❝ VI

169 13 17
                                    

☼010619 ─ 07.53

11 gün boyunca evden çıkmadım, ciddiyim.

Aileme yaptığım oyunculuk epey etkileyici olmuş olacak ki müdürle konuşup devamsızlık mevzusunu halletmişler, bana ise sadece dinlenmemi söylemişlerdi.

Seul, arada eve uğradığında başımın etini acımasızca yediğinde sonunda pes edip olanlardan bahsetmiştim. Zaten hikayesinin hepsini bilen tek kişi oydu sanırım.

Tabii bir hikayemiz varsa.

Jongin ise yüzlerce aramadan sonra pes etmiş. Mesajlardan devam ediyordu yoluna. Attığı mesajlar genelde yanlış bir şey yapmadığımızı düşünüyorum, prenses bla bla tarzındaydı.

Pislik herif. Karaktersizin tekisin Kim Jongin. Dahası beni de kendine benzettin.

Bana gelecek olursak ilk günün aksine daha iyi hissediyordum. Sonuçta Jongin'i zorlayan ben değildim. Kendi isteğiyle benimle olmuştu.

Tatilimin son gününde sabaha kadar Twilight izledim. Edward Cullen, toparlanmam için güçlü bir sebepti ne yalan söyleyeyim. Bella Swan, kıymetini umarım biliyordur  yere bakan yürek yakan çocukluk aşkım Edward'ın.

Gözlerimden kalpler fışkırırak bilgisayarımı kapatacaktım ki penceremdeki o tanıdık tıkırtıyı duydum. Gelen Jongin şerefsizi olmasa izlediğim filmin de etkisiyle bu sahneden etkilenebilirdim.

Yaptığım tek şey göz devirmek oldu.

Elinde tuttuğu bir şey vardı. Dikkat kesildiğimde pandalı tokam olduğunu fark ettim. En sevdiğim tokama dokunduğu için onu öldürebilirdim.

Yeterli bir sebepti.

Sonrasındaysa yıllar sonra kayda değer cümleleri doldurdu odamı.

"Telefonlarımı açmadığında ya da mesajlarıma dönmediğinde seninle bir daha iletişime geçmeyeceğimi mi düşündün gerçekten?"

Normalde asla ciddi olmayan çocuk o an gözlerinden alev saçıyordu.

"Bunu yatakta unutmuşsun Soojung. Günlerdir yanımdan ayıramıyorum. Kokunu bir şekilde duymazsam içime öküz oturuyor çünkü. O gece senin için hata olabilir. Fakat bir saniyesinden pişman değilim. Ne dersen de. Benden vazgeçmene izin vermem. Geceleri uyurken arada gelip seni izliyorum, görmüyorsun. Kafayı yememe çok az kaldı. Sayende."

Şok olmuş bir biçimde sadece yüzüne bakıyordum. Ruh hastası.

" 13 haziranda benimle dışarı çıkmanı istiyorum. "

Beni terk ettiği tarih. Kim Jongin, benden hala ne istiyorsun?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 01, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

princess doesn't cry » kaistal Where stories live. Discover now