Fourty-four

1.6K 111 7
                                    

O nějakou chvíli dříve:

Louis's view:

,,Přines mi taky jedno pivko Harry" křikne po Harrym Liam, když si jde do lednice pro pivo. Pohledem skenuju jeho tělo a musím uznat, že mu to dnes neskutečně moc sluší.

Kluci ho i přes mé protesty donutili ostříhat se, a tak ve svých již kratších vlasech má brýle, které jsem mu já nedávno koupil. Musím ale říct, že se mi ten nový sestřih moc líbí. Vypadá tak neskutečně sexy a jsem opravdu rád, že to nakonec udělal.

Šátek, který obvykle nosí ve vlasech má okolo krku a i taková pouhá maličkost ve mně vyvolává smíšené pocity.

,,Neumíš zvednout prdel a dojít si pro něj sám?" vyprskne sarkasticky Harry, pivo mu ale nakonec donese, načež si ho Liam bez poděkování veme a tím ho naštve ještě víc

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Neumíš zvednout prdel a dojít si pro něj sám?" vyprskne sarkasticky Harry, pivo mu ale nakonec donese, načež si ho Liam bez poděkování veme a tím ho naštve ještě víc.

Jinak takhle vypadá náš normální den, kdy na chvíli vypneme a jen tak spolu odpočíváme a samozřejmě si lezeme na nervy. Neobejde se to bez hádky Harryho s někým z kluků, to je prostě klasika. Liam s Niallem a vlastně i tak nějak všichni si do Harryho rádi rýpají a pak není divu, že vybouchne. Už se dokonce i stalo, že zašli tak daleko, až jim nejedna od Harryho přiletěla.

Já to vždy jen se smíchem pozoruju a nijak se do toho raději nemíchám.

Děti si klidně hrají s vláčkama a medvídkem, které dostali od Caluma, a tak od nich máme teď minimálně na hodinu svatý klid. Stačí jim dát do ruky novou hračku a je to pro nás jako taková menší dovolená. Opravdu výhoda.

,,Tati!" zavolá na mně Lottie, která si momentálně přivlastnila medvídka a začne na mě zběsile mávat, a tak jí se smíchem zamávám zpět. Její pozornost si ale hned na to opět ukradne Mikey s vláčkama.

Teď máme pár dní úplný klid ode všech a já jsem tak strašně rád. Víc stresu bych už asi neunesl. Teď si můžeme na chvilku alespoň odpočinout a věnovat se sobě.

Taky nás přijel po nějaké době navštívit Calum a tak jsme všichni spolu. Opravdu si spolu moc rozumíme a stal se tak z něj můj dobrý kamarád, což je celkem vtipné, když jsem prvně myslel, že mě s ním Harry podvádí. A že by se z něj mohl vyklubat Harryho nevlastní bratr, tak to by mě ani ve snu nenapadlo. Sice se nevídáme nějak často, ale v tom problém moc nevidím. Existujou sms a facetime.

Nejspíš jsem svou předešlou myšlenku o klidu ale zakřikl, jelikož se od vchodových dveří ozval nějaký rámus a dovnitř domu vběhlo několik ozbrojených mužů v maskách.

Všechno se seběhlo tak neskutečně rychle, že jsem to nestihl ani pořádně postřehnout. Všude se ozývaly výstřely a jediné na co jsem dokázal myslet bylo, abych dostal prcky do bezpečí. V tom mi ale naštěstí pomohl Calum, který popadl do náruče prcky a pomocí Liama, který nám kryl záda, jsme se dostali ven z domu a utíkali co nejdál.

Netrvalo dlouho a přiběhl k nám i Liam s Niallem, bez Harryho. Bez mého Harryho.

,,K-kde je Harry?" zeptám se váhavě. Opravdu se obávám toho nejhoršího.

,,Bežel hned za námi!" vyhrkne Niall a začne se okolo sebe rozhlížet. ,,Určitě zůstal vevnitř, aby si to s nimi mohl vyřídit sám, idiot jeden!" prohodí tentokrát Liam a já mám opět chuť brečet. Jak to jako myslí, že tam zůstal, aby si to snimi mohl vyřídit sám?! To snad nemyslí vážně!

,,Musím za ním" vyhrknu a chci se rozeběhnout opět dovnitř, v tom mi ale zabrání Liamovy ruce, kterými mě pohotově chytí a nehodlá mě jen tak pustit.
,,No tak Li! Nemůžeme ho tam nechat samotného, musíme mu pomoct!" vykřiknu zoufale, on mě ale stále pevně drží. Ten parchant zatracený!

Stačilo pár dalších chvil než se mi život zhroutil přímo před očima.

Půda se mi bortila pod nohama a já cítil jak padám. Jak umírám. Zevnitř.

,,Harry!..." poslední zlomený výkřik a pád na kolena.

.
.
.
Ještě trochu vás budu napínat 😈

Jinak po 2 hodinovém spánku jsem momentálně v práci a je mi tak neskutečně blbě (ach ta kocovina) 😰 wish me luck😅

~have a nice day

Criminal&Baby|| •Larry Stylinson•Kde žijí příběhy. Začni objevovat