2.i wanna dance

20 1 0
                                    

✗pov Victoria ✗

Na een tijde skateboarden komen we aan bij een groot podium, het is echt prachtig ik heb hier geen woorden voor. "omg Jake dit is geweldig" roep ik enthousiast " Vic doe eens stil straks horen mensen ons". We kijken elkaar even aan en schieten dan in de lach Jake en ik zijn niet bepaalt de stilste personen. "Nee maar Jake even serieus stel je voor hier, wij samen, op dit podium, met onze geweldige choreografieën. Mensen die voor ons applaudisseren een echte droom die in vervulling zou gaan" zeg ik dat laatste met een trieste glimlach. En ik ga op de rand van het podium zitten en kijk de arena rond, Jake komt naar me toe en gaat naast me zitten waarna hij een arm om mijn schouder slaat. "Hey Vic op een dag zullen wij hier staan alleen nog niet nu ik geloof erin Vic je bent ontzettend getalenteerd" ik draai mijn hoofd naar Jake en glimlach. "Ik weet het Jake maar als ik hier nu zo zit mis ik het gewoon, ik samen met mama en papa mijn familie op de eerste rij die voor ons juichen".

"Kop op, wij gaan dansen" zegt Jake enthousiast. "Daar zeg ik geen nee tegen bubie" (ik noem Jake soms bubie is heel raar maar ahja).

Jake zet muziek om en we beginnen met dansen op Blow your mind can Dua Lipa. Het is een hele leuke choreo die Jake en ik hebben gemaakt het is moderne jazz en hip hop door elkaar het is een leuke stijl die we samen hebben. De een vult de ander aan.

We zijn nog steeds aan het dansen als we ineens iemand horen roepen. "Damn jullie kunnen fucking goed dansen, kunnen wij niet zeggen lads" en we horen verschillende mensen lachen. Ik schrok zo erg van de stemmen dat ik tijdens dat ik een draai deed viel en mijn enkel pijn deed, dezelfde enkel waar ik een uur geleden op ben gevallen door het skateboard.

"Auw fuck" Jake loopt naar me toe en knielt naast me neer. "Fuck, Vic gaat het?" vraagt Jake terwijl hij me bezorgd aankijkt. "Ja het gaat wel" zeg ik. "Kijk nu wat je doet Lou je bent soms echt dom" zegt een stem. "J-ja maar he-t was niet mijn bedoeling da-t ze viel" hoor ik een andere stem stotterend zeggen. Ik draai me om en zie 5 jongens staan en één ervan herken ik als de jongen waar ik tegen opbotste toen ik aan het skateboarden was. Jake draait zich ook om en ik probeer recht de staan maar mijn enkel doet meer pijn dan ik dacht. "Vic het gaat helemaal niet met je enkel, laat me je helpen" stelt Jake voor. Ik zucht maar laat het toch toe, hij slaat mijn arm om zijn schouder en helpt me rechtop staan.

"Het spijt me zo erg" zegt de jongen van het skateboard "Hey wacht jij bent Victoria" iedereen kijkt hem raar aan behalve ik. "Hey Louis, het geeft niet ik ben ontzettend onhandig" lach ik. "Jullie kennen elkaar?" vraagt een jongen met bruin kort haar "Ja ik heb haar daarnet ontmoet ze botste tegen me aan met een skateboard" zegt Louis. Jake begint super hard te lachen "dat is die jongen waar je tegen op botste omg vic je bent zo dom" zegt hij lachend. Ik kijk heb quasi- boos aan. "Hey niet grappig" maar na een tijd begint iedereen te lachen.

"Jake! Jake waar zit je?" roept een stem die ik herken als Mora. "Hier mama op het podium" roept Jake terug "aha hier zit je ik heb jullie hulp nu nodig dringend. "Uhm mama ik denk dat dat niet gaat lukken Victoria is door haar enkel gezakt en kan er niet eens op lopen" "ik kan perfect lopen kijk maar" zeg ik waarna ik probeer te lopen maar na een paar stappen val ik maar word opgevangen door Louis. "Ja dat denk ik niet" zegt Louis, ik zucht diep. "Ja inderdaad vic daar kan je niet op lopen neem je rust en we laten er later wel een dokter naar kijken" zegt Mora. "Oke" mompel ik en kijk naar beneden. "Maar Jake jij gaat me wel gewoon helpen ik heb nog super veel te doen en de lopen achter op schema" zegt ze tegen Jake "en- en vic dan? ik kan haar niet alleen laten mam, dat kan ik nee. Nee sorry doe maar zelf" zegt Jake wat hij beter niet had gedaan. "Jake zo praat je niet tegen je moeder je gaar me helpen en nu meteen ook!" zegt Mora boos. "MAMA WAT MOET IK DAN MET VICTORIA DOEN?" roept Jake dan. "Wij nemen haar wel mee en zorgen wel voor haar" zegt Louis, ik kijk alle vijf de jongens raar aan. "Uhh ik weet niet hoor" zegt Jake. "Oh maar dat is super vriendelijk van jullie, ja dan doen we dat dan kan jij me helen Jake" zegt Mora "Oke perfect dat is dan geregeld" zegt Louis. Uhh oké? ik heb hier letterlijk geen inbreng om blijkbaar. Jake stemt al mopperend in en volgt Mora naar weet ik veel waar. "Oke uhm dan gaan we naar je enkel kijken" zegt een jonge met blond haar en blauwe ogen. "uh oke?" mijn antwoord klonk eerder als een vraag dan een antwoord.

"Je kan niet lopen dus iemand moet je dragen" zegt Louis "nee ik kan zelf lopen" zeg ik eigenwijs iedereen begint te lachen "ja dat zagen we" zegt een jonge met zwart achtig haar. Ik zucht omdat ik weet dat ze gelijk hebben. "Ik draag haar wel" zegt Louis en iedereen begint opnieuw te lachen waardoor Louis boos kijkt.

"Aww boo bear, ik draag haar wel we willen niet dat ze opnieuw valt" zegt een jonge met bruin krullend haar en groene ogen. Louis mompelt wat maar stemt in, de jonge met bruin krullend haar neemt me van Louis over en tilt me makkelijk op. "What the fuck je weegt echt niks" zegt de jongen, ik kijk weg en zeg "laten we gewoon gaan" het kwam er bozer uit dan de bedoeling was. Ze kijken een beetje geschrokken "sorry" zegt de jongen en hij draagt me ergens naartoe maar geen idee waar.

(A/N ; heyy allemaal sorry dat ik niet update maar school kilt me echt hahah maar ik ga nu vooruit schrijven zodat ik weer nieuwe hoofdstukken klaar heb staan)

¿what the hell?Where stories live. Discover now