4.did i miss something?

15 0 0
                                    

✗pov Victoria ✗
Ik open mijn ogen en iedereen kijkt me geschokt aan "uhm wat is er? ben ik in Louis veranderd offso?" zeg ik al lachend "nee maar wel in Harry" hoor ik Niall mompelen "wat zei je?" vraag ik, "N-ni-ks" zegt hij stotterend.

Ik kijk Niall verward aan, "heb ik iets gemist?" vraag ik dan maar "nee nee" antwoordt Jake. Ineens komt de moeder van Jake binnengestormd "Jake helpen nu" zegt ze. "Uhm mama ik ben nu met vic bezig" zegt Jake "je gaat me nu helpen Jake of je het nu wilt of niet". "Wij zorgen wel voor haar Jake maak je maar geen zorgen" zegt Liam dan "oke dan" zegt Jake na even twijfelen maar na het gezicht van zijn moeder snap ik hem volledig, Jake zet me van zijn schoot af en loopt samen met zijn moeder de kamer uit.

"Dus vertel ons wat meer over jezelf Victoria" zegt Louis blij ik grinnik maar begin toch te vertellen. "Dus ik ben Victoria ik hou van dansen ik zou er graag iets mee willen doen later in de toekomst, ik zing ook voor mijn plezier onder de douche maar ik kan het niet. Jake is mijn beste vriend sinds we klein waren zijn we al onafscheidelijk hij danst met me mee dus we zijn zeg maar een danskoppel als je begrijpt wat ik bedoel". "Ja toen we je daarnet zagen dansen het was echt heel erg goed en je zei iets over zingen waarom zeg je dat je het niet kan misschien kan je het wel maar vind je van jezelf van niet, laat eens horen" zegt Liam "uhm nee sorry ik ga echt niet zingen" zegt ik grinnikend "oke dan" zegt Louis een beetje sip.

"Maar vertel nu iets over jullie want ik heb geen idee wat jullie hier doen enzo" zeg ik al lachend "wij zijn dus one direction een boyband en we zingen en that's it" zegt Niall "je leert ons wel kennen als je met ons omgaat" voegt Zayn er nog aan toe. "Als ik met jullie omga? hoe willen jullie dat doen dan?" vraag ik "gewoon afspreken denk ik we vinden je een leuke meid dus ja" zegt Louis schouderophalend.

Na een hele tijd samen praten en gekke dingen te doen ben ik toch al veel over deze jongens te weten gekomen, ze zijn echt heel lief en aardig enzo.

"Eindelijk ben ik klaar, vic je hebt echt geluk dat je niet moest helpen ik ben ka.pot. echt waar" komt Jake over dramatisch binnen. Ik grinnik een keer "hmm ja misschien wel maar ik kan een fucking week niet dansen Jake" zeg ik dat laatste een beetje boos "damn sorry vic maar ik kan er ook niks aandoen ja" zegt Jake geïrriteerd. "Oh sorry bubba" "het is al goed babe" zegt Jake en tilt me op zijn schoot en geeft me een kus op mijn wang.

De moeder van Jake komt weer binnen "nee mama ik ga niet nog meer helpen" zegt Jake direct als ze haar ziet "rustig Jake nee je moet niet weer helpen we zijn klaar voor vandaag, ik kwam vragen of je blijft slapen bij ons vic of moet ik je terug naar het weeshuis brengen" zegt Mora. "Uhm ik blijf slapen als dat goed is" zeg ik een beetje verlegen. "Ja tuurlijk geen probleem gezellig toch, ik ga even me spullen pakken en dan kom ik jullie halen om naar huis te vertrekken" en met dat loopt ze de kleedkamer uit.

"JE WOONT IK EEN WEESHUIS" roept Louis direct "uhmm ja?" zeg ik vragend en verlegen "en waarom zeg je dat niet" vervolgt hij "OMDAT HET NU EENMAAL NIET IETS IS WAAR JE TROTS OP MOET ZIJN OFFSO" roep ik boos. Iedereen kijkt me geschrokken aan "sorry ik bedoelde het niet zo ik had het gewoon niet verwacht" zegt Louis "het is al goed vriend" zeg ik, gij komt naar me toe en geeft me een knuffel.

Mora komt terug binnen "oke we kunnen gaan let's go" zegt ze blij. Jake tilt me op we gaan naar de auto en rijden naar het huis van Jake.

¿what the hell?Where stories live. Discover now