❝ origin

152 15 0
                                    


'Cause a princess doesn't cry

Dudaklarım titrerken gözlerimi sımsıkı kapattım.

A princess doesn't cry

Dizilerimi kendime çektim ve dudaklarımdan dökülen hıçkırıkların odayı doldurmasını acizlikle izledim.

Over monsters in the night, don't waste our precious time. On boys with pretty eyes.

Kulaklarımdaki kulaklığı sinirle çıkartıp bir kenara fırlattım. Anlamıyorum. Daha doğrusu yediremiyordum. Yediremediğim şey daha çok beni aldatması değil verdiğim tepkiydi.

Yaptığımız o aptal konuşmanın üstünden tam 2 sene geçmişti. Aramız bir süre soğuk kalmış bu süre zarfında kendimi iyice toparladığımı düşünmüştüm. Tamamen yanılmışım. Bir gece yarısı beni arayıp sarhoşken başka kız için ağladığında anladım ne kadar kötü durumda olduğumu. Sonrasında ise o başkalarını sevdi, ben öldüm. Günden güne içimdeki az miktarda olan neşeyi kaybettim.

Jongin, çok güzel sever. Gerçekten. Eğer onunla beraberseniz dünyanın en değerli kızı gibi hissedersiniz. Sonra sizden sıkılır, ilgisini kaybeder, sizi kendine daha çok bağlar ve bam; Kaçınılmaz son. Terk edebilirsiniz.

Lisenin başında tanıştığımızda yakın arkadaş olmuştuk çok geçmeden. Her şeyini bilirdim, ailesini tanırdım ve dahası bana bayılırdı. Birçok kişinin bilmediği pek çok sırrımızı birbirimize çekinmeden anlatırdık. Geceleri odamın yanındaki ağaçtan pencereme tırmanır odama kolaylıkla girerdi. Ailemin ruhu bile duymazdı geldiğini. Regl dönemlerimde benimle kalır sabaha kadar karnıma masaj yapardı. Evet, bunlar biz arkadaşken oluyordu. Arkadaşken çok daha iyiydi her şey.

Ne olduysa ikimizin de sarhoş olduğu bir gece öpüşmemiz yüzünden oldu. Bana beni sevdiğini söylemişti. Arkadaş olarak bakmayı çok denediğini ama artık beceremediğini. Ben de bir şeyler hissettiğimi o gün fark etmiştim. İlk öpücüğümü başkasına kaptıracak diye ödü koptuğunu söylemişti bana o zamanlar. Klasik bir gençlik filminden hiçbir farkımız yoktu kısaca.

Sonrasında size bahsettiğim evreler gerçekleşti. Mutluluktan ölecek gibi başladığımız ilişkiyi, hiç beklemediğim bir anda, 1. senemizin sonunda beni aldatmasıyla bitirdik. Ne diyebilirim ki? Acıyı dibine kadar yaşadım bu sayede. İçime akıttım bütün zehrimi.

Günler sonra bana gelip arkadaş kalalım çünkü seninle arkadaş olmak çok güzel adlı enayi konuşmasından sonra kendimi yeniden en yakın arkadaş konumunda bulmuştum, aferin Soojung. Harika tercihler yaptın bu zamana kadar.

Bazen canım o kadar çok yanardı ki geceleri regl ağrımı bahane ederek Jongin'i çağırırdım. Sarılıp geçeceğini söylerdi. O zamanki sevgilisinin de aynı ağrıları çektiğinden bahsederdi. Daha kötü bir halde dizinde uyuyakalırdım.

Ben onun için bir zamanlar sevdiği ama şimdilerde güvenebileceği tek insandım . Yan rol olan o yakın arkadaştım.

Hiçtim.

Biz, sadece arkadaştık.

princess doesn't cry » kaistal Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin