1| düşündüğün tek şey o webtoon

754 78 157
                                    

Evet, başlıyoruz...

Umarım beğeneceğiniz bir hikaye olur. Lütfen finale dek yorumlarınızı benden esirgemeyin ♥️ İyi okumalar

Lütfen biri bana yardım etsin.
Umrumda değil hiç kimse, hiçbir
şey. Çünkü yalnız olmaktan
çok bıktım.
-Noah Cyrus~ Lonely

Bugün hava her zaman olduğundan çok daha güzeldi. Güneş tüm bulutları etrafından kovmuş kendine koca bir gökyüzü kadar yer açmıştı. Buna rağmen ılık esen meltem ara sıra beni huylandırıyor fakat bir o kadar da huzurlu hissettiriyordu. İşte bu yüzden Nisan ayını seviyordum, ne sıcak ne de soğuk olduğu için kısa kollu da giysem oluyordu sweatshirtün içinde kaybolsam da.

Düşüncelerimin arasına giren şirin kuş cıvıltılarını duyduğumda yüzümdeki gülümseme fazlasıyla artmıştı. Ve o kuşlara bugün ayrıyeten minnettardım çünkü yanımdaki Taehyung ve Jimin'in sesini bastırıyordu. Böylece biraz da olsa kafa dinleyebiliyor ortamın keyfini daha iyi çıkarabiliyordum. Piknik yapmak için gelmiştik bu ormana. Üstelik benim için çokça ani olmuştu çünkü öylesine güzel bir uyku çekiyordum ki sabahın sekizinde, inanın Jimin'in odama sızıp üstüme atlayarak uyandıracağına ihtimal bile vermezdim. Taehyung ile Jimin eğlence sektöründe çalışıyorlar, bu nedenle öylesine yoğunlar ki öğleye kadar uyur ve kalkmazlar sanıyordum.

Yanlış sanıyormuşum.

"Bırak şu elindekini de sohbetimize katıl Kookie." dedi civciv suratlı sanki konuştukları çok gerekli bir muhabbetmiş gibi

Ben de seviyorum ormanı ama şu an gerçekten acayip sıkılıyorum. Eğlendiğim tek kısım bir şeyler yediğimiz kısımdı. Bazen gerçekten bu ikilinin yanlış sektörde çalıştığını düşünüyorum. Bu yüzden sohbete dahil olmak istemediğimi belli etmek için gözlerimi devirip altımdaki kırmızı örtüye biraz daha yayıldım.

"Okuduğum şey sizin sohbetinizden daha heyecan verici." Gerçekten de öyleydi. Dudaklarımı büzüp devam ettim "Zaten anlamadığım konulardan konuşuyorsunuz."

Neyse ki ormanda telefon çekmeyeceğini önceden akıl edip okuduğum webtoonun yeni gelen bölümlerini indirmiştim. Aksi taktirde imkânı yoktu, çıkaramazlardı beni evden. Öylesine bağlanmıştım ki hikayeye her karakterin çizimini yapmak için ayrı kalemler ve defterler almıştım. Aslına bakarsanız bağlanmam gayet normal, sitenin en uzun webtoonunu seçmiştim okumak için. Fakat gelin görün ki okuyamıyordum. Çünkü Jimin elimden telefonu çekti!

"Yah! Hyung ver şunu." Ağlamaklı bir şekilde söylemiştim. Çünkü okuduğum yeni bölümü henüz bitirmemiştim

Şaşkınlıkla gözlerini açıp işaret parmağıyla kendini gösterdi "Sen bana hyung mu dedin? İnanamıyorum Jeon Jungkook bana ilk defa hyung dedi!"

Bu haline gülmek istesem de kızgın görünmem gerektiği için kaşlarımı biraz daha çattım. Neyse ki Taehyung benim yerime gülme işlemini gerçekleştiriyordu

"Bu doğru değil, ben ne zaman bir şey istesem sana hep hyung derim." Elimi uzatıp avuç içimi açtım "Şimdi telefonumu alabilir miyim? Okumam gereken bir bölüm var."

Hareketlerimi tamamen görmezden gelip telefonu tutmaya devam etmişti. Bu sırada ekranı hâlâ açık olduğundan gördüğüm görüntüler daha da heyecanlanmamı sağlıyordu.

Gözlerini devirip telefonu elime koyarken "Goya." demişti. Ardından Taehyung hızla onaylayıp tekrar etmişti "Goya."

Yüzümü buruşturup onlara baktım. Tamam, kelimelerle aram iyidir ama bunu daha önce hiç duymamıştım. "Ne demek?" diye sordum kısaca. Odağım daha çok kavuştuğum telefonumdaydı.

The KINGDOM |YoonKookWhere stories live. Discover now