5.fight

15 0 0
                                    

✗pov Victoria ✗

We komen aan bij Jake zijn huis, hij tilt me uit de auto en helpt me naar binnen. "Oke ik ga eten maken gaan jullie maar op de bank zitten" zegt Mora waarna ze de woonkamer verlaat. "Dus hoe was het bij de jongens zonder mij?" vraagt Jake grijnzend als we zijn gaan zitten "het was heel leuk Jake" zeg ik grijnzend terug. "Ik vind het echt heel erg wat er is gebeurt met je voet het is echt zwaar kut" zegt Jake sip "hey bubba het is al goed, het is ook beter dat ik nu even rust neem want ik had al een tijdje last van mijn enkel en dan neem ik nu gewoon een tijdje rust tot ik weer beter ben". "Hoe bedoel je 'al een tijdje last van mijn enkel' " "gewoon ik heb er al een tijd last van maar ik dacht dat het niet erg was" vertel ik normaal. "What the fuck vic! Hoezo vertel je me dit niet? ik dacht dat we alles tegen elkaar vertelden?" zegt Jake ineens boos, what the fuck heeft die gast ineens? "Jake waarom word je nu boos het gaat maar om mijn enkel het was allemaal niet zo erg dus ik vond het niet belangrijk om te vertellen!" zeg ik nu geïrriteerd, ik snap echt niet waar die jongens last van heeft. "IK GEEF OM JE GEZONDHEID VICTORIA IK WIL DAT JE ME HET VERTELD WANNEER ER IETS IS" roept Jake naar me, oke nu word ik boos "WAAR MAAK JE NU EEN DRAMA OM JAKE HET GAAT TOCH GOED MET ME IK BEN TOCH NIET DOOD? HET GAAT MAAR OM MN FUCKING ENKEL NIETS MEER" roep ik nu ook boos, ik ben er zo klaar mee.


Ineens komt Vince naar beneden gerend, Vince is de broer van Jake hij is 1 jaar ouder, "what the fuck is hier aan de hand? Waarom roepen jullie tegen elkaar?" vraagt Vince "Omdat Victoria hier me niks verteld als er iets mis is met haar gezondheid" oke als Jake me bij mn volledige naam noemt weet ik dat hij echt boos is. "Het gaat om mn enkel Jake" zeg ik gefrustreerd, "oke laten we dit op een volwassen manier uitpraten in plaats van tegen elkaar te roepen" stelt Vince kalm voor.  "Nee weet je ik ben er klaar mee als je hier zo een drama over maakt Jake dan wil ik vanavond ineens niet blijven slapen" "oke dan ga je toch weg" zegt Jake "duidelijk, ik ben weg hier. Dag Vince ik zie je nog wel en zeg nog tegen Mora een bedankje van me" na dit gezegd te hebben pak ik mijn krukken en ga ik op weg naar het weeshuis, het weeshuis is niet heel ver dus het valt te doen op krukken.


Na een 10 tal minuten lopen kom ik aan bij het weeshuis, ik loop door naar mijn kamer ik kleed me om ga ik bed liggen en val al snel in slaap.

De volgende dag

Ik verveel me zoals elke dag in het weeshuis dus ik sneak naar buiten en ga naar het bankje van mij en Jake, ik heb vannacht veel nagedacht en heb spijt dat ik zo tegen Jake heb geroepen maar wat hij deed was ook niet oke. Als ik aankom bij het bankje zie ik Jake zitten, heel stil loop ik er naar toe en ga naast hem zitten. Voor een tijdje zeggen we niets tegen elkaar maar na 10 minuten begint Jake te praten "sorry dat ik gisteren zo deed i-ik wil gewoon dat alles goed met je gaat Vic, ik maak me zorgen om je" "het is oke Jake ik had ook niet zo mogen doen en ik had het je gewoon moeten vertellen dat ik last had van mn enkel" ik kijk opzij en zie Jake met tranen in zn ogen ik trek hem meteen in een knuffel "niet huilen bubba" "ik haat het gewoon als we ruzie hebben vic" snikt Jake. Zo zitten we 10 minuten te knuffelen "ik hou van je babe" fluistert Jake zacht in mn oor "ik hou ook van jou bubba, voor altijd" fluister ik terug "voor altijd" fluistert Jake.

¿what the hell?Where stories live. Discover now