Flashback

9.6K 557 598
                                    

Yıl: 2005

Saat: 19:20






"Burası olduğuna emin misin sevgilim?"

Namjoon gözünü odaklandığı karlı yoldan çekmeyerek kafasını sallamıştı yanında oturup kasvetli hava yüzünden huzursuz hisseden sevgilisine karşı. Hava pek karanlık değildi, ancak birkaç saat içinde karalacağı da sugötürmez bir gerçekti ki, ikili tuttukları eve ulaşmak için ellerini çabuk tutmaya çalışıyordu.

"Tatilimizi neden böyle bir yerde geçireceğimizi hâlâ anlamış değilim Namjoon" Namjoon derin bir nefes vererek yanındaki Jin'e baktı. "Sadece sakin bir yere ihtiyacımız var güzelim" demişti gözlerini tekrar yola çevirirken.

Jin bir şey demeden pencereden dışarı baktığında, ormanlık alanda yağan karla üşüdüğünü hissetti. "Sanırım geldik" Jin önüne baktığında, ormanlık alanın bittiği açık alanda bir tek büyük bir ev görmüştü. İki katlı, tahtadan ve eski olduğu her hâlinden belli olan evi görerek yüzünü buruşturdu.

Buraya gelene kadar sadece iki üç tane ev görmüşlerdi ve pekte uzakta değillerdi. Ancak burası yolda gördüğü evlerden daha farklı ve ürkütücüydü. "İn hadi" Jin Namjoon'a uyarak kemerini çözmüş ve Namjoon'la birlikte inmişti. Araba evin büyük bahçesine parkedilmişti ve kalın kar arabanın lastiklerini sarıyordu neredeyse.

"İçeri girip ısınmalıyız" Jin kafasını sallayarak anahtarla kapıyı açmaya çalışan sevgilisini beklerken, diğer yandan da donan ellerini nefesiyle ısıtmaya çalışıyordu. "Sonunda" demişti Namjoon kapıyı aralayarak. "Geç hadi"

The Snowman ♰ [tk] ✔ Where stories live. Discover now