❝ III

121 12 5
                                    

☼160519 ─ 23.22

Bugün tam da beklediğim gibi sabah Jongin yanımda yoktu. Sadece kısa bir süre uyumama rağmen adım gibi emindim ki onu izlediğimi biliyordu.

Eğer onu hayatımdan çıkarmaya cesaretim olsa şu saniye yapardım bunu. Fakat ona olan sevgim buna engeldi. Henüz.

Okula gittiğimde yan sınıftan olan Minhyuk'tan güzel göründüğüm yönünde iltifatlar almıştım. Bu biraz olsun mutlu hissetmeme sebep oldu, yalan söyleyemem. İnsanlar sizi dış görünüşünüze göre değerlendirirdi her zaman. Lisede öğrendiğim en acı gerçeklerden biri buydu. Güzel ve bakımlıysanız, insanlar sizi sever. İltifatlara boğar. Erkekler de bu mekanizma üzerine kurulu bir hayat yaşarlar. Güzeli bul ve onu elde et.

Jongin bugün okulda yoktu. Onun yerine tüm gün Seulgi ve Sehun ile eğlenceli bir gün geçirdim. Sehun, Jongin'in tam tersiydi. Bizi Sehunla Jongin tanıştırmıştı ve kısa süre sonra da arkadaş oluvermiştik. Jongin'in bana sağladığı faydalar da varmış demek.

Okul çıkışı Sehun'un ağzından kaçırması üzerine Jongin'in yine bir boklar yediğini anlamıştım.

Nasılsa gelip bana anlatırdı. Eninde sonunda kollarıma koşacağını biliyordum. Yakın arkadaşlar bunun için vardı.

Bizimkileri bir şekilde atlatıp kendimi evime atmayı başardım gün sonunda. Sadece yalnız kalmak istiyordum. Kendimi dinlemeye ihtiyacım vardı.

Odama kendimi attığımda aklımda saatlerce ders çalışmak yoktu. Ailem zaten sınav senem olduğundan odama neredeyse hiç uğramazdı. Kendimi kaptırdığımı gözümü saate çevirince anladım. Bütün gecemi ders çalışarak geçirmiştim, kafamı bu şekilde dağıtmıştım belki de.

Odamın penceresinden gelen delici sesle kafam şaşkınlıkla oraya döndü.
Ağzı burnu yer değiştirmiş bir Jongin tabii ki beklemiyordum.

Bana gelmişti. Yine.

Daha evvel de dediğim gibi yakın arkadaşlar bunun için vardı.



princess doesn't cry » kaistal Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin