Fifty-four

1.6K 103 8
                                    

Louis's view:

Probudil jsem se překvapivě v posteli v ložnici. Celé tělo jsem měl bolavé od toho, jak jsem usnul v pokojíčku od dětí. Nebyl to zrovna dobrý nápad no.

Unaveně jsem se rozhlédl okolo sebe a pohled mi zůstal na lístečku, ležícím na nočním stolku. Ihned jsem se po něm natáhl a zvědavě začal číst jeho obsah.

Obleč se do připraveného oblečení a čekej. Děti jsou s kluky❤️ Harry

S úsměvem jsem vyskočil z postele a utíkal do koupelny. Rychle jsem se osprchoval a spěchal zpět do pokoje. Zkoumavě jsem si prohlédl oblečení pověšené na skříni a musel se uchechtnout.
Je to přesně to oblečení, co jsem měl na sobě na jednom rande na Bali a Harry ten outfit přímo miloval.

Tak jsem se tedy oblékl a právě v momentě, kdy jsem si upravoval vlasy, tak se před domem ozvalo troubení auta. Všeho jsem tedy nechal, popadl do ruky mobil a utíkal ven. Cestou jsem se málem přizabil na schodech, to jsem ale nijak neřešil a běžel dál.

Skoro bos jsem vyšel ze dveří a uviděl na cestě stát Derekovo auto. Nechápavě jsem se tedy rozešel k němu.

,,Ahoj, co tady děláš? Kde je Harry?" zeptal jsem se nechápavě.

,,Dnes jsem něco jako šofér, tak nasedni a to bez otázek" řekne a já se tedy s povzdechem posadím a připoutám se. Tohle jsem už zažil. Ale musím říct, že taková překvapení miluju.

V tichosti, kterou přerušovala jen hudba z rádia, jsme dojeli na místo. Podíval jsem se na Dereka jestli to myslí vážně a on mně jen se smíchem vyhodil z auta, a se zapištěním gum od auta odjel.

Zmateně jsem stál u jedné opuštěné budovy, něco jako sklad a nevěděl co dělat. Proč mě sakra přivezl sem?

Váhavě jsem se tedy rozešel dovnitř.

V celé budově se rozléhala jen černočerná tma a já si pomalu začínal myslet, že tohle je jen špatný vtip.
S povzdechem jsem se otočil a chtěl vyjít opět ven, v tom světla v budově začala blikat, až se rozsvítila úplně. Překvapeně jsem se otočil.

Můj pohled ihned padl na nespočet světel po stěnách a stropu a na svíčky na zemi, které dělaly cestičku k menšímu stolu ve tvaru srdce, který stál uprostřed místnosti pod veškerou tou krásou. Zem okolo stolu byla posetá lístky červených růží a liliemi.

Vše to vypadalo tak kouzelně.

Pomalými kroky jsem se rozešel k tomu stolu a zastavil se těsně u něj. Zkoumavě jsem se zadíval na větší krabici a uvažoval nad tím, jestli ji mám otevřít.
Nakonec jsem ji ale tedy otevřel a nakoukl dovnitř. Krabice byla plná malých sklěněných srdíček. Skusil jsem do ní hrábnout, jestli se náhodou na dně něco neskrývá a přeci. Vytáhl jsem z ní malou krabičku. Trvalo mi jen chvíli než mi došlo, co se v ní asi skrývá.

Opatrně jsem ji otevřel a pohled mi padl na překrásný snubní prstýnek. Do očí se mi vehnaly slzy a dech se mi zcela zastavil.

Tiše jsem vypískl, když se okolo mého břicha obmotaly něčí ruce. Hned na to jsem ale poznal, že  je to Harry.

,,To je krása Hazz" vydechl jsem, když jsem se k němu otočil čelem a po tváři mi stéklo pár neposlušných slz štěstí.

,,Nikdy bych nevěřil, že bych se mohl zamilovat a to ještě k tomu do klučiny, kterého jsem měl původně zabít" řekne s vážnou tváří a zasměje se. ,,Nikdy bych nevěřil, že se mi ten klučina hned na první pohled zalíbí a já budu mít nutkání s ním strávit každou minutu. Lou.. miluju tě tak moc, jako snad nikdo nikoho, tím jsem si jistý. Už navždy se chci probouzet vedle tebe, vidět tvůj roztomilý úsměv a poslouchat tvůj hlas. Nikdy tě nechci ztratit. NIKDY. A tak se tě ptám Louisi Tomlinsone, uděláš mě tím nejšťastnějším kriminalníkem a vezmeš si mě?" klekne si na jedno koleno a do ruky vezme krabičku s prstýnkem.

,,J-já.. ANO" vydechnu a skočím Harrymu do objetí.

ANO.

.
.
.
Myslím si, že tohle jste čekali asi všichni🧐

Harry konečně požádal Louise o roku!

A my se blížíme do finále 🥵❤️

Jinak, je tady někdo, kdo taky tak moc miluje Louisovu novou písničku? I'm in love🥰

~have a nice day

Criminal&Baby|| •Larry Stylinson•Kde žijí příběhy. Začni objevovat