8.so we're brother and sister?

11 0 0
                                    

pov Victoria

Ik word wakker in en vreemd bed en kijk om me heen, ik heb werkelijk geen idee waar ik ben. Ik sta op open de deur en loop naar beneden waar ik geluid van hoor komen. Ik open de deur een beetje en zie iedereen op de bank zie zitten.

Ik zie Niall met een huilend Jake in zijn armen.

Ik doe de deur verder open en iedereen kijkt mijn richting op, en Jake met bloeddoorlopen ogen. Ik kan dit niet aanzien.

"Victoria het spijt me dat ik je niets vertelt heb, het spijt me da ik alles voor je heb achtergehouden-" terwijl staat Jake op en loopt naar me toe. "Maar je moet mij ook begrijpen Vic, dit is niet mijn taak om te vertellen dat was die van Harry, dus alsjeblieft wees niet meer boos op me. Ik haat het als we ruzie hebben" hij staat nu voor me en huilt nog steeds.

"Ik hou van je Vic"

"Ik ook van jou"

Hij neemt me in zijn armen en samen huilen we.

Na een tijdje laten we los en gaat Jake weer zitten, ik blijf gewoon staan want ik weet mezelf geen houding aan te geven.

"Uh- Victoria zou ik even met je kunnen praten?" vraagt Harry zenuwachtig. Ik knik naar hem, we moeten inderdaad praten. We gaan samen naar de "chill" ruimte.

"Het spijt me zo Victoria maar ik ben zo blij dat ik je heb teruggevonden en ik weet niet hoe jij erover denkt maar ik wil je niet kwijt, dus vergeef mij ook alsjeblieft" zegt Harry zenuwachtig.

"Toen ik je voor het eerst ontmoette hadden we al een speciale band niet? Ik kon het heel goed met je vinden, maar erachter komen dat je mijn broer bent is moeilijk te verwerken. Ik heb m'n hele leven gedacht dat mijn ouders overleden waren dus dit komt wel aan als een klap als je begrijpt wat ik bedoel" vertel ik, hij knikt.

"Maar in die tijd dat ik je ken ben ik wel van je gaan houden, ik ben niet goed met woorden Harry, maar ik wil gewoon zeggen dat ik het je vergeef" een traan loopt over mijn wang naar beneden, maar niet alleen bij mij ook bij Harry.

Hij neemt me in een omhelzing en samen huilen we verder.

"We zijn dus broer en zus?" vraag ik met mijn hoofd nog steeds leunend tegen zijn borst.

"Ja, broer en zus"

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Dec 03, 2019 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

¿what the hell?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu