3.thats stupid

20 0 0
                                    

✗pov Victoria ✗

De jongen met de smaragd groene ogen draagt me een kamer binnen waar een zetel een kleine koelkast, spiegels en tafels met make-up erop en stoelen staan. Hij zet me neer op de bank en schuift een tafeltje onder mijn voet "dankjewel" zeg ik met een glimlach "graag gedaan". Louis komt rechts van me zitten en die jongen met krullend haar links, de blonde jongen gaat op een stoel zitten net zoals de twee andere jongens. "Weetje ik zou graag willen weten wie jullie zijn wat ik heb echt geen idee" zeg ik dan, ze kijken me een beetje geschokt aan. "Weet je niet wie we zijn" vraagt de jonge met het korte bruine haar "nee anders vraag ik het toch niet".

"Oke dat is waar, ik ben Liam die jonge met het blonde haar is Niall die met het zwarte haar is Zayn en die gast dat links van je zit is Harry" "wow oke dat zijn veel namen, maar oke hallo ik ben Victoria" "ook leuk om jou te leren kennen Victoria, maar ik denk dat we even naar je enkel moeten kijken" zegt Harry "het heeft geen zin dat ik nog tegenspreek zeker?" zeg ik waarop ze allemaal hun hoofd schudden. "Oke doe dan maar" zucht ik, Liam komt voor me zitten en doet mijn schoen en sok uit waardoor ik een pijnlijk gezicht trek "sorry" zegt Liam "nee geeft niet" hij glimlacht naar me en kijkt verder naar mijn enkel die helemaal blauw paarsachtig is. "Dit is helemaal niet goed ik ga een dokter halen" zegt hij na een tijdje, ik zucht diep Liam staat op en loopt de kleedkamer uit. Na een tijdje komt hij terug met een dokter.

"Oke ik ga even naar je enkel kijken" zegt de dokter ik knik, na een tijdje is hij klaar "Victoria het ziet er niet al te best uit ik ga er nu een steunverband omdoen maar je mag er zeker een week niet op lopen na een week kom je terug en kijken we of je er al terug mag oom lopen. Maar loop er echt niet op dat maakt het alleen maar erger" en met dat loopt hij de kleedkamer uit. Ik lijk wel voor een aantal minuten niet meer op de wereld de woorden spoken door mijn hoofd "je mag er niet op lopen" bleef zich herhalen. "Victoria. Vic. Victoria" hoorde ik mensen roepen en door een hand dat voor mijn gezicht zwaaide kwam ik weer in realiteit.

"Huh wat?" "wat is er" zegt Louis, en nu dringt het pas echt tot me door. "FUCK IK MAG NIET LOPEN IK MAG NIETS DOEN" roep ik gefrustreerd de jongens schrikken van mijn uitbarsting "IK MAG NIET DANSEN IK MAG NIET LOPEN NIET SPRINGEN IK MAG NIETS" roep ik weer. De jongens proberen me kalm te krijgen maar er lukt na 10 min nog steeds niet ik adem heel snel en er stromen tranen over mijn wangen, "iemand ga Jake halen die zal haar wel kalm krijgen" hoor ik iemand vaag zeggen. Iemand rent de kamer uit en na een tijd komt Jake binnen, hij loopt direct naar me toe en neemt me in zijn armen.

"Shh babe het komt goed, probeer rustig te worden alles komt goed haal diep adem" zegt mijn beste vriend, hij blijft lieve woordjes fluisteren en na een tijd word ik rustig. Iedereen in de kamer is stil "ik mag niet dansen Jake" zeg ik nog steeds een beetje snikkend "babe het is voor een week het komt goed anders gaat het alleen nog maar meer pijn doen" probeert Jake me gerust te stellen. Hij tilt me op gaat op de bank zitten en zet mij op zijn schoot, ik ga tegen hem aanliggen en rust mij hoofd om zijn borst. Hij streelt met zijn hand over mijn bovenbeen en door mijn haar wat me kalm maakt. Na een tijd val ik in slaap op Jake zijn schoot.

✗pov Jake ✗

Ik kijk naar mijn beste vriendin die op mijn schoot in slaap is gevallen, ik glimlach naar het zicht ik hou ontzettend veel van haar en kan niet zonder haar. "uhm zijn jullie een uh-m koppel?" vraagt Louis ik schrik op "haha nee dat zijn we niet ze is mijn beste vriendin, ik hou ontzettend veel van haar maar niet op die manier" zeg ik. "Ze lijkt een bijzonder meisje zegt Harry "ze is zeer speciaal ik heb nog nooit zo'n liefdevol lief mooi meisje ontmoet, echt ze is te goed voor deze wereld ze is ook zo getalenteerd alleen heeft ze dag zelf niet door" zeg ik zacht maar wel luid genoeg zodat de andere het kunnen horen. "Wat bedoel je?" vraagt Zayn "ze kan goed dansen dat hebben jullie denk ik daarnet wel gezien, maar ze kan ook heel goed zingen alleen wilt ze dat zelf niet toegeven" zeg ik "hmm ze kan zingen dat wil ik wel is horen" zegt Louis. We praten een tijdje en na een tijd zegt Louis iets heel raars.

"Als je goed kijkt lijkt ze heel hard op Harry" zegt Louis iedereen bekijkt haar eens goed "wat? Louis wat zeg je allemaal" lacht Harry. "Nee echt als je goed kijkt ze heeft dezelfde groene ogen als Harry allebei fel groen, haar neus is hetzelfde als Harry" we kijken allemaal nog eens goed. "Ja ik ben echt serieus Harry kijk naar de babyfoto's die je hebt waar je verloren zusje opstaat ze heeft wel van die trekjes" zegt Louis, Harry krijgt tranen in zijn ogen "kunnen we het hier nier over hebben alsjeblieft" zegt Harry zacht "ohja sorry hazz zo bedoelde ik het niet" zegt Louis schuldig en trekt Harry in een knuffel. "Sorry dat ik er nog even op verder ga maar haar haar is krullend en is ze van naturel blond?" vraagt Niall "nee dat is ze niet ze heeft bruin haar eigenlijk inderdaad dezelfde kleur als Harry maar ze laat het altijd kleuren omdat ze vindt dat blond haar beter staat" zeg ik.

"Wie vindt er blond mooier staan?" hoor ik ineens een zachte lieve stem
zeggen, ik kijk haar aan en zie haar langzaam haar ogen openen.

a/n; sorry dat ik zo weinig schrijf maar ik zit in de examens en heb niet vooruit geschreven maar dat ga ik wel doen als ik klaar ben!
-x X

¿what the hell?Where stories live. Discover now