej prosím nádobí do myčky" nakáže Louis své dceři, která s povzdychem odloží svůj mobil a jde to udělat, aby se dál mohla věnovat projížděním nesmyslných instastories a chatováním s přáteli.

Michael měl na starost sekání trávy, Harry uklízel nepořádek v garáži a Louis vařil večeři.

Prostě taková obyčejná sobota, kdy se celá Stylesovic rodina pouští do zvelebňování domu.

Za těch několik let se toho změnilo opravdu hodně. Celá Stylesovic rodina žila až do 10 narozenin Lottie a Mikeyho v menším poklidném městečku kousek od Kalifornie, kde Louis s Harrym společně vychovali své potomky.

Se svými přáteli jako je například Niall s Liamem se vídali pravidelně. Neustále byli v kontaktu a to ne jen z důvodu, že jim Harry na dálku pomáhal s gangem.

Nakonec se ale přece jen vrátili zpět do Londýna. Děti tam začaly chodit do školy a Harry? Ten se ne moc překvapivě vrátil do starých kolejí. Gang pod vedením Nialla s Liamem výborně prosperoval a po všech těch letech se dostal na úplně jinou úroveň. Už to nebyl jen ten Londýnský gang, ale gang známý po celém světě. Obrovská hrozba všech lidí.

Celý gang s otevřenou náručí přijal Harryho zpět a ten se stal opět jeho šéfem. S Liamem a Niallem po jeho boku samozřejmě.

A taky se stala jedna obrovská bomba, která překvapila snad všechny. Louis se stal také členem Harryho gangu.
Z toho ustrašeného kluka se stal nebojácný muž, který udělá cokoliv pro svou rodinu. Takovou dobu na sobě tvrdě pracoval až se dostal tam, kde je teď.

V práci je nemilosrdný a vždy udělá co musí. Za dveřmi domu, je to ale pořád ten starý Louis a to na něm Harry tak moc miluje.

A co Niam? Jen 2 roky po svatbě Stylesů do toho praštili i ti dva. A další 2 roky na to si adoptovali dítě. Chlapečka jménem Evan, který se ihned stal nejlepším kamarádem Lottie a Mikeho.

Jak rodina Stylesova tak i Paynova žila spokojený život plný adrenalinu, který k jejich životu prostě neodvratně patřil.

,,Večeře je na stole!" zavolal Louis dost hlasitě na to, aby ho všichni členové rodiny slyšeli a společně s nimi usedl ke stolu.

Jen co ale dosedli, tak Harrymu začal zvonit mobil.

,,Musíme jít, akce u Peterse začala" obrátí se na svého manžela, který na tohle čekal celý den.

,,Ano tati my víme. Zůstaneme doma a nikomu neotevřeme, pistol je pod gaučem" řekne Mikey dřív než mu Louis stihne říct to stejné. S pyšným úsměvem tedy políbí své obě děti do vlasů a s Harrym ruku v ruce se vydá ven.

Rodina Stylesova toho za ty léta zažila neskutečně mnoho, všechno to ale společně zvládla a je silnější než kdy dřív. Jsou tady vždy pro sebe a navzájem se chrání, přesně tak jak to má být.

Všichni jsou obeznámení s tím, co je v životě ještě čeká a jdou si přímo za svým cílem

KONEC.

Criminal&Baby|| •Larry Stylinson•Kde žijí příběhy. Začni objevovat