6.im your what?

19 0 0
                                    

pov Victoria

Het is een week later en het gaat weer goed met mn enkel we gaan vandaag terug naar het gebouw waar ik de jongens heb ontmoet, ik hoop dat ze er ook zijn ik heb ze sinds dat ik ze ontmoet heb niet meer gezien. Misschien zijn ze me wel vergeten.. ik bedoel zo speciaal ben ik niet.

1 uur later*
We zijn aangekomen bij het gebouw en Jake en ik lopen naar binnen, de moeder van Jake was al snel weg omdat ze zo veel moet regelen. "Oke Jake wat zullen we doen?" "uhmm we kunnen terug naar het podium gaan en dansen?" stelt Jake met een grijns voor. "Jake proficiat, je hebt voor het eerst een super idee" "Hey vic dat is gemeen." Ik ren al lachend weg naar het podium met Jake op mijn hielen, ik sta stil als we er zijn "oke bubba sluit jij je telefoon aan met de box en zet je ook de muziek op?" vraag ik Jake "ja tuurlijk". Als Jake de muziek aanzet snelt hij naar me toe en beginnen we te dansen, een van onze vele choreo's het is op het lied Ritual van Rita Ora.

"Dat ging super Vic" zegt Jake en rent op me af en tilt me op en zo draaien we rondjes, na een tijd zet hij me lachend neer. "Vic ik ga even mn moeder zoeken voor te vragen wanneer ze dit podium nodig hebben" zegt Jake waarna hij wegloopt, ik ga naar Jake zijn gsm en zet het liedje Sober van Demi Lovato op. Ik ga op de rand van het podium zitten en laat me helemaal meegaan met het lied, ik vind het zo'n mooi lied en kan me er goed in inleven. Als het liedje gedaan is open ik mijn ogen, ik zucht en sta recht wanneer ik me omdraai zie ik Jake breed glimlachen en de jongens van one direction me met open mond aankijken.

"Omg vic dat was geweldig as always" lacht Jake en hij geeft me een knuffel, de jongens geven me complimenten dat ik heel mooi kan zingen en dat ik er iets mee moet doen. Na alle complimentjes lopen Harry en Louis op me af en tillen me samen op zo staan we in een groepsknuffel van ons 3, de vorige keer dat ik ze zag kon ik met hun het beste overweg "we hebben je gemist vic" fluistert Harry in mijn oor.

"Ik heb jullie gemist jongens" zeg ik "Wij jou ook vic" zeggen ze.

Harry pov
Ik moet het haar vertellen ik wil haar in mijn armen sluiten zoals vroeger. We zijn deze week ergens achtergekomen daarom dat we een hele week niet zijn komen repeteren, we vragen haar om vanavond mee te komen en dan gaan we het haar vertellen. Ik ben echt zenuwachtig wat als ze het verkeerd opvat en me nooit meer wilt zien?

Ik word uit mijn gedachten gehaald door Louis "hey hazz alles oke?" vraagt hij bezorgd "ja alles oke Lou" zeg ik en glimlach naar hem, hij glimlacht terug wow hij is knap kijk die blauwe ogen dan. Oke wow stop Harry zo kan je niet denken het is je beste vriend stop, oke denk ergens anders aan uhm ohja vraag aan vic voor vanavond langs te komen.

"Hey vic ik heb een vraag" zeg ik lichtelijk nerveus "vraag maar" "zou je het leuk vinden om vanavond bij ons langs uhm t-te k-om-en?" zeg ik stotterend oh god ik ben zo nerveus. "Uhm ja tuurlijk lijkt me leuk ik moet alleen wel op tijd terug zijn in het weeshuis. Maar gaat alles weg goed hazz?" vraagt ze bezorgd "uhm ja alles gaat perfect" zeg ik met een overtuigende glimlach.

Victoria pov
Oke dat was echt heel raar hoe Harry deed maar oke. Het lijkt me wel leuk om met de jongens mee te gaan alles is beter dan in het weeshuis zitten.

*Die avond*
Het is 7u s'avonds en we zijn in het huis van One Direction, het is een gigantisch huis en echt super mooi. We zitten nu op de bank samen met een vrouw en een meisje die zich voorstelde als de moeder van Harry en de zus van Harry, ze vertelde me dat ze wat moesten zeggen en dat het heel belangrijk is.

"Oke dus, dit is heel raar en we hopen dat je niet boos wordt als je dit hoort weet dat we van je houden Victoria" zegt Anne, waar the fuck praat ze over ik ken haar net een paar uur. "Vic, deze week hebben de jongens en ik wat onderzoek gedaan omdat we vonden dat je erg op mij leek" zegt Harry en slikt, waar gaat dit over? "Zoals ik al zei we hebben onderzoek gedaan en zijn erachter gekomen dat je mijn verloren zusje bent" zegt Harry terwijl een traan langs zijn wang naar beneden loopt.

What The Hell.

——————————————————
sorry dat ik zolang niet update ik ga vandaag vooruit proberen te schrijven, ik heb ook een vraag: willen jullie liever lange of korte hoofdstukken? let me know

-xoxo X

¿what the hell?Where stories live. Discover now