Fourty-three

1.7K 112 10
                                    

Nobody's view:

,,Tak už mi do píče řekni kde ten šikmookej šulin je nebo přisáhám, že tě na místě zabiju jako tvé kamarádičky!" vykřikne do obličeje culícímu se členovi největšího čínského gangu, Harry, vůdce největšího gangu ve Velké Británii. Culící se, domlácený a zakrvacený muž před Harrym ho ještě víc rozzuří. Musí ho ale nechat žít, musí najít Wanga a to za každou cenu. Málem teď přišel o celou rodinu a to je to, na čem mu nejvíc záleží. Nic důležitějšího pro něj prostě není.

,,Ach kudrnáči, ty jsi tak vtipný!" vyprskne smíchy ten parchant a díky tomu si vyslouží další ránu pěstí do obličeje v řadě.
Ten chlap musí být blázen! pomyslí si Harry. A ještě to oslovení? Má štěstí, že ho za to Harry rovnou nezabil.

,,To opravdu chceš tak moc chcípnout?" zeptá se naooko klidně Harry, v mysli má přesto ale nechápavost a hlavně samou zlost. Jak může někdo dělat tohle, když ví, že každou chvíli může schytat kulku do hlavy? Opravdu jen blázen.

,,Nic nevíš, nic!" vykřikne skoro až šíleně pomlácený a z kapsy vytáhne něco, připomínající bombu. Očima se přímo vpíjí do těch Harryho, s takovýma jiskřičkama v očích, které mu přidávají na šílenosti.

V tom to Harrymu dojde. Ten parchant to tady má celou dobu za úkol to tady vyhodit do povětří. Ostatní mu to sice trochu zavařili tím, že Louise s prcky odvedli ven. Jeden cíl mu ale zůstal. A k jeho štěstí ten hlavní.

Stačilo jedno pouhé stisknutí spouště u malé, ale přesto neskutečně silné bomby a všechno se začalo bortit.

Základy domu začaly padat a Harryho tělem projela šílená bolest.

Je tohle můj konec? Harry.

Na druhé straně Louis čeká s dětmi, Niallem s Liamem venku před domem, až se mu jeho Hazz vrátí. Je tam s nimi dokonce i Calum, který je přijel před pár hodinami navštívit.
Modroočko má o svého přítele takový strach, přesto ale ví, že to zvládne. Musí! Přece jen, co by bez něj Louis dělal? A co děti?
Tohle se prostě nesmí stát ani v tom nejhorším snu...

Liam s Niallem ho ne moc úspěšně uklidňujou a snaží se ho přimět myslet na něco jiného. Copak to ale jde? Když láska jeho života je v takovém nebezpečí a může o ní přijít?

Takový strach nikdy životě nezažil a má pocit, že to nezvládne.

,,Harry bude v pořádku Louisi" hlesne k němu nervózně jeho dlouholetý blonďatý kamarád už po několikaté a jemně ho pohladí po rameni, snažíc se ho tímhle gestem uklidnit a pohledem zabloudí ke svému příteli, který v náruči drží děti.

V momentě, kdy chtěl Niall opět něco říct, tak se ozvala obrovská rána, až z toho uši zabolely a zůstalo po ní jen nepříjemné pískání.

Další hlasitý zvuk už byl jen Louisův hlasitý zlomený výkřik a následný bolestný pláč.

Kouř a popel se nesl vzduchem a šance na přeživší se zdala zatraceně malá. Vlastně skoro až nulová.

Nikdo se nezmohl na jediné slovo a všichni vyjeveně koukali před sebe na hořící dům, ve kterém zůstal jejich přítel, kamarád a otec. Nemohli uvěřit tomu, co právě stalo. Jak je to vůbec možné?...

,,Harry!" vykřikl zlomeně Louis a padl na kolena.

.
.
.
Jsem opravdu blázen, ale myslíte si že až tak velký, že bych Harryho nechala umřít?🙊

Jak to asi dopadne?🙈

~have a nice day

Criminal&Baby|| •Larry Stylinson•Kde žijí příběhy. Začni objevovat